Kiz ArkadaŞinizin Eskİ Sevgİlİsİyle KonuŞmasina İzİn Verİrmİsİnİz ?

KIZ ARKADAŞINIZIN ESKİ SEVGİLİSİYLE KONUŞMASINA İZİN VERİRMİSİNZ ?

• Kullanılan toplam oy
    136

heirofking

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar az önce MSN de bi arkadaşla konusurken bu konu acıldı ve onun için hiç bir mahsuru olmadıgını soyledi ve bende cevabını verdim. şimdi size soruyorum

Evet salağım ben biraz izin veririm :)

Tabikide Hayır...

By CaPTaiN' Alıntı:
Evet salağım ben biraz izin veririm :)

Tabikide Hayır...

:D acaba çıkacakmı izin veren onu merak ediyorum bende zaten

portnoy' Alıntı:
ben veririm karşılıında da (ki benim eski manita biraz hafifti) bende eski manitayla konuşcam :D (bandoz bandoz)

senınkıyle gorusmen ıcın senın ızın vermen gerekıyomu :D . bence heyecanı kalmıyo ozaman

ne konuşacağınabağlı kardeşim..
eski sevgili den arkadaş olmaz...
arkadaş olmazsa neden konuşulur.. eski sevgili silinmesi gereken lekedir silindiyse konuşulmaz.
silinmediyse zaten ben olmam ..

freemitnick' Alıntı:
ne konuşacağınabağlı kardeşim..
eski sevgili den arkadaş olmaz...
arkadaş olmazsa neden konuşulur.. eski sevgili silinmesi gereken lekedir silindiyse konuşulmaz.
silinmediyse zaten ben olmam ..

Yeterince açık...Aynen katılıyorum....:lol:

ehu ehu haniderler ya ... bile korum :D benim cevap bu olurdu... O kadar aşmadım ben daha :)

kızlar izin verıyoda noluo
yüz bulan cosuyooo

bence güzelbi oylama zaten benim gibi düşünenin yüzdesi de 75 bu demek oluyor ki hiç bi şekilde konuşmamalı zaten konusacaksa ben olmmam [bu arada herkese merhaba]

freemitnick ve un4given a katılıyorum. freenin mesaj cok güzel ozetlemiş olayı zaten ama un4givenın yorumunada bittim :D helal kardeşlerim yüreginize saglık

muhahua oy vermedim bakam ortalık nasıl karışıyor diye bakdım euehuehe
reactor yetişti bakam ne yazıcak:)

tsubasa' Alıntı:
ben den tabi ki HAyır ,,,,bizler kıskanç milletiz yaaww

bu arada hierofking ,,hocam uzun aradan beri gözükmüyodun ,,hoşgeldin :)

eyvallah kardeşim sagolasın. bizim işin temposu bu aralar fazla yogun o yuzden pek zaman olmuyo nete girmeye ama bundan sonra buralardayım yine. dedigin gibi kıskancız abi biz. bize gelmez eski erk.ark. la konusmalar falan

hani bir ara moda bir söz vardı MİDEN GENİŞ Mİ SENİN valla o düzeye daha gelemedim

çok kıskancım abi bırak eski çıktığını erkek lerin hiç biriyle konuşmasına izin vermem imkanım olsa :)

kesınlıkle konu ne olursa olsun izin yok!!!. döverim..

Eski sevgiliden ne köy olur nede kasaba.. Hani öle derler yaa.. Kesinlikle vede kesinlikle hayır.. Onunla konuşacaksa benim yanımda ne işi var.. Herkes kendi yoluna.. :clap:

Geri