Korku BÖlÜmÜne Mod Adayiyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modluk İçin -1

A.Modluk İçin +1

oranin bir moda ihtiyaci var benden +1 :)

Biraz daha çalışırsan neden olmasın su an için [ - ]
ancak ileri ki zamanlarda bu [+ olabılır]

eğer açık varsa neden olmasın olmanı isterim seni adulttan biliyorum tanıyorum konulara ilgilisin ama teşekkür sayın biraz düşük geldi emeğe biraz daha saygı göstermelisin bence haksızmıyım dostum

manigatör' Alıntı:
eğer açık varsa neden olmasın olmanı isterim seni adulttan biliyorum tanıyorum konulara ilgilisin ama teşekkür sayın biraz düşük geldi emeğe biraz daha saygı göstermelisin bence haksızmıyım dostum
aslında konu kapanana kadar yorum yazmıcaktım ama yazıım sımdı...manıgator dostum haklısın bu arada emege saygı gostermeyı pek fazla ıhmal etmemeye calısıorm. dedıgını mutlaka dıkkate alacagım..ayrıca dıger arkadaslarında dedıklerı hep aklımda emın olun kendımı duzeltmeye basladım sanırsam..her dedıgınız aklımda yer ettı degerlı yorumlarınız ıcın gercekten cok tesekkur ederım hepınıze teker teker..butun elestırılerınızı teker teker uygulamaya basladım..saolun kardeslerımm abılerım...

bilmiyorum bu konuda yorum yapma hakkım var mı ama fikrimi söylemek istedim.korku bölümünün şikayet başlığıyla bile çok fazla ilgilenildiğini düşünmüyorum.çok fazla konuyla alakasız başlıklar var.özellikle resimler bölümünde.bence forumda genel bi resimler başlığı olmalı..korku bölümünün resimler başlığı çok alakasız şeylerle dolu.
acaba bu bölüm üvey evlat muamelesi mi görüyor:goz:

-1 bu psikolojimi bozduğun,rüyalarıma girdiğin için
+1907 buda sağlam paylaşımların olduğu için :D

bende cok yenıyım hackhell de bu knuya yorum yapma hakkım varmı bılmıorm ama ben genede yapıyım...hackhell e ısım dolayısıyla fazla gıremıorm gırdıgımdede sadece korku bolumune gırıorm cunku tıp okuorm:):)arkadasın cok saglam paylasımları var orda ve hangı bolumune gırsem(korku+16)bu uyenın konularıyla karsılasıorm ve resımler vıdeolar cok kalıtelı cok ıı ıs cıkarmıs orda bence modluga yakısır...+1

Buna gerek yoktu. acmıs oldugun bu sahte uyelıkle 71 tsk etmıssın hepside ne hikmetse kendıne =) buradanda sunu anlıyoruzki kımsenın tşk sayısına bakıp karar vermemek lasım;

Clipboard04.gif

reactor güzelbi nokta yakalamış

walla ben destek vericektimmmm tam ok dedim ama bi de ne görim reactorün mesajı

nese
bunu görmezden gelirsek bence korku bölümüne yakışırsın devamlı ordasın baktığım süre içerisinde :)

bu arada reactor senin gibi modlar olunca insan kendini güvende hissediyor yahu :)

Gerçekten bravo bu kadar detaylı aramalar gerçek değerleri ortaya çıkaracaktır...

Ama yine de arkadaşa bir şans verilmesi taraftarıyım korku bölümüne birtakım katkıları olmuş ve o bölümde açık olduğuna göre, en güçlü adayların başını çekmektedir ve bana da naçizane söz düşerse +1 diyorum...

arkadaslar ne kadar ınanırsınız bılmıorm ama bu kısı benım ablam.evde tek bılgısayar kullandıgımız ıcın oda benım pc mı kullanıyo.ayrıca ona hackhell ı tavsıye ettıgım zaman dalga amaclı ama cıddıylede karısık benım konulara tesk etmeyı unutma demıstım bu konusmada yakın zamanda geciyo..emin olun bole bı serefsızlıgı ben kendıme yakıstıramam.eger ınanılmadıysa bana lutfen benı sınırsız banlayın.cunku acıklayamacgm bı durum elım kolum baglı bı durumda ne yapcagmı bılmıorm.aynı konuyu dun poriyle msn de konustum ve bu kısıyı tanımadıgımı soledım ama ablamla konustuktan sonra anladım ablamıın benım pc ımden hackhell e uye olduguna...hepınızden bu durum ıcın ozur dılerım..tesk meraklısı bı ınsan degılım..ınandıysanız sızer mınnettar olurum ama ınanmıosanız lutfen benı sınırsız banlayın...saygılarımla....

SickDreTh' Alıntı:
arkadaslar ne kadar ınanırsınız bılmıorm ama bu kısı benım ablam.evde tek bılgısayar kullandıgımız ıcın oda benım pc mı kullanıyo.ayrıca ona hackhell ı tavsıye ettıgım zaman dalga amaclı ama cıddıylede karısık benım konulara tesk etmeyı unutma demıstım bu konusmada yakın zamanda geciyo..emin olun bole bı serefsızlıgı ben kendıme yakıstıramam.eger ınanılmadıysa bana lutfen benı sınırsız banlayın.cunku acıklayamacgm bı durum elım kolum baglı bı durumda ne yapcagmı bılmıorm.aynı konuyu dun poriyle msn de konustum ve bu kısıyı tanımadıgımı soledım ama ablamla konustuktan sonra anladım ablamıın benım pc ımden hackhell e uye olduguna...hepınızden bu durum ıcın ozur dılerım..tesk meraklısı bı ınsan degılım..ınandıysanız sızer mınnettar olurum ama ınanmıosanız lutfen benı sınırsız banlayın...saygılarımla....

bir evde iki hackhell üyesi ve tek bilgisayar, buda herşeyi açıklıyor bence. Yanlış anlaşılmayacak gibi değil ama açıklama getirdiğin için teşekkürler yoksa sahtekarlıkla suçlanacaktın, sahtekar bir modumuzun olmasını istemeyiz. :vur hackhelle girmek için bi bilgisayar ve yeni bi adsl hattı al ablana öyle girsin. Bu olayda şunu anladım (eğer yanlış anlamadıysam) demekki kendi kendine teşekkür eden (niyeyse) arkadaşlarımız varmış yoksa kurunun yanında yanacaksın. sahtekar olarak damgalanacaksın.:goz: bu açıklamandan sonra hala mod olmanı destekliyorum. inşallah yanlış anlaşılmamışımdır hiçbir sözüm. saygılar

karakedi55' Alıntı:
bir evde iki hackhell üyesi ve tek bilgisayar, buda herşeyi açıklıyor bence. Yanlış anlaşılmayacak gibi değil ama açıklama getirdiğin için teşekkürler yoksa sahtekarlıkla suçlanacaktın, sahtekar bir modumuzun olmasını istemeyiz. :vur hackhelle girmek için bi bilgisayar ve yeni bi adsl hattı al ablana öyle girsin. Bu olayda şunu anladım (eğer yanlış anlamadıysam) demekki kendi kendine teşekkür eden (niyeyse) arkadaşlarımız varmış yoksa kurunun yanında yanacaksın. sahtekar olarak damgalanacaksın.:goz: bu açıklamandan sonra hala mod olmanı destekliyorum. inşallah yanlış anlaşılmamışımdır hiçbir sözüm. saygılar
ertan yorumun ıcın ayrıca tesk ederım..bı noktaya daha degınmek ıstıyorum,kendı kendıme tesk etmek ıcın cok gec kalmadımmı.mantıklı bı ınsan oldugumu dusuorm eger gercekten bole bıseyı dusunseydım profılımde ''o mesajına 0 kere tesk edıldı'' yazdıgı zaman yapardım neden sımdı yapayımkı..ayrıca benı azda olsa tanıyan degerlı arkadaslarım var burda bu kadar adılıgı en azından bu sıteye YAPMAM YAPAMAM!!!!kahretsın kı şöyle bı huyum var YEMEK YEDIGIM TABAGA ASLA TUKURMEM!!!!helekı bu bıde hackhell ın tabagıysa..ama dedıgım gbı aynı olay bu forumda baskasının basına gelseydı bende suphelenırdım sız de suan suphelısınız hepınızı cok ıı anlıyorum..ama bıraz ınanın bunu ben yapmadım....hackhell e tavsıye ettıgım arkadaslarım var onlarda benım msj larıma tesk edıp duruo bende onları takıp edemıorm,forumda benımle ılgılı ne yaptıklarını bılmıorm..hangınızın yuzune nasıl bakarım sımdı onu dusunuyorum kara kara..dedım ya eger yeterınce acıklama yapamadıysam sınırsız ban ımı ıstıorm..

yaptın veya yapmadın o senin kendi vicdanındır benim gönlünden sana inanmak geçiyor
ama şunu göz ardı etmemek gerek utanmayı bilmek büyük erdemdir
bence adylığını çek şahibeli bi mod olamak istemiyorsan çünki ne yaparsan yap insanları susturamazsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri