KnowN Hakkında Bilmedikleriniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karma ve ben upload yada downloadllarini hangi olçulerde etkiliyoruz :)

yada etkileyebiliyormuyuz :p

Siz ßana rakip oLursunuz anca ama ORtada ßişi yok :hadiordan

sen VaLLaha Çok etkiLiyorsun aßi ßeni müßarek Sanki sitede at Koşturuyon ha :D

abi bu kadar puanı nasıl kasıyorsun rapidshare 'de =)

yemek yarışını seninLe yapmıştık Kanka ßenimLe ßir oLamicani midye Yerken anLamıştın sanırım :durdurun

ßen usLu deiLmiyim kanka :closedeyes: evLiLik işi hmm seni ßekLiyorum kanka sen evLen söz ßende evLenicem 1 hafta sonra :durdurun

Birtek Mıdye de gectın benı oda ben sevmedıgım ıcın :durdurun
Tamam ben yarın evlenıyorum Haftaya Salı da sen ok mı :durdurun:durdurun:durdurun

..єЯDєM..;4774515' Alıntı:

Birtek Mıdye de gectın benı oda ben sevmedıgım ıcın :durdurun
Tamam ben yarın evlenıyorum Haftaya Salı da sen ok mı :durdurun:durdurun:durdurun

Kanka SosisLide geçemedimmi seni :durdurun

Tamam evLeniyorum Haftaya SALI :durdurun

Kanka beni de upLasana :durdurun

Rapid Olsun Kanka , en hızLısından :durdurun

Dai tüm bunlardan senin rahat bir işe sayip olduğun gözün yükseklerde olmadığın anlaşılıyo realde.
Nettede güçlü paylaşımcı olduğun...Ayrıca teknolojinin hızınıda elinde tutuyorsun.Kablo internet kulanıyorsun gibi.Telekomun ana göbeğinden neti cekmişşin.Göbekten eve fibermi döşettridin? : )Hangisinden hangi paketi satın alıyorsun aylık.
Sanırım 8mb ttnetin hızı ve bunla bahsettiğin hızlara ulaşman pek münkün deil gibi.
Ayrıca ailenle yaşıyorsun sanırım?Vaktinin yarısını demek itsiyom bunuda ailenin heberleri varmı böle uploadlar felan.Veya bu tür internetle uğraştığını biliyorlarmı nasıl yaklaşıyorlar.
İyi akşamlar herkese... = )

Dai tüm bunlardan senin rahat bir işe sayip olduğun gözün yükseklerde olmadığın anlaşılıyo realde.
Nettede güçlü paylaşımcı olduğun...Ayrıca teknolojinin hızınıda elinde tutuyorsun.Kablo internet kulanıyorsun gibi.Telekomun ana göbeğinden neti cekmişşin.Göbekten eve fibermi döşettridin? : )Hangisinden hangi paketi satın alıyorsun aylık.
Sanırım 8mb ttnetin hızı ve bunla bahsettiğin hızlara ulaşman pek münkün deil gibi.
Ayrıca ailenle yaşıyorsun sanırım?Vaktinin yarısını demek itsiyom bunuda ailenin heberleri varmı böle uploadlar felan.Veya bu tür internetle uğraştığını biliyorlarmı nasıl yaklaşıyorlar.
İyi akşamlar herkese... = )

Fißerim Yok maaLesef :) ama Artık TTneT Tüm TüRkiye'de Heryere Fißer kaßLo Döşetiyor. Yani Netin HızLı oLmasının FißerLe aLakası yok ama taßiki ßir ßaĞLantıyı Tam anLamıyLa kuLLanmak için fißer Optik KaßLo gerekLi. 8 Mßit internet Parası veriyorum yani 300 tL :durdurun

AiLemLe yaşıyorum ÇoK Şükür. aiLem pek ßiLGisayarıma ßakmaz ki ßakmamaLarı daha iyi. ßöyLe ŞeyLerden pek haßerLeri oLmaz. taßi Nette ßu kadar kaLdığımı ister istemez görüyorlar :) oLsada ßişey oLmaz ama gerek yok yani :)

ßir amcam var o ßiLiyor herşeyi :)))

Vayy kardesıme soruLar soruluyor valla yenı gordum : )

Bı soruda ben sorayım . .

Programlar boLumunde ben olmasaydım yanında kımı gormek ısterdın ? : )

Vayy kardesıme soruLar soruluyor valla yenı gordum : )

Bı soruda ben sorayım . .

Programlar boLumunde ben olmasaydım yanında kımı gormek ısterdın ? : )

DaRK_aNGeL
SoLariz
CHamur
iNFatuate
Reactor :durdurun

Şaka ßir yana Sanırım senin kadar uyum SaĞLayacagım ßirini daha ßuLamazdım O yüzdende tek ßaşıma Devamdım Kardeşim ;)

YanLIŞ ANLaŞıLMasın. ProgRAMLarLa aLakaLI ßiriLerini göremiyorum pek.

ßana Göre Program PayLaşmak ßöLümde MoD OLmayı Hak etmek degiLDir..

DaRK_aNGeL
SoLariz
CHamur
iNFatuate
Reactor :durdurun

Şaka ßir yana Sanırım senin kadar uyum SaĞLayacagım ßirini daha ßuLamazdım O yüzdende tek ßaşıma Devamdım Kardeşim ;)

YanLIŞ ANLaŞıLMasın. ProgRAMLarLa aLakaLI ßiriLerini göremiyorum pek.

ßana Göre Program PayLaşmak ßöLümde MoD OLmayı Hak etmek degiLDir..

O zaman maaşa baglarsan şukela olur zaten tersoyuz bari yoLumuzu buLaLım : )

smod aşağısı da kurtarmıyor hea :)
duyan da hergün program kodLuyor sanar hea :)

..єЯDєM..;4774750' Alıntı:
est.. kanka Biz hayvansever kişileriz :durdurun:durdurun:durdurun

Msn'den Küfrümü edeyim kanka :001_rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri