Kiz ArkadaŞinizin Eskİ Sevgİlİsİyle KonuŞmasina İzİn Verİrmİsİnİz ?

KIZ ARKADAŞINIZIN ESKİ SEVGİLİSİYLE KONUŞMASINA İZİN VERİRMİSİNZ ?

• Kullanılan toplam oy
    136
kesinlikle hayır konusacak baskaını bulamadı mı?

ne konuştuğuna bağlı :eek:
konuşması çok önemli diilde buluşmasına ASLA izin vermem

eski sevgiliden asla arkadaş olmaz dedik ama yetmez mi:D

İzin verende vardır bi yumoluk

ben konuşma demem, konuş da demem tabi ki.
içim içimi yemez mi? yer tabi kıskanırım deli gibi.
ama yine de konuş veya konuşma demem

kız arkadasınsa sorucak tabi kırarım bacaklarını nedemek benden habersız bana sormadan gıdıcek..

dumani' Alıntı:
ben konuşma demem, konuş da demem tabi ki.
içim içimi yemez mi? yer tabi kıskanırım deli gibi.
ama yine de konuş veya konuşma demem

aynen katılıyorum :S

zaten ben sevgılıme bazı seylere guvenerek asık olmusum bu konudadada guvenım sonsuz olur du

yok öle bişey teklif bile etse ayrılırdım ama önce kız arkadaşımın olması lazım :)

Zaten daha konuşcak bişeyleri olsa eski sevgilisi olmazdı,konuşcak bişey kalmamış ki ayrılmış zaten,kesinlikle izin vermem
ben bunu denedim zaten eski sevgilimle bi süre konuştuk lafta arkadaş olduk,gereksiz bişimiş anladım üç gün sonra noktaaaaa

LoKaN' Alıntı:
İzin verende vardır bi yumoluk

sayın lokan
ben kız arkadaşımın eski sevgili ile görüşmesine izin verenlerdenim ve hatta geceyi onunla beraber geçirmeside beni rahatsız etmez. bununla beraber hiçbir durumda kendimde yumuşaklık hissetmiyorum!!!

benim kız arkadaşımın namusu iki bacağının arasında değil kafasının içindeki aklındadır. namusunu ve şerefini benden daha iyi korur. benim ona izin vermemem ona güvenmediğim anlamını taşır ki bu her ikimiz içinde kabul edilemez bir durumdur.
güvenmediğim birinin benimle ilişkisi olamaz.
bana güvenmeyen biri ile de ilişkim olamaz.
bu aynı zamanda her iki taraf içinde geçerlidir.
karşımdaki benim kız arkadaşım, herhangi bir mal yada eşya değil. aklı fikri olan bir İNSAN.

Geri