know....sen nasıl bir şerefsizmişsin bee !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anaya bacıya söverek kıskırtmayın kimseyi... özgürün yerinde bende olsam bende aynısını yapardım... şimdi o logşarı yayınladın eLine ne gecti? biz biLmio muyus özgürün kişiLiğini? seni tanımam 2-3 msn muhabbetim vardır seninLe... bos bos konusup durdun... dun konu actın adam akıllı anlattım sana oLayı sen konunun üstüne gittin... senin anLayıs tarzın buysa k.baqma ama sen hh ye uqrama biLe... burda aktif olan insanLar [yönetimde olmayanlarda dahiL] hepsi biLinçLi küLtürLü insanLar... ve eLinden geLenin en iisini yapmaya caLısıo... biLmeyene öğretmek için canLa bashLa savas verio... sen napıosun? öneri şikayetLere konu ac babam ac... sen bu zamana kadar banlanmadıqına dua et bence... seni s.modlar iyi cekti... sen o kadar küfürü yediysen ve o kadar küfürün üstüne haLa keş gibi sırıtıosan sen ciddi anLamda piskolojıq destek aLmaLısın... ve bu şekiLde kıskırtıcı konular acıp durduqun sürede içinde de sen özgürü bize düşman deiL meLek gibi gösteriosun :)

hade yaylan şimdi!

Hackhell i kavganıza alet etmek ayıp ya..Konuyu açan arkadaş kapatsın uzamasın..

28 yaşındaymışsın dediğine göre bi şikayet konusunu nereye qetirdin yaa
kusura bakma ama 28 yaşında bi ADAMIN aklını göremedim sende...
daha fazla ne kalp kır ne de biz seni kıralım...
known u bilen bilir zaten hadi fazla uzatma da siteden ayrılıosan ayrıl :vur

MiLLetin KuTSaL Saydıgı AnaSINa CaNINI Verdigi Sevdigine Küfür eden insanLIK DIŞI ßİr VaRLIK ßunLaRI Düşünemez..

babacan ben senin ailenden hiç kimseye küfür etmedim ...
hala neyi savunuyorsun ..
hadi beni ziktir et.. ulen allah kitap çekiyorsun .. arkadaşım seni uyarıyo hala küfür ediyosun..

Sayın koko 01 Özgürü herkez tanır ve ßöyle davranmayacağını gayet iyi bilir ;) O resimlerin fake olmadığı ne malüm , neyi ispatlamaya çalışıyosun!!

Bence Burada Known'a Bir KompLo YapıLdığı Düşüncesindeyim...

Eğer Bir Şikayetiniz Varsa Known İLe İLgiLi SmodLara, AdminLere BiLdirirsiniz OLur Biter, ŞiKayetLere Konu Açarsınız Vs...

Burada YapıLan OLay Çok Çirkin Açık Seçik Konuşurken BiLe Known'un Damarına BasıLdığı GörüLüyor, Site İçin Sabah Akşam ÇaLışan Bu Yöneticimize YapıLan OLayı Kınıyorum, Known'u Çok İyi Tanıyorum Ve BöyLe Yapmışsa Bunu Gerçekten Canına Tak Ettiği İçin Yapmıştır...

Ayrıca Nedir Bu Konu Açtım Habersiz Kapattı MuhabbetLeri Hiçbir Yöneticimiz KonuLarı Gereksiz Kapatmaz, MutLaka AçıkLamasını Konuda BeLirtir Bu BahaneyLe YapıLan TerbiyesizLikLeri KesinLikLe KabuL Etmiyorum, Ayrıca Herkese De ÖzeL AçıkLama Yapmak Zorunda DeğiL Hiçbir Yöneticimiz...

ne olura olsun hepimizi yaratan yuce ALLAHa ve kufretmekten kötü birsey yoktur !!! Dünya yalan dolan bunlar bir IMTIHAN ALLAH bizi imtihani kaybedenlerden eylemesin!

anaya bacıya söverek kıskırtmayın kimseyi... özgürün yerinde bende olsam bende aynısını yapardım... şimdi o logşarı yayınladın eLine ne gecti? biz biLmio muyus özgürün kişiLiğini? seni tanımam 2-3 msn muhabbetim vardır seninLe... bos bos konusup durdun... dun konu actın adam akıllı anlattım sana oLayı sen konunun üstüne gittin... senin anLayıs tarzın buysa k.baqma ama sen hh ye uqrama biLe... burda aktif olan insanLar [yönetimde olmayanlarda dahiL] hepsi biLinçLi küLtürLü insanLar... ve eLinden geLenin en iisini yapmaya caLısıo... biLmeyene öğretmek için canLa bashLa savas verio... sen napıosun? öneri şikayetLere konu ac babam ac... sen bu zamana kadar banlanmadıqına dua et bence... seni s.modlar iyi cekti... sen o kadar küfürü yediysen ve o kadar küfürün üstüne haLa keş gibi sırıtıosan sen ciddi anLamda piskolojıq destek aLmaLısın... ve bu şekiLde kıskırtıcı konular acıp durduqun sürede içinde de sen özgürü bize düşman deiL meLek gibi gösteriosun :)

hade yaylan şimdi!

sen de yalanmışsın be zebani :D
wayyyy wayyyy wayyyyy... daha kimleri görcem .....

Delıkanlılıgın bıle bu kadar
Msn de bıle Tek konusmaya Cesaretın yok senın Arkadaşla beraber konusuyorsun

Adam adres verıyo Neden gıtmedın ?? Meydan Genıs dimi İnternette Bol keseden At dur

HH den cık ve Bir daha gelme !!! Psıkolojık Vakaa cekmek zorunda degıl kımse

28 yaşındaymışsın dediğine göre bi şikayet konusunu nereye qetirdin yaa
kusura bakma ama 28 yaşında bi ADAMIN aklını göremedim sende...
daha fazla ne kalp kır ne de biz seni kıralım...
known u bilen bilir zaten hadi fazla uzatma da siteden ayrılıosan ayrıl :vur

lan 2. gevşek :D
senin gibi bir atatürk düşmanıyla muhattap olamam...

erdem......
lan gevşeklerin en büyüğü erdem : sana kaç defa dicem , konularıma cevap yazma.. sende hiç gurur yokmu ..
yazma be kardeş..

babacan ben senin ailenden hiç kimseye küfür etmedim ...
hala neyi savunuyorsun ..
hadi beni ziktir et.. ulen allah kitap çekiyorsun .. arkadaşım seni uyarıyo hala küfür ediyosun..

ArkadaŞım dedigin adamLa Şuan Msnde Konuşuyorum ßirak arkadaŞIN OLmayı senin yanından Geçmez o EmiN OL.. ßen senin gißi adiLeşip Foruma CaPS Koymuyorum. Ve HaLa anama avradIma Küfür etmedigini iddaa edip sana durup dururken Küfür ettigimi söYLüyorsan SaßırLı oL Diyorum. AdanaMI ßana mezar oLucak Zeytinßurnumu Sana Zaman Göstericek..

koko01 bir kez daha bir abi edası ile yazıyorum. Gereksiz büyütüyorsun. Known'u seven binlerce kişi var burada. Ve dikkat ettiysen hiç kimse ona toz kondurmuyor...Sen onu iyi tanımıyorsun. Evet hiddetlenmiş ve kötü laflar etmiş. Ama bir başkasına bu şekilde davranmaz o. Bunu binlerce kişi biliyor... Senin oyununa geldi. Bunu hepimiz gibi sende biliyorsun...

Bu arada benim için yazdıkların çok haksızca... Hakkımda bir kelime bile bilmeden sende bu oyunun içindesin gibi laflar etmişsin. Benim burada ne mücadeleler verdiğimi hiç biliyor musun?

Sana karşı gelen, aleyhinde yazan herkese hakaret mi edeceksin.

Küçük bir uyarı daha.. İnfatuate ismini bir daha ağzına o şekilde alma... Haksızlıkta yapmış olabilir. Hata da yapmış olabilir. Ama onun nasıl bir insan olduğunu asla bilmiyorsun..

İnfatuate hakkında bir daha o şekilde yazmaya kalkarsan hakaretlerin çok daha fazlasına maruz kalacağından emin olabilirsin......

Forumun amacı dışında gelişen oLayLar.. HaLen forumcuLuk nedir neye hizmet eder biLemeyen kişiLer var.. hakLı sen olabilirsin veya known oLabilir.. Gelipte buraya özelde konusulanı alenen yaymak hiç hoş değiL.. Küfür küfürdür allahı peygamberi olmaz küfürün.. hepimiz hergün küfür ediyoruz.. ikinizde emek veren insanlarsınız iLkokuL'daki çocukların halindesin koko öğretmene ispiyonlamak gibi işLere girmişsin..

Bana Kanka demene ızın vermedıgım ıcın mı Gevşek oldum :hhmanD

En ıyısını yapmısım Yalaka ve Karaktersız bırının bana Kanka Demesıne ızın vermeyerek =)

Herseyı Gec Senden Yürek Var mı ? Olsa coktan gıtmıstın forumdan

bu olay neden cikti bilmiyorum ama anladigim kadariyla kapatilan konulardan kaynaklaniyor.. şunu belirtmek isterim known bi görev üstlendi görevi ise sorumlu oldugu bölüme bir duzen getirmek ve bölümü daha kullanişli hale getirmek known mod olmadan once bölümde gereksiz ne ararsaniz vardi program ariyorsunuz alakasi olmayan seyler cikiyor, link kırık oluyor, yardim isteyen birisinin acmiş oldugu bi konu cikiyor.. known gorev alinca genel bi temizliğe baslanildi ve bu türden tüm konular silindi.. yani bölüme bir düzen geldi buda tüm kullanicilar için iyi ve olmasi gereken şeydi..
known bu işi yaparken hiç mi yanliş yapmadi ? ben gordum huta tasiyacagi bir konuyu yanlişlikla sildi buda cok yogun çalişmaktan kaynaklaniyor.. sorun ise bir ki konusmadan sonra düzeltildi.. sorunlarinizi bu sekilde dile getirebiliridiniz..
bence kesinlikile şuan acilan konularda art niyet var

lan 2. gevşek :D
senin gibi bir atatürk düşmanıyla muhattap olamam...

erdem......
lan gevşeklerin en büyüğü erdem : sana kaç defa dicem , konularıma cevap yazma.. sende hiç gurur yokmu ..
yazma be kardeş..

ulan beni zıvanadan çıkartma ne Atatürk düşmanı ne saçmalıosun sen
senin gibi deilim ben Atamın baş harfini bile her seferinde büyük harfle yazarım
senin gibileri çok qördük akıllı ol biraz hadi ikile

ArkadasLar daha fazLa gerılmeye gerek yok cevap yazmayın Rıca edıyorum ...Konu kapatılsın artık evlı evıne koyLu koyune lutfen ..

Böle Olaylar olunca çok üzülüyorum.Neden insanlar sinirlerini Kontrol edemezler Hiç 1 Şey KarsılıkLı Degildir.Elbet 2 sindede hata Vardır işin iç yüzü Nedir Bilmiyorum ama koko Kardes Buraya açman Cok yanlıs Özelden Konusmussunuz Bizi Ne alaka Eder Lütfen Bizi üzüyosunuz bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri