Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:001_rolleyes:ben de en çok giriler siteler diye bişi bakarken gördümm ,,wow dedim açınca üye sayısı felan harika..güzel bir yer..tekrardan konnichi wa herkese:smile:
Türkçe'nin suyumu cıktı konnichi wa diyorsun. O kadar insan merhaba , selamlar tarzı Türkçe'msi kelime kullanırken sana bu kullandığın Kelimeyi yakıştıramadım.Bizim gibi gençler Türkçe'ye sahip çıkmazsa kim çıkıcak ?
Herneyse Aramıza Hoşgeldin Türkçe'yi Türkçe olarak kullanman dilegiyle...
hoşbuldukkk,,nası bir yer burası ??ben hep forumları uzaktan seyrederim,,ilk defa bi deniyim bakalım dedim ve üye oldum..öğretmenlik öğrencisiyim,,resim yaparım ama öyle az buz değil en büyük eğlencem ve hayatta kendimi en mutlu hissettiğim şey diyebilirim..işte ben böleyim,,tekrardan konnichi wa,,,yada güzel türkçemizle merhaba=)
türkçeye sahip çıkmak çok güzel bişey tabiki..ben de sahip çıkıyorum..ve geliştirmeye de çalışıyorum..ama bazı küçük farklılıklar bazen neşelendirir insanı ..her dilden merhabayı her yer de derim,,bu biraz kişilik meselesi=)böyle kabul etmek lazım dimi bazı anormalleri=)