know....sen nasıl bir şerefsizmişsin bee !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HİÇBİR SEBEP BENİM ALLAH'IMA KİTABIMA SÖVMEYİ GEREKTİREMEZ. BAHANE OLAMAZ....

Bunu burada en son öğreteceğin kişilerden biri volkandır.
Dinine bu kadar sahip çıkan biri kişide senin yaptıklarını yapmaz. Kendinle çelişiyorsun.

2 dk delikanlı olmayı dene .. zor bişey deil...
avratlar gibi , karı gibi şarkı sölemeyi bırak ...

AHH CİCİ KIZZ
CİCİLİ BİCİLİ GİYİNİNCE
SEN KENDİNİ BİR ŞEY Mİ SANDIN
Bu fırından yeni çıktı koko

:hhmanD

bu nasıl iş..yaaa...bu..edilen..küfürler..her..ne..sebeple..olursa..olsun..asla..savunulamaz....komlodur.
...değildir...
yani..özelden..den..görüşelimin...rajonu...bumudur....bukadar..ağır..küfür..edeceğine..veya.
.yiyeceğine...
takbeline.çık..karşısına..

..ne diyeyim..artık.....hiçbir...insana..yakıştıramam....bu..sözleri....kimsede...kaldıramaz......
eğer..bu..olay..gerçekse....bende..müsaade..isteyeyim..

allah...korusun..kazara..biride..bana.
.söylemeye..kalkar..felan..

siz..sonra...istediğiniz..kadar..büyüyün..enine...boyuna..

yazıklar...olsun....size...ya

SAYIN YÖNETİCİLERR LÜTFEN KAPATIN KİLİTLEYİN KONUYU YAA BİNLERCE ÜYE VARR HACKHELL 'E YAKIŞMIYOR!!!!

AHH CİCİ KIZZ
CİCİLİ BİCİLİ GİYİNİNCE
SEN KENDİNİ BİR ŞEY Mİ SANDIN
Bu fırından yeni çıktı koko

:hhmanD

Oldness_07 yanlıs sarkı kanka =)

Nornm - Eksik Etek Parcası Bunun ıcın Yazılmıs Onu soylemelı CiCiBeBe ye :hhmanD

koko01 eline mahkeme kagıdı gelincede bu kadar rahat konusabilecekmisin cok merak ediyorum yalnıs yere cattın

devam et....

vgr32p.jpg

1.Pm geLen

ßurda ßaŞLadi senin deLiKanLiLigin..

r26jgz.jpg

2. pM ßenim yazdigimda Var.. SiLdigim Yerde Msn adresim Vardi..

+

Adanada verdigin Adreste Yoksun ? Hani DeLikanLIYDIN?

arkadaslar cevap vermeyin kendisi mahkemede ne hesap verecegini düşünsün

akadaşlar ben bu sitede çok bi kimseyi tanımam ama kokoyo da özgüre de aynı mesafede olan bir adamımdır hatta sadece özgürün msni vardır bende

ancak her ne olursa olsun kouşmanın başını görmedim ama özgür kardeşimin ALLAH'A KİTABA PEYGAMBERE sebep ne olursa olsun sövmesi veni üzdü ve savunulacak bir yeri yoktur

özgür normal sövse( ki sövmenin normali olmaz ) ana - bacı dahi gitse olur derim ama buna eyvallah edemem ve savunamam

şu anda çok dikkat ettim sadece yönetici olan hut'tan olan ve yüksek post - tşk sahibi arkadaşlar konuya dahil olmuş diğer üyeler de online olduğu halde birşey yazamıyorlar banlanmak korkusu ile

açıkçası ortada böyle bir tehdit olmasa bile sürekli arkadaşların smod gelsin grşrz ifadeleri oldukça manidar ve sert

hiç böyle bir şey yaşanmasın isterdim ama 2 tarafında suçlu olduğunu bence görmemiz gerekli suçlu sadece koko veya özgür demek yanlış olacak bana kalırsa...

olaya müdahil değilim konuyu bilmiyorum ama konuya atılan tüm postları okudum ve durum benim gördüğüm kadarıyla böyle bir hale gelmiş

üzüldüm ...
olmamasını isterdim ...

Karizmana Hastayım ismail
Çaktırmadan Atsana bi e-mail
:D

akadaşlar ben bu sitede çok bi kimseyi tanımam ama kokoyo da özgüre de aynı mesafede olan bir adamımdır hatta sadece özgürün msni vardır bende

ancak her ne olursa olsun kouşmanın başını görmedim ama özgür kardeşimin ALLAH'A KİTABA PEYGAMBERE sebep ne olursa olsun sövmesi veni üzdü ve savunulacak bir yeri yoktur

özgür normal sövse( ki sövmenin normali olmaz ) ana - bacı dahi gitse olur derim ama buna eyvallah edemem ve savunamam

şu anda çok dikkat ettim sadece yönetici olan hut'tan olan ve yüksek post - tşk sahibi arkadaşlar konuya dahil olmuş diğer üyeler de online olduğu halde birşey yazamıyorlar banlanmak korkusu ile

açıkçası ortada böyle bir tehdit olmasa bile sürekli arkadaşların smod gelsin grşrz ifadeleri oldukça manidar ve sert

hiç böyle bir şey yaşanmasın isterdim ama 2 tarafında suçlu olduğunu bence görmemiz gerekli suçlu sadece koko veya özgür demek yanlış olacak bana kalırsa...

olaya müdahil değilim konuyu bilmiyorum ama konuya atılan tüm postları okudum ve durum benim gördüğüm kadarıyla böyle bir hale gelmiş

üzüldüm ...
olmamasını isterdim ...

NİYE KİMSE BİŞİ YAPMIYORR_???

UZAMASIN BUKADAR HİÇ HOŞ DEĞİL!!!

HAKLISI HAKSIZI YOK BU DURUMUN.....

ulen 6. gevşek....... zaten buradaki son gecem .. birazdan banlanacam .. bak niyetim kavga olsa burda herkeza şu an ana bacı çekerim.. ama bunu yapmıyorum arkadaşınızın yaptığı gibi.....
ben o kadar şerefsiz deilim ...
birazdan banlanacam ve bunu yapmıyorsam bazı şeyleri ayırt et kapasite yetiyosa..

Ne OLdu Zoruna Mı Gitti :goz: Neden HiddetLendin :goz:

Şu Anda BiLe KaLiteni BeLLi Ediyorsun :goz:

Burda Herkes Herkesi Çok İyi BiLiyor Sen Kafanı Yorma :goz:

Bence Daha Da GüLÜNÇ Duruma Düşmeden Bu Komediye Bi Son Ver :goz:

üzüldüm ...
olmamasını isterdim ...

Sana katılıyorum fakat üst düzey yöneticiler şartsız biçimde known u destekliyorlar..Gerekn düşünülüp her 2 tarafa adil bir ceza öngörülmeli
Hackhell de yönetici olmak tahriklere kapılmamayı ve sinirlerine hakim olmayı da gerektirir!

Sana katılıyorum fakat üst düzey yöneticiler şartsız biçimde known u destekliyorlar..Gerekn düşünülüp her 2 tarafa adil bir ceza öngörülmeli
Hackhell de yönetici olmak tahriklere kapılmamayı ve sinirlerine hakim olmayı da gerektirir!

KESİNLİKLE KATILIYORUM BUKADR UZAMASINA SEBEP OLAN YÖNETİCİLER ÇOK AYIP EDİYORLAR::: GEREKENİİ YAPMALARI LAZIM ÇOK UZADI ÇÜNKÜÜ:::

seni soktuğumu söylediğin yer bile fazla sana, orayla bile onurlandırdım seni =)

arkadaşlar gördünüz di mi, biz hak yiyorduk, konu kapatıyorduk, birbirimizi tutuyorduk bu herkese iğrenç bir dille hitap eden yaratığa karşı ..

sonuca siz karar werin ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri