know....sen nasıl bir şerefsizmişsin bee !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BeLki birazcık bozuLdun
Ruhun beLki can çekişiyor
beLki biraz daha kızardın ama
Sana ''çizik'' çok yakışıyor koko
Bu şarkı sen ve senin denkdaşLarına
Kameraya eL saLLa koko :hhmanD

Arkada$Lar bu arkada$ a$ağıLık bir tahrikçinin teki $una cevap yazmayın Lütfen :) Zaten Smod geLsin banLanacak gidecek..

koko01 bir kez daha bir abi edası ile yazıyorum. Gereksiz büyütüyorsun. Known'u seven binlerce kişi var burada. Ve dikkat ettiysen hiç kimse ona toz kondurmuyor...Sen onu iyi tanımıyorsun. Evet hiddetlenmiş ve kötü laflar etmiş. Ama bir başkasına bu şekilde davranmaz o. Bunu binlerce kişi biliyor... Senin oyununa geldi. Bunu hepimiz gibi sende biliyorsun...

Bu arada benim için yazdıkların çok haksızca... Hakkımda bir kelime bile bilmeden sende bu oyunun içindesin gibi laflar etmişsin. Benim burada ne mücadeleler verdiğimi hiç biliyor musun?

Sana karşı gelen, aleyhinde yazan herkese hakaret mi edeceksin.

Küçük bir uyarı daha.. İnfatuate ismini bir daha ağzına o şekilde alma... Haksızlıkta yapmış olabilir. Hata da yapmış olabilir. Ama onun nasıl bir insan olduğunu asla bilmiyorsun..

İnfatuate hakkında bir daha o şekilde yazmaya kalkarsan hakaretlerin çok daha fazlasına maruz kalacağından emin olabilirsin......

o bayan mod arkadaş zaten bugün beni yeterince itin **ötüne soktu.... ben zaten nasıl bir insan olduğunu anladım arkadaşımızın ...
zaten bugün kalacağım kadar kaldım hakaretlerin en ağırına sen rahat ol....

BeLki birazcık bozuLdun
Ruhun beLki can çekişiyor
beLki biraz daha kızardın ama
Sana ''çizik'' çok yakışıyor koko
Kameraya eL saLLa :hhmanD

2 dk delikanlı olmayı dene .. zor bişey deil...
avratlar gibi , karı gibi şarkı sölemeyi bırak ...

bune be cocukmusun sen arkadasım kocaman yazılar yazmıs sanki millet gör msn konusmaları koymus tamam known Allaha kitaba küfür etmesi yalnısta sen adamı çileden cıkar sonra bakın bu adam böyle diye konu ac sakamısın sen

töbe töbe surda forum ortamı sanal alem eglenmenize bakın neyi paylasamıyorsunuz anlamıs degilim

her ne olursa olsun eğer bir müslüman Allaha dine kitaba peygambere küfür ediyorsa bu yanlıştır....bunu sakın yapmayın...Allah muhafaza dinden çıkarsınız...bu işin dini boyutu...ve benim fikrim...

her ne olursa olsun eğer bir müslüman Allaha dine kitaba peygambere küfür ediyorsa bu yanlıştır....bunu sakın yapmayın...Allah muhafaza dinden çıkarsınız...bu işin dini boyutu...ve benim fikrim...bir de bir başka boyutu var ki o da bunları okuyunca kanımız donuyor diyorsun ki "böyle forumun böyle yöneticilieri"...yazık...başımızdakilere bakarmısınız?

ya sen ne karaktersız bır ınsanmıssınkı bır kısının namusuna dıl uzatabılıyorsun gercekten senı tbr ederım o kadar gozun kara bu konusmaları bura koycagına coktan adamın yanına gıtmıstın kufur etmedım dıyorsun pekı o gul uzatma nedır bunlar bırı senın eşine bole bıse dese ve tartısmalı ortamda ne derdın cok ılgınc bır ınsanmıssın gercekten senın gıbıler bole aıle ortamlarına yakısmıyor bee

ßu adam ve ßu adamlar gibilerinin yüzünden forumun kalitesi düşüyor. Koko 01 mutlu olduysan artık anaokulundaki arkadaşlarının yanına dön istersen. Anaokulu az aşağıda ilerde, yanında da kreş var :goz:

bune be cocukmusun sen arkadasım kocaman yazılar yazmıs sanki millet gör msn konusmaları koymus tamam known Allaha kitaba küfür etmesi yalnısta sen adamı çileden cıkar sonra bakın bu adam böyle diye konu ac sakamısın sen

töbe töbe surda forum ortamı sanal alem eglenmenize bakın neyi paylasamıyorsunuz anlamıs degilim

ulan 4. gevşek..... adama ben sövmedim bbile... HİÇBİR SEBEP BENİM ALLAH'IMA KİTABIMA SÖVMEYİ GEREKTİREMEZ. BAHANE OLAMAZ.... NE KONUŞUYON SEN A.Q.....

kardeş oyun moyun bak benim hoşuma gitmedi bu iş bende varım orda şerefsizmiyiz biz

oyuna getirmişsiniz vs kim kimi neye getiriyo kardeş benide tanıyan mod lar var oyun yaşını geçtim ben laflara dikkat arkadaşlar yanlı sekmesin oyun falan yok

Koko Bence Burada Amacın Known'un KüfürLerini Gösterip Tepki ÇektirebiLirmiyim? Ve YöneticiLikten AtabiLirmiyim? Düşüncesi Ama Bence De Bu Çok Büyük AcizLik Sadece Yazık Diyorum Kendini ReziL Ediyorsun...

anaya bacıya söverek kıskırtmayın kimseyi... özgürün yerinde bende olsam bende aynısını yapardım... şimdi o logşarı yayınladın eLine ne gecti? biz biLmio muyus özgürün kişiLiğini? seni tanımam 2-3 msn muhabbetim vardır seninLe... bos bos konusup durdun... dun konu actın adam akıllı anlattım sana oLayı sen konunun üstüne gittin... senin anLayıs tarzın buysa k.baqma ama sen hh ye uqrama biLe... burda aktif olan insanLar [yönetimde olmayanlarda dahiL] hepsi biLinçLi küLtürLü insanLar... ve eLinden geLenin en iisini yapmaya caLısıo... biLmeyene öğretmek için canLa bashLa savas verio... sen napıosun? öneri şikayetLere konu ac babam ac... sen bu zamana kadar banlanmadıqına dua et bence... seni s.modlar iyi cekti... sen o kadar küfürü yediysen ve o kadar küfürün üstüne haLa keş gibi sırıtıosan sen ciddi anLamda piskolojıq destek aLmaLısın... ve bu şekiLde kıskırtıcı konular acıp durduqun sürede içinde de sen özgürü bize düşman deiL meLek gibi gösteriosun :)

hade yaylan şimdi!

Gerekeni söylemiş arda arkadaşım ßize laf düşmez ßu saatten sora..Özgür kardeşimi ßilen ßiliyo ßilmeyen kulaktan dolma haberlerle zaten kötülüyo işini iyi yaptığı için..Smodlardan gereken cevabı alırsın birazdan konuyo açan şahsiyet..!!

Haksızsa her iki tarafta haksız!!!!!

biri yanlış yaptıysa diğeri de yanlış yapmış kimseyii aklamaya çalışmayın!!!

madem öyLe ßekLe Sövmedigin Yerleri gösterim sana

Kusura ßakma HackheLL..

ya sen ne karaktersız bır ınsanmıssınkı bır kısının namusuna dıl uzatabılıyorsun gercekten senı tbr ederım o kadar gozun kara bu konusmaları bura koycagına coktan adamın yanına gıtmıstın kufur etmedım dıyorsun pekı o gul uzatma nedır bunlar bırı senın eşine bole bıse dese ve tartısmalı ortamda ne derdın cok ılgınc bır ınsanmıssın gercekten senın gıbıler bole aıle ortamlarına yakısmıyor bee

ulan 6. gevşek.... koruduğunuz arkadaşınız muhabbete direk aileme küfür ederek girdi....
bende avradına gül uzattım ...
ne kadar ekmek o kadar köftee

Koko Bence Burada Amacın Known'un KüfürLerini Gösterip Tepki ÇektirebiLirmiyim? Ve YöneticiLikten AtabiLirmiyim? Düşüncesi Ama Bence De Bu Çok Büyük AcizLik Sadece Yazık Diyorum Kendini ReziL Ediyorsun...

ulen 6. gevşek....... zaten buradaki son gecem .. birazdan banlanacam .. bak niyetim kavga olsa burda herkeza şu an ana bacı çekerim.. ama bunu yapmıyorum arkadaşınızın yaptığı gibi.....
ben o kadar şerefsiz deilim ...
birazdan banlanacam ve bunu yapmıyorsam bazı şeyleri ayırt et kapasite yetiyosa..

vala kardes ıstedıgını de gevsekmı dersın ne dersen de senın karakterındekı bır ınsandan ustume laf alınmam...

koko01 eline mahkeme kagıdı gelincede bu kadar rahat konusabilecekmisin cok merak ediyorum yalnıs yere cattın

devam et....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri