Komik Flashlar & Videolar Bölümü Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 Hafta kadar önce o böLümde yetkim vardı ancak bazı yoğunLukLardan doLayı Komik VideoLardaki yetkimi aLdırdım,
Yetkim oLsada,Olmasada sana vereceğim oy değişmez Contrackt KiLLer,
Yönetimde oLmasını istediğim,Ve fazLasıyLa hak ettiğini düşündüğüm birisin,
Hakkında hayırLısı oLsun...

[+ oLdness_07]

Not:Sadece görüşü yüzünden [-] oy veren arkadaşLarı hatta modLarı esefLe kınıyorum,
YapıLan insanLığa yakışmaz,Sanaldanda olsa hakk yemek,Suistimal etmek günahtır, YanLıştır..

kardes kalbinin temizligine ve tarafsizligina inandigim guvendigim birisin herzaman oyum + dir + dan sonrasini sen koy :=) simdiden hayirli olsun

+ + + + + + + + + + :)
Sen burada ilk tanıma fırsatına eriştiğim bana ilk yardımını esirgemeyen ßana göre çok olgun iyi niyetli düzgün ve karizmatik birisin.Allah sevdiklerine bağışlasın seni iyi insan.Hayırlı oLsun

ol kardeşim ol ya
bizimde senin gibi bi lidere ihtiyacımız var:durdurun

+ 19o7.. HayırLısı

Contract Kardeş Senin sayende Bazı problemleri Çözdüö O yüzden Sana Sonsuz Saygım ve sevgim Var O Yüzden Sana + Başarılar dilerim Forumda çok yararlı olan bi arkadaşımızsın gerçekten

Fatih'ime yakı$ır..
Gerek oLqunLuquyLa, qerek sitedeki duru$u ve qecmi$iyLe moderatörLüqü hak eden arkada$Lardan birisi.. Bu $ekiLde $ahsi kararım oLumLudur..

Feda oLsun sana [+] Lar..

sevdiğim saydığım bir arkadaşımsın..foruma katkıLarın var emektarLardansında sevilen sayılan birisinde daha ne diyeyim..

+ 1903 hayırlısı olsun kardeşim =)

Fatih Abime +1

Ancak paylaşımlar hani ne az denecek ne de çok denecek seviyede , Bu paylaşımlar --> Salt çoğunlugun üstünde olması ümidi ile -- " + 1 "

kişiliğiyle uslubuyla gerçekten kaliteli bir insan.

Bölümünde modu yok.

Hayırlısı olsun

oLdness_07 o bölümde Moddu - Sen Aday Olunca Görevi Bıraktı .
Bence O Bölümün Moda iHtiyacı Yok .
Herhangi Bir Smod 1 Gününü Ayırarak yada Daha Az Kısa bir Sürede Bile bölümü Düzenleyebilir .
Yada Geçici Herhangi Bir Moda Görev Verilip Temizliği 1 Günü Bulmadan bitirebilir .
Yutup Vs gibi yerlerden Basit Tıkla iZle ile Açılan Bir Bölüme - Sadece O Bölüm İçin - Mod Atanmasını İstemiyorum
Dediğim gibi Bence Gerek Yok ( - )

Leke kararına saygı duyuyorum, amacım da başlığı asla dağıtmak ya da başka yönlere çekmek değil, doğru diyorsun da o bölüme benzer ne bölümler var forumda, hepsinin de moderatörü var.

O zaman bölüm neden var ? Madem böyle bir bölüm var, o zaman başka bir başlık altında olsun, ya da zaten moderatör olan birisi ya da smodlardan birisi o bölüme baksın.

Böyle bir bölüm varsa, senin tabirinle neden kısıtlamaya ya da tasarrufa gidilsin ki ?

Ayrıca bu tarz başlıklarda direkt link koyup işi kolay olarak görüyorsun, basit bir bölüm olarak nitelendiriyorsun kendince, ne yapmamızı bekliyordun dai kendimiz video çekip onu mu koysaydık ? Sadece o bölümde değil, forum genelinde bütün işler böyle yürümüyor mu ?

Saygılar.

+ Yorumsuz....

konu sahibinin isteği üzerine başwuru açılmıştır ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri