LeaDerLyCa
New member
- Reaction score
- 0
lütfen muhabbet'ten ziyade sadece soru sorarsak daha iyi olur
Herhalde bu kadar Rapid Upload yaptığından neden olmasın ki olmuştur anasını satayım Rapid i bile kitlemişsindir
bu known kardesımız hakkındada amma cok konu acılıyor..kasperskyı gectı herhalde..
kanka gelde vereyim sana :durdurun Hakkariden selamlar
Yardımsever birisi,benim sorunumu halletmeye çalışıyordu,ne oldu acaba_?
Özgür Abi , Eftalya Soracak Soru Bırakmamış Ya :smile:
Askerliğini Yaparken Seni Derinden Etkileyen Bir Olay Yaşadın Mı dai ?
Özgür Abi , Eftalya Soracak Soru Bırakmamış Ya :smile:
Askerliğini Yaparken Seni Derinden Etkileyen Bir Olay Yaşadın Mı dai ?
Birkaç soru daha
Soru 1: İnmisin Cinmisin Yoksa Allahın yarattığı birimisin?
Soru 2: Kendini ne zannediyorsun? :huh: :durdurun
Soru 3: Bu kadar ilgiden rahatsız oluyormusun?
Soru 4: Rahatsız oluyorsan hangi tarz ilgiden rahatsız oluyorsun?
Soru 5: Daha soru sormamı istermisin?
Soru 6: İstersen hangi tarz soru sormamı istersin?
Soru 7: İstemezsen nedenki?
ahha soru unutmusum ben kürsat hatirlattin :laugh: dur sorayim ben birkac tane daha
bekle KnowN
iStanßuL / Zeytinßurnu'nda Yaşarım. 24 Yaşındayım 85 DoğumLuyum. ÖzeL GüvenLik Şirketinde ÇaLIŞIYorum 3 ßuçuk Senedir MasLak'ta 40 KatLı ßir PLazada..
Zeytinßurnu AnadoLu Dış Ticaret Lisesinde oKudum..
Keßap yerim Su içerim )
FarkLı Gezegende degiLim aynı gezegen üzerinde Yaşıyoruz Kardeşim. ßaĞLantı Hızım 8 + 8 = 2 adet 8 Mßit + 100 mßit internet ßaĞLantısı var. ASLINDa her zaman dedigim gißi upLoad yapmak ßenim için ßir zevk Unsuru yanı farkLı ßir ßekLentim yok upLoaddan
Aynaya ßakınca Karşında Ne görüyorsun
Yanlış hatırlamıyorsam şiire merakın varkı
Hemen şimdi bir dörtLük aLabiLirmiyim senden?
meslektaşız anladığım kadarıyla muhtemelen çok rahatsın iş yerinde yoksa o kadar fazla zaman nasıl ayırılır çok zaman alıyodur ben daha önce modaratörlük yaptım ondan dolayı biliyorum bol uploadlar sana kardeş :001_rolleyes:
genel olrak download uploadla mı uğraşırsın yani hacker olma gibi bi özelliğin yokmu?
Seni popüler yapacak ilkleri başarman gerekirki lafını ettiresin.yoksa upload hızınla download hızının fazla olması bi marifet deildir.
ßen upLoad downLoad Marifet demiyorum ki ßenim için zevk diyorum. Kimseye ßununLa üstünLük kurmayada ÇaLışmiyorum Şaka yoLLu atışMaLar sadece senin dediğin ßöyLe ßişeyin tersini yaptıgımda söyLenir
HackeRLikLe iLgiLenmiyorum ßir arkadaŞın ßiLgisayarını patLattıkta sonra üzüLDüm yapmıyorum.. Kendi kendine ßiriLerine zarar vererek ßişeyLer yapmak marifet diye düşünenLerden değiLim..