degman' Alıntı:yenı uyeyım ama senın aktıf oldugun bellı hayırlı olsun kardsım +1
react0r' Alıntı:Daha zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum, yani buna tecrübe de diyebiliriz, yardımların için teşekkürler
mulocan59' Alıntı:Bana kalırsa o bölüm için uygun bir arkadaş ancak KO bölümünde gerçekten bir düzenleme gerekli. Örneğin bölümü görebilmek için belli bir mesaj sayısına ulaşılması gibi. Hem bu yolla üyeler Hackhell'in diğer bölümlerine de girmiş olurlar. Sonuç olarak Hackhell Knight Online bölümü ile ayakta duran bir forum değil.
FLeTCh®' Alıntı:Örneğin bölümü görebilmek için belli bir mesaj sayısına ulaşılması gibi
kesinlikle katılıyorum!!! bu cümleye
ama bu bölümün önemini de unutmamak lazım
İyi güzel hoş söylüyorsunuz da bölüm açılmadan önce de Hackhell Türkiye'nin en popüler forumuydu. Günlük hit sıralamalarında ilk 5 sırada yer alıyordu.revolation' Alıntı:evet, evet doğru. Bora abimiz bize bi kıyak geçse de o bölüme kısıtlama koysa süper olur. ayrıca FLeTCh® abimizin de dediği gibi ko bölümünün öneml unutulmamalı.
hiç unutmam hit sıralamasında Dünyada 11, Türkiyede 2. sıradaydık. ya sende haklısın ama artık o bölüme bi kısıtlama konulmalı. ayrıca hatırlatırım. ko forumda çok büyüdü ki yönetcilier ona ayrı bir bölüm açma gerüi hissetti.mulocan59' Alıntı:İyi güzel hoş söylüyorsunuz da bölüm açılmadan önce de Hackhell Türkiye'nin en popüler forumuydu. Günlük hit sıralamalarında ilk 5 sırada yer alıyordu.
Ayrıca türk forumlarının hemen hemen hepsinde bu bölüm mevcut, artık forumlar bunu bir rant aracı olarak kullanıyorlar. Yine tekrarlıyorum madem ki Knight Online (Özel Bölüm) olarak geçiyor, forum başlığı buna uygun bir erişim sağlanmalı.
mulocan59' Alıntı:İyi güzel hoş söylüyorsunuz da bölüm açılmadan önce de Hackhell Türkiye'nin en popüler forumuydu. Günlük hit sıralamalarında ilk 5 sırada yer alıyordu.
Ayrıca türk forumlarının hemen hemen hepsinde bu bölüm mevcut, artık forumlar bunu bir rant aracı olarak kullanıyorlar. Yine tekrarlıyorum madem ki Knight Online (Özel Bölüm) olarak geçiyor, forum başlığı buna uygun bir erişim sağlanmalı.
BaKKaL_GaZi' Alıntı:- hocam benden oyun nedenını daha aktıf olman gerek daha cok bılıg paylasımı actıgın ko ıle ılgılı konulara baktım 10 u gecmıyo malesef -
BaKKaL_GaZi' Alıntı:daha zamanı var bence.Forumnda sureklı onlıne olmak bı nebze ama once paylasım olması lazım paylasımları artırrsa neden olmasın???