know....sen nasıl bir şerefsizmişsin bee !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koko01

Banned
Reaction score
0
beni bu formda yönetecek smod ve mod adam gibi adam olacak.. insan olacak.... üye ezmicek... klavye başında ALLAH'IMA , PEYGAMBERİME sövmeyecek...efendi olacak haddini bilecek... onun bunun maşası piyonu olmicak .. bizlere örnek teşkil edecek.... ulan know iti ... ulan şerefsizler ... işte savunduğunuz mod arkadaşınızın gerçek hayattaki lanet yüzü.... siz bana belden aşağı vurdunuz .. bende size know itinin gerçek yüzünü ortaya döküyorum...

işte sevgili modunuz know'un az önce msn de bana yaptığı muhabbet ......

gece dosluğun için teşekkürler derbederin....teşekkürler eftelya...teşekkürler parker123...teşekkürler [email protected]şekkürler king'im(reactor)....bu şekilde ayrılmak istemezdim ama olmadı işte .. hakısızlığa dayanamıyorum... kanım ters akıyo yanlış görünce... herkeze ii formlar..ii yaşamlar..
şimdi beni büyük bir gurur ve onurla banlayabilirsiniz...
unutmayın sakın: beni karşınıza düşman alacaksanız benim kadar zeki olacaksınız....

Çok uzattınız gerçekten ....bir sorunun bir çözümü vardır siz bir sorundan bin sorun çıkarıyorsunuz keşke biraz seviyeli olupda çözüm arasaydın ....yazık...

ßenim AnamI AvraDIMI AgZINa aLan Herkeze Ayni Şeyi YaparIM ßirinin KuTSaL VaRLIK Saydıgı ANaSINa AvraDINa Laf edenin N ALLahI VarDIR Ne KitaßI Ne Peygamßeri.. ßende ßurdayim İSteyen iStedigini söyleyeßiLir..KLavyeden Ana Avrat küfür etmek Gayet KoLayDIR insan HayatI Çok ucuz seninde oldugu gißi 250 KuruşLuk.. SabırLı oL..

Çok uzattınız gerçekten ....bir sorunun bir çözümü vardır siz bir sorundan bin sorun çıkarıyorsunuz keşke biraz seviyeli olupda çözüm arasaydın ....yazık...

şimdimi böle insan oldun konuşuyon ... 1 saat önce nediyodun şlimdi nediyon ..
bak gör arkadaşının kişiliğini...

ßenim AnamI AvraDIMI AgZINa aLan Herkeze Ayni Şeyi YaparIM ßirinin KuTSaL VaRLIK Saydıgı ANaSINa AvraDINa Laf edenin N ALLahI VarDIR Ne KitaßI Ne Peygamßeri.. ßende ßurdayim İSteyen iStedigini söyleyeßiLir..KLavyeden Ana Avrat küfür etmek Gayet KoLayDIR insan HayatI Çok ucuz seninde oldugu gißi 250 KuruşLuk.. SabırLı oL..

ii bak bakayım benim klavyemden bir tane küfür çıktımı !!!!!!!!!!!!!!!!!
gevşekkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ya anlamıyorum neyı ıspat etmeye calısıyorsun Koko ? Ne oldu yanı msn de konustugun adam sana bu kadar kufur edıyor ama sen kalkıp bunu burda yayınlıyorsun hem o kufurlerı nasıl kaldırıyorsun ? Benım tanıdıgım Ozgur Kolay kolay kufur bıLe etmez demekkı adamı nasıl cıleden cıkartmıssanız + Bu yapılan Known a bır oyundur .DelıkanLı adam ozelını tuzelını Herkeze gostermez..Kufur yemıssede bunu bır ınternet sıtesınde herkeze bakın ben bu kufuru yedım dıye resımlemez !!!!!!!!!! Buradakı ınsanlara Bısey ıspat edemezsın Herkez Known u tanıyor hıc yakıstıramadım Bu kadar emek veren bır arkadasa boyle bır Kompla hazırlaman rezalet ............!!!!!!!!!!!!!!!!

şimdimi böle insan oldun konuşuyon ... 1 saat önce nediyodun şlimdi nediyon ..
bak gör arkadaşının kişiliğini...

ii bak bakayım benim klavyemden bir tane küfür çıktımı !!!!!!!!!!!!!!!!!
gevşekkkkkkkkkkkkkkkkkk

küfürle hiçbiyere varamazsın hele hele klavyeden küfürle kabadayılıkla bir noktaya gelemezsin arkadaşım benim anlatmak istediğim bir sorunun bir çözümü vardır buda bu forumda kurallar çerçevesinde olur bunun dışına çıkarım diyorsan sen bilirsin kurallar böyle gerektiriyorsa böyle olmak zorunda ben kimseyide savunmam kim haklıysa ondan yanayımdır...uzatmayada gerek yok konuyu...insancıl davranıyoruz herkeze kimse laf anlamıyorki?..

s.a. koko01 kardes bu konusmanda bıraz kışkırtma yokmu senın tamam know yanlıs yapmıs o kufurlerle allaha peygambere etmıs kufur ama sen kıskırtmamısmısın hemde baya bir bence senınde yaptıgın ayıp 3 kuralımız din namus vatan o senın dınıne sen onun namusuna nerde kaldı eşitlik bence sende cok ayıp etmıssın

Koko1 arkadaş.. kendi düüncemi söylüyorum. Olayı 2 gündür sessizce izliyorum. ve inan ki halen ne yapmak istediğini kendinde bilmiyorsun.

Öyle büyük yaygara çıkardın ki, ben sana bu olanlardan sonra forumdan ayrılmanı tavsiye ederim. Bunu bir ağabey tavsiyesi olarak algıla...

Ya anlamıyorum neyı ıspat etmeye calısıyorsun Koko ? Ne oldu yanı msn de konustugun adam sana bu kadar kufur edıyor ama sen kalkıp bunu burda yayınlıyorsun hem o kufurlerı nasıl kaldırıyorsun ? Benım tanıdıgım Ozgur Kolay kolay kufur bıLe etmez demekkı adamı nasıl cıleden cıkartmıssanız + Bu yapılan Known a bır oyundur .DelıkanLı adam ozelını tuzelını Herkeze gostermez..Kufur yemıssede bunu bır ınternet sıtesınde herkeze bakın ben bu kufuru yedım dıye resımlemez !!!!!!!!!! Buradakı ınsanlara Bısey ıspat edemezsın Herkez Known u tanıyor hıc yakıstıramadım Bu kadar emek veren bır arkadasa boyle bır Kompla hazırlaman rezalet ............!!!!!!!!!!!!!!!!

ulaş .. ben seni akıllı bi adam bilirdim... anlatamıyorumuyum ... ben adama küfür etmedim...
haaa bunu niye yaptığıma gelince.. konuları üyelerin suratına kapatıp, cevap hakkı tanımayıp belden aşağı vuran yöneticilere bu yaptığım az bile...

Her iNSaNIN Saßrının Tükendigi Herşeyi Unuttugu ßir Yer VaRDIR.. ßANA Şerefsiz Diyen ßenden edepLi oLmaLI. Kimsenin Karısına Kızına anaSINa AvraDIna küfür etmemeLi. sen Kimsin Ki ßenim avraDIMI anamI Agzina aLiyorsun Sen ßeni msn'ye ekLeyene Kadar ve hatta pmde ßiLe Avradıma DiL uzatana Kadar Sana N dedim ßen ? Durup Dururkenmi Küfür ettim ? Şimdi ßütün Herseye Razıyım ;)

Ayrıca Sen Küfür etmedin öyLemi ? Masum Masum Durup Dururken ßen sana Küfür ettim dimi ? VaH VaH Yazık oLmuş Sana.. iNSaN OL iNSaN Kuyruguna ßasILan Kedi gißi oLma.. Kuyruguna ßasmicam ama Kafana SIKMayaN Özgür Namerdinde Namerdi oLSun..

Özgürü çok iyi tanirim kesin damarına bastilar msn goruntusu sadece belli bi yerden alinmiş en bastan alirsak anlasilir zaten boyle bi oyuna getirmek için hazirlanmiş oldugunu

Delıkanlı olsan Yedıgın kufulerı yayınlamazsın
Bır ınsanın bır yere kadar tahammulu vardır. Akşamdan berı kasındın durdun.
Bu Log ları yayınladın ne oldu ? Known Kardesımı bılen bılır Senıde bılen bılır....

Known Tek hatası Senı Adam yerıne koyup Msn de konusması o

Bunu yayınlamakla sen sadece kendı Ego nu Tatmın ettın..

Zeki Oldugunu İddaa Edıyorsun ama Bence Tam Tersı =)

Ya arkadasım Burada neden yayınlıyorsun guzel kardesım ? neyı ıspatlamaya calısıyorsun ? Burda bızden baska bayanlar var buraya gırıp cıkan coluk cocuk var osu var busu var hem adamı kıskırtıyorsun hemde kalkıp ben senı akıllı bır adam bılırdım dıyorsun ..Inan bana su anda yaptıgın cok ama cok yanLıs bu konuyu acarak kNown u Yucelttıgının farkında bıLe degılsın..kendını yerın dıbıne sokuyorsun resmen ..Adamı hem gaza getır sonra damarına bas ondan sonra ozelde konusutugun konusmaları "bakın bu adam nasıl bır adam gorun " kısvesınde yayınLa oLacak İşmi ? ...

hocam ben Known'u kişisel olara tanımam forumda sadece bi görevi oldugunu yerıne layıgıyla getırdıgını dusunuyorum.. sadece forumda yaptıkları uzerıne yuruttugum karakter fikri ise known'un sebepsiz yere bu sözleri söylemeyeceği... multka ona göre haklı oldugu bır nedenı wardır...

gerçekten yazıkkı böyle bır seyle urasıp duruyosun forumun ve forumdaki kişilerin ne için burada bulundugunun farkında değilsin.... derdini buralara tasımanda cok yanlıs dıye dusunuyorum.... known sana acık adres wermıs madem küfürleri bu kadar yedıremıyorsun gidip adamla yüzyüze görüş bunu bızım bılmemıze gerek yok... known bıze burada sadece yardımcı olmak için war.... belki bizimde ona yardımımız dokunacagı için... bu yazdıklarıma mutlaka bı cewap werıceksındır ama ben wermıcem... haklısındır değildir bunu tartısmıyorum sadece fikrimi beyan edıyorum... we known'un sebepsiz bır yere böyle bısey yapmıyacagındanda eminim....

Ya arkadasım Burada neden yayınlıyorsun guzel kardesım ? neyı ıspatlamaya calısıyorsun ? Burda bızden baska bayanlar var buraya gırıp cıkan coluk cocuk var osu var busu var hem adamı kıskırtıyorsun hemde kalkıp ben senı akıllı bır adam bılırdım dıyorsun ..Inan bana su anda yaptıgın cok ama cok yanLıs bu konuyu acarak kNown u Yucelttıgının farkında bıLe degılsın..kendını yerın dıbıne sokuyorsun resmen ..Adamı hem gaza getır sonra damarına bas ondan sonra ozelde konusutugun konusmaları "bakın bu adam nasıl bır adam gorun " kısvesınde yayınLa oLacak İşmi ? ...

MiLLetin KuTSaL Saydıgı AnaSINa CaNINI Verdigi Sevdigine Küfür eden insanLIK DIŞI ßİr VaRLIK ßunLaRI Düşünemez..

Koko1 arkadaş.. kendi düüncemi söylüyorum. Olayı 2 gündür sessizce izliyorum. ve inan ki halen ne yapmak istediğini kendinde bilmiyorsun.

Öyle büyük yaygara çıkardın ki, ben sana bu olanlardan sonra forumdan ayrılmanı tavsiye ederim. Bunu bir ağabey tavsiyesi olarak algıla...

babacan yaşım 28 .. okumuş görmüş adamım ... hangi ortamda nasıl davranacağımı çok ii bilirim ..insana insan gibi yaklaşırım ..
bu zamana kadar kimseye yanlış yapmadım.. ama bugün beni iyice zıvanadan çıkardılar...
iki gündür beni izliyomuşsun falan geç bunları .. sende bu düzenin içinde yuvarlanıp gidiyosun ..
ben kimseyi bana küfür etsin diye kışkırtmadım.. benim sorunum infatiuate midir ne zımbırtıysa onunlaydı.. ama diğer mod arkadaşlar haddi olmayarak zıpladılar olaya .. açtığım şikayet konularına bakarssan anlarsın ...
hepsi üstüme geldi...
konuyu suratıma kapatıp gittiler...
cevap hakkı tanımadılar...
ben yine az bile yapıyorum ..
bu tepkim , bu haksızlığa uğrayan tüm üyeler içindir..

Koko .. Dostum oLayı çok abarttın, ve ne yapmak istediğini anLamı$ değiLim ! KnowN ALLahınıda Tanır Peygamberinide..O anLık sinirLe küfür etmi$ oLabiLir ama o küfürLeri kaLpten ettiğini dü$ünmüyorum çocuğun damarına basmı$sın çok üstüne gitmi$sin..
Seni tanımıyorum, ama ben biLirim ki KnowN adam gibi adamdır deLikanLıdır, durup dururken küfür etmeyecek adamdır..Ne yaptında bu kadar sinirLenmi$ acaba ? Sana geLince sende basit bi tahrikçinin tekisin ! Utanmadan tahrikLerine haLa devam ediyorsun ! Forum içinde biLe .. :)

Ayrıca 2nizin arasındaki ki$iseL husumeti neden FOrum geneLine yansıtıyorsun ??
Forumdan mı ayrıLacan bro ? YoLun açık oLsun (:)

Valla Arkadaşlar Cuma Gecesi Olmadı Bu Hiç Yakışıyormu Sizlere Koca Koca Insanlarsınız .ikinizde Haksızsınız Ayıp Valla Biraz Sakin Olun Kapatın Bilgisayarları Yatın Germeyelim Ortamı

ne şimdi özel konuşmayı burda yayınlıyorsun.niye buraya taşıyorsun konuyu.kusura bakma herkes kınownu tanır hakaretlerini hakedecek bişey yapmıcağına garanti veririm.bizene msn konuşmalarınızdan.tuzakmı hazırladınız çocuğa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri