Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunun güvenip güvenmemekle bi alakası yok..! Bu benim fikrim..! Kesinlikle görüşmemeli..! Herkes özgürdür. Her insan istediği insan ile görüşebilir. Ama bu görüştüğü insanın önceden duygusal bi sıfatı varsa ister istemez bişiler hatırlatacaktır. Bunun düşüncesi bile koyar insana..! Eğer kız arkadaşım böyle bişi istiyorsa, benim kafamda en az kırk tane ışık yanar..! Paranoyaklık başlar, buda bizim ilişkimizi yavaş yavaş bitirir..! Kesinlikle söz konusu bile olmamalı..! Eğer söz konusu olursa zaten olay bitmeye mahkumdur.
Kızda bunun bilincinde olmalıdır..! Aynı şeyler erkek içinde geçerlidir bence..! Her iki tarafta eşitti..! Eski sevgiliden arkadaş olmaz..!
konuşamas tabi ki.. sakın buna çağdaşlık mağdaşlık demeyin bu resmen delikanlılık diildir açık açık sölüorum evet diyenlere bile şaşmalı.. burası türkiye arkadaşlar!
konuşabilir diyenler sizlere sesleniorum.. sevdiğin kız war canından çok sevdiğin, ve onun eski sevgilisi onla konuşcak.. düşünün bi, o lavuk sevgilinisi eski günleri hatırlatıp birşekilde aklına girip elinisden aldığını.. arada bi yaşanmışlıklarda war kolay kandırır kızı yada kız arkadşınısın bu yüsden size karşı sevgisi de asalabilir.. ee kız tekrar ona döndü diyelim naparsınız? herhalde bu durumu kabul ettiğinise göre sadece izlersiniz.. lan adamın a.q ben kim kimle konuşuomuş çocuuda sülalesinide toprağa gömerim!
biras düşünün derim hatanızı.. eee eğer ki yapınısda warsa allah kurtarsın bu halinisden sizi... benden bu kadar!