Komik Ve iLginc ResimLer ßöLümü YetkiLi TaLebi...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßenim o bölümde 130 konum varken ben adaylık konusu için Leke ve Madness e danışmıştım.ßana yeterli değilsin demişlerdi.

Kaldı ki senin o bölümde 63 konun var.Kusura bakma ama yetersizsin (-)

Benim adım geçtiği için bazı açıklamalar yapmak zorundayım.

Bölümde mod olmanın şartı bölüme ilgidir. Çok sayıda konu açmak, bölüme ilginin şartlarından biridir. Ben bölümde çok konu açtım demek tek başına yeterli olmamalıdır.

Romantizm&Duygusallık bölümünde aktif 89 konum var benim. Oraya mod olmayı hakediyor muyum? Tabiki hayır.

Çok konu açmak marifet değil, bölüme bir şeyler katmak marifettir. Bu lütfen unutulmasın.

Bölüm çok fazla ilgi isteyen bir bölüm ve online sürenizin çok olması gerekir. Bölümde verilmiş konuları bilmek gerekir. Resimler ile ilgili arama yapmak çok zordur. Bu konuda ne kadar tecrüben var ? Bence hiç yok. Ama bu kendini geliştirmeyeceğin anlamına gelmez. Çalışmanın, emeğin karşılığı mutlaka alınır.

Yeni mod olanlardan bir arkadaşımızın affına sığınarak ismini vermek istiyorum. Joy Ramo..

Lütfen inceleyin bölüm için ne kadar emek verdi. Bölüm için inatla sabırla çalıştı.Ve sonunda istediği oldu..

Talep sahibi arkadaşımız kendini bu açılardan değerlendirirse mutlaka eksiklerini kendide görecektir.

Henüz çok erken. Olumsuz ( - )

iki ay gibi bir süredir siteyi takip etmiyorum faaliyetlerinden habersizim

nötr

1-2 gün sonra eksi veya artı yaparım :goz:

Bence Herkes İstediği Bölüme ve emek vediği bölüme admin olmalı . Ben admin olursam Ya HH cs server bölmüne ya Spor genel e yada galatasaray bölümüne admin olurum. Çünkü sürekli orda takılıorm. Seni Tanımıorm ama Senin için en hayırlısı . Bence En çok konu açıp güzelleştirdiğin yeri adminlik olarak sçmelisin..

Üye olalı daha 3 ay bile olmamış .
1 Kere banlanmışsın .
Kaç kez uyarıldın hatırlamıyorum .

Açtığın konu sayısı bir elin parmağı kadar .
Arama yapmıyorsun .
Ben ve O bölümde Eski mod Madness senin 20 konunu verildiği için kapatıp çöpe taşımışız .

Mod olacak olgunlukta değilsin .
Bölümlere hakim değilsin .
Hala senin - Yeni - açtığın konularını uygun bölümlere taşıyorum .
Her bulduğun resmi Komik Resimlere açıyorsun .

Daha yazarımda bu kadar yeterli .
Tüm bunları Alt Alta toplayınca Koca Bir ( - )

Aday olunan bölümde çok konu açmış olmaktan ziyade o bölümün aday olan kişi tarafından çok iyi bilinmesi lazım açılan bir konunun daha önce varmı yokmu hemen tesbit edilebilmesi lazım,buda o bölümle çok ilgilenmekle olur,kaldıki senin açmış olduğun konuların çoğunun ya daha önce verilmiş ya da o bölümle ilgisi olmadığı belirtilmiş,Bölümü iyi tanımadığın kanaatindeyim.

Oyum : (-79)

ßöLüm Modu Gerekeni SöyLemiş.. Sevdigim SaygıLı Dürüst OLGun üyeLerdensin ama ;

MaaLesef - ZeytinßurnuLu..

Benim adım geçtiği için bazı açıklamalar yapmak zorundayım.

Bölümde mod olmanın şartı bölüme ilgidir. Çok sayıda konu açmak, bölüme ilginin şartlarından biridir. Ben bölümde çok konu açtım demek tek başına yeterli olmamalıdır.

Romantizm&Duygusallık bölümünde aktif 89 konum var benim. Oraya mod olmayı hakediyor muyum? Tabiki hayır.

Çok konu açmak marifet değil, bölüme bir şeyler katmak marifettir. Bu lütfen unutulmasın.

Bölüm çok fazla ilgi isteyen bir bölüm ve online sürenizin çok olması gerekir. Bölümde verilmiş konuları bilmek gerekir. Resimler ile ilgili arama yapmak çok zordur. Bu konuda ne kadar tecrüben var ? Bence hiç yok. Ama bu kendini geliştirmeyeceğin anlamına gelmez. Çalışmanın, emeğin karşılığı mutlaka alınır.

Yeni mod olanlardan bir arkadaşımızın affına sığınarak ismini vermek istiyorum. Joy Ramo..

Lütfen inceleyin bölüm için ne kadar emek verdi. Bölüm için inatla sabırla çalıştı.Ve sonunda istediği oldu..

Talep sahibi arkadaşımız kendini bu açılardan değerlendirirse mutlaka eksiklerini kendide görecektir.

Henüz çok erken. Olumsuz ( - )

Bir konuya çözüm getirmek istiyorum, yanlış anlaşıldım galiba.

Benim demek istediğim bu bölüm diğerlerinden farklı bir bölüm.Yani ister istemez konu sayısı fazla olmalıdır.

Yani hiç 10 konu açmış birisini bu bölümde mod olarak gördünüz mü?

Bu bölüm adaylığı için kime danıştıysam bana hep aynı şeyi dediler.Bu da o bölümde konu sayımı yükseltmem gerektiğiydi.

Sonuçta bu bölüme ilgi konulara post atma ile olmuyor.Bana göre konu sayısı da yeterli olmalıdır.Ha şimdi bana demeyin sende konu kasmanın taraftarısın.Ama demek istediğim bu olay bu bölüme özel bir şey.

Arama yapmak zamanla öğrenilir, kimse anasının karnında öğrenmedi bu işi elbette.

Sonuçta bu bölümde de ilgi = konu açmak diyorum.

| + | ℓσя∂ , sana her zaman oyum | + | ' dır . Yorum yapmak kolay ama burası yorum yapılacak yer değil . Bunu ne yazık ki kimse anlamıyor ya da anlamak istermiyorum . Oyunu verip çıkmak hiç zor değil , yorum yapınca itibar mı yükseliyor anlamış değilim ...

Hakkında hayırlısı olsun =)

BöLümde senden aktif birsürü kişi var!
OLumsuz -1907

Bence Herkes İstediği Bölüme ve emek vediği bölüme admin olmalı . Ben admin olursam Ya HH cs server bölmüne ya Spor genel e yada galatasaray bölümüne admin olurum. Çünkü sürekli orda takılıorm. Seni Tanımıorm ama Senin için en hayırlısı . Bence En çok konu açıp güzelleştirdiğin yeri adminlik olarak sçmelisin..

Kop oLm Cs'den ne admini töbe töbe.. :saskin

ßu arada Henüz erken kardeşim hakkında hayırLısı oLsun..

Hem Hut'a başvurmussun ısrarla değerlendirilmesini istiyorsun,
hemde yönetici adaylığın varmış yeni haberdar oldum.
ne yapmak istiyorsun anlayamadım.
Bu başvurunu ve uploader başvurunu olumsuz değerlendiriyorum :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri