SickDreTh
Altın Üye
- Reaction score
- 0
.......................................................................
baal' Alıntı:yaptın veya yapmadın o senin kendi vicdanındır benim gönlünden sana inanmak geçiyor
ama şunu göz ardı etmemek gerek utanmayı bilmek büyük erdemdir
bence adylığını çek şahibeli bi mod olamak istemiyorsan çünki ne yaparsan yap insanları susturamazsın![]()
pori' Alıntı:nalaka nalaka nalaka....:durdurun :durdurun :durdurun
manyaqbişi nickli şahıs her kimse.....o mesaj yazdı diye niye modlukta şaibe olsun.....o nick
mesaj yazdıysa sadece konu bi üst sıraya çıqmıshtır... kendine teşekkür etse noolucak....bu
onu mod mu yapıcak.....:saskin
4x4 güven arıyolarsa eğer ....zor...ben herkesin bi sürü nicki olduğunu düşünüyorum....
mod olmak için uygun bence....onun kadar konu açan,paylaşım yapan bashka kimse yoq.....
varsa çıqsın aday olsun......modluk bashka bişii...........görevini kötüye kullanıcaanı
sanmıorum....
bu nick olayı masum bişee .....ne kötüler var aramızda....
ayrıca ablası yapmısh....kimsenin günahına girmielim şimdi....
:emzik
SickDreTh' Alıntı:arkadaslar yaklasık 1 senedır bu sıteye uyeyım ve sıteden cok sey ogrendım,cok sey kazandım.Artık sıteye hızmet etmek istiyorum.Öğrendiğim bu kadar şeyden sonra siteye hizmet vererek teşekkür etmek istiyorum eğer uygun görülürsem.ınternete baglanmamın tek sebebı olan hackhell de artık bı uye olarak deılde bı mod olarak paylasım yapmak ıstıorm.bos vaktımın nerdeyse tamamını hackhell de gecırıorm.Korku bolumunun mod u vardı ama sımdı yok benımde ılgı alanım olan ve cok yakından ılgılendığım ceset,kan,kadavra,beyın,kazalar,kavgalar vb seylerın sorumlusu olarak sıtede yer almak ıstıyorum..Korku bolumunu sırtlayıp goturmeye hazırımdegerlı yorumlarınız ıcın sımdıden cok tesekkurler...