Madness
Banned
- Reaction score
- 0
ßenim o bölümde 130 konum varken ben adaylık konusu için Leke ve Madness e danışmıştım.ßana yeterli değilsin demişlerdi.
Kaldı ki senin o bölümde 63 konun var.Kusura bakma ama yetersizsin (-)
Benim adım geçtiği için bazı açıklamalar yapmak zorundayım.
Bölümde mod olmanın şartı bölüme ilgidir. Çok sayıda konu açmak, bölüme ilginin şartlarından biridir. Ben bölümde çok konu açtım demek tek başına yeterli olmamalıdır.
Romantizm&Duygusallık bölümünde aktif 89 konum var benim. Oraya mod olmayı hakediyor muyum? Tabiki hayır.
Çok konu açmak marifet değil, bölüme bir şeyler katmak marifettir. Bu lütfen unutulmasın.
Bölüm çok fazla ilgi isteyen bir bölüm ve online sürenizin çok olması gerekir. Bölümde verilmiş konuları bilmek gerekir. Resimler ile ilgili arama yapmak çok zordur. Bu konuda ne kadar tecrüben var ? Bence hiç yok. Ama bu kendini geliştirmeyeceğin anlamına gelmez. Çalışmanın, emeğin karşılığı mutlaka alınır.
Yeni mod olanlardan bir arkadaşımızın affına sığınarak ismini vermek istiyorum. Joy Ramo..
Lütfen inceleyin bölüm için ne kadar emek verdi. Bölüm için inatla sabırla çalıştı.Ve sonunda istediği oldu..
Talep sahibi arkadaşımız kendini bu açılardan değerlendirirse mutlaka eksiklerini kendide görecektir.
Henüz çok erken. Olumsuz ( - )