koko01
Banned
beni bu formda yönetecek smod ve mod adam gibi adam olacak.. insan olacak.... üye ezmicek... klavye başında ALLAH'IMA , PEYGAMBERİME sövmeyecek...efendi olacak haddini bilecek... onun bunun maşası piyonu olmicak .. bizlere örnek teşkil edecek.... ulan know iti ... ulan şerefsizler ... işte savunduğunuz mod arkadaşınızın gerçek hayattaki lanet yüzü.... siz bana belden aşağı vurdunuz .. bende size know itinin gerçek yüzünü ortaya döküyorum...
işte sevgili modunuz know'un az önce msn de bana yaptığı muhabbet ......
gece dosluğun için teşekkürler derbederin....teşekkürler eftelya...teşekkürler parker123...teşekkürler [email protected]şekkürler king'im(reactor)....bu şekilde ayrılmak istemezdim ama olmadı işte .. hakısızlığa dayanamıyorum... kanım ters akıyo yanlış görünce... herkeze ii formlar..ii yaşamlar..
şimdi beni büyük bir gurur ve onurla banlayabilirsiniz...
unutmayın sakın: beni karşınıza düşman alacaksanız benim kadar zeki olacaksınız....
işte sevgili modunuz know'un az önce msn de bana yaptığı muhabbet ......
gece dosluğun için teşekkürler derbederin....teşekkürler eftelya...teşekkürler parker123...teşekkürler [email protected]şekkürler king'im(reactor)....bu şekilde ayrılmak istemezdim ama olmadı işte .. hakısızlığa dayanamıyorum... kanım ters akıyo yanlış görünce... herkeze ii formlar..ii yaşamlar..
şimdi beni büyük bir gurur ve onurla banlayabilirsiniz...
unutmayın sakın: beni karşınıza düşman alacaksanız benim kadar zeki olacaksınız....