Knight Online (Özel Bölüm) bölümüne Asistan Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yenı uyeyım ama senın aktıf oldugun bellı hayırlı olsun kardsım +1

degman' Alıntı:
yenı uyeyım ama senın aktıf oldugun bellı hayırlı olsun kardsım +1

sağol arkadaşım hackhell ailesine hoşgeldin.

react0r' Alıntı:
Daha zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum, yani buna tecrübe de diyebiliriz, yardımların için teşekkürler

yorumun için sağol abi. asistan yada bir user olarak ne olursa olsun her zaman elimden geldiğince yardım edeceğim size. haklısın, dediğin gibi tecrübem az. ama olumlu - olumsuz sonuç ne olursa olsun benim tek adresim hackhell. tekrar herkese bana vakit ayırıp olumlu yada olumsuz yorum yaptığı için teşekkür ediyorum. saygılarımla :hhmanD

Bendende [ + oy ] :) hayırlı olur inş

Bana kalırsa o bölüm için uygun bir arkadaş ancak KO bölümünde gerçekten bir düzenleme gerekli. Örneğin bölümü görebilmek için belli bir mesaj sayısına ulaşılması gibi. Hem bu yolla üyeler Hackhell'in diğer bölümlerine de girmiş olurlar. Sonuç olarak Hackhell Knight Online bölümü ile ayakta duran bir forum değil.

KnightOnLine bölümünde açılmış konu sayısı : 6
BaKKaL_GaZi'nin dediği gibi benim bir forum yöneticisi olarak yorumum..
Çalışman gerek..
(Şimdi diiceksiniz daha mesaj sayın kaç ki oy veriyosun :D )

Fletch Kardeşimize yardımcı gerek ve senin olmanı isterim +1

mulocan59' Alıntı:
Bana kalırsa o bölüm için uygun bir arkadaş ancak KO bölümünde gerçekten bir düzenleme gerekli. Örneğin bölümü görebilmek için belli bir mesaj sayısına ulaşılması gibi. Hem bu yolla üyeler Hackhell'in diğer bölümlerine de girmiş olurlar. Sonuç olarak Hackhell Knight Online bölümü ile ayakta duran bir forum değil.

Örneğin bölümü görebilmek için belli bir mesaj sayısına ulaşılması gibi

kesinlikle katılıyorum!!! bu cümleye
ama bu bölümün önemini de unutmamak lazım

FLeTCh®' Alıntı:
Örneğin bölümü görebilmek için belli bir mesaj sayısına ulaşılması gibi

kesinlikle katılıyorum!!! bu cümleye
ama bu bölümün önemini de unutmamak lazım

evet, evet doğru. Bora abimiz bize bi kıyak geçse de o bölüme kısıtlama koysa süper olur. ayrıca FLeTCh® abimizin de dediği gibi ko bölümünün öneml unutulmamalı.

bence arkadsım soyle 2 ay sonra falan aday olsan hanı formda kendını kanıtlarsınwe tecrube edındıgını gosterırsın
bence sımdı werılse gorew alabılecek kapastedesın
ama hakettıgını herkese gostermen ıcın enaz 2 ayın war dıorum
saygılarımla hakkında hayırlısı olsun ;)

revolation' Alıntı:
evet, evet doğru. Bora abimiz bize bi kıyak geçse de o bölüme kısıtlama koysa süper olur. ayrıca FLeTCh® abimizin de dediği gibi ko bölümünün öneml unutulmamalı.
İyi güzel hoş söylüyorsunuz da bölüm açılmadan önce de Hackhell Türkiye'nin en popüler forumuydu. Günlük hit sıralamalarında ilk 5 sırada yer alıyordu.
Ayrıca türk forumlarının hemen hemen hepsinde bu bölüm mevcut, artık forumlar bunu bir rant aracı olarak kullanıyorlar. Yine tekrarlıyorum madem ki Knight Online (Özel Bölüm) olarak geçiyor, forum başlığı buna uygun bir erişim sağlanmalı.

mulocan59' Alıntı:
İyi güzel hoş söylüyorsunuz da bölüm açılmadan önce de Hackhell Türkiye'nin en popüler forumuydu. Günlük hit sıralamalarında ilk 5 sırada yer alıyordu.
Ayrıca türk forumlarının hemen hemen hepsinde bu bölüm mevcut, artık forumlar bunu bir rant aracı olarak kullanıyorlar. Yine tekrarlıyorum madem ki Knight Online (Özel Bölüm) olarak geçiyor, forum başlığı buna uygun bir erişim sağlanmalı.
hiç unutmam hit sıralamasında Dünyada 11, Türkiyede 2. sıradaydık. ya sende haklısın ama artık o bölüme bi kısıtlama konulmalı. ayrıca hatırlatırım. ko forumda çok büyüdü ki yönetcilier ona ayrı bir bölüm açma gerüi hissetti.

mulocan59' Alıntı:

Her forumda Knight Online bölümü var. Ama bizim kadar virüslü linkleri temizleyen, üyelerini düşünen bi forum yok. Kalitemizde burda ortaya çıkıyor. Anlayana tabii..

Oylama dışı mesaj yazmayınız.

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
- hocam benden oyun nedenını daha aktıf olman gerek daha cok bılıg paylasımı actıgın ko ıle ılgılı konulara baktım 10 u gecmıyo malesef -

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
daha zamanı var bence.Forumnda sureklı onlıne olmak bı nebze ama once paylasım olması lazım paylasımları artırrsa neden olmasın???

iyi de hocam neden 2. kez yorum yaptın. he yorumun -'ydi + olmuş desem tamam da burada bu olumlu olumsuz sonuçlara bakılıyor. 2. kez olumsuz sonuç vermek neden onu anlamadım. ilk mesajını editleyip yapabilirdin bu yorumu. ayrıca seninde şuan aynı bölüm için başvurun var ama ben sana hiç yorum yapmadım. ama sen bana iki kez olumsuz yazdın ki sen başvuru yaptığında 2 konun vardı. lütfen hocam, birbirimize karşı rakip olarak yada olmayarak böyle şeyler yapmayalım, yine de teşekkür ederim. böyle bir yazı yazmak istemezdim ama çok üzüldüm, onun için yazmak istedim. ayrıca HoCuSPoCuS'un da dediği gibi lütfen artık oylama yorumu hariç yorum yazmayalım. konu sapıyor sonra...!

bence daha zamana ihtiyacın var
şimdilik -1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri