αqqα уєкяυ
New member
daha ne hikayeler yazacaksınız bakalım
Siz ne kadar "ne hikayeler yazacaksınız" cümlesinin arkasına saklanacaksanız o kadar.
daha ne hikayeler yazacaksınız bakalım
bu ülkeyi çözemedim ben ama şu gerçek atatürkçülükten sapma çok
apo şerefsizi eskidende asılmadı şimdide asılmıyor, e şimdi diyeceksiniz eskiden asmak serbestti şimdi değil doğru ama bütün ana yasayı değiştiren tayyip neden bu yasayıda değiştirmiyo ?
tekrar diyorum !
boş tenekeden çok ses çıkar
tekrar diyorum !
boş tenekeden çok ses çıkar
Sen onu zamanında "teslim alan" zatlara soracaksın. apo teslim edilmeden bir gün önce Ankara'ya gelen Amerikalı Genelkurmay ve ekibiyle neler konuştuklarını soracaksın. İmzaladıkları bir anlaşmanın olup olmadığını soracaksın. Soracaksın, soracaksın, soracaksın ama yanıt alamayacaksın.
Hem konu seçim...Lütfen ya yeni bir konu aç ya da daha uygun bir yerde bunu dile getir.
CHP , 'CHP Atatürkçülüğünden' vazgeçmeli zira bunun Atatürkçülükle de pek ilgisi yok CHP deki kodoman sınıfının kendi düşüncelerini Atatürk ünmüş gibi gösterme ısrarı ...
yoksa değil 2023 2053 gelse tablo değişmez
bunun da altınla kömürle sahte oyla vs ile alakası yok , bunlar bahaneler ...
artık bu ülkeye herşey mübah. Hoşgeldin de Dünya Yeni İRAN' a Türkiye yakında yeni iran olacak
Cαη;5356472' Alıntı:
Ben de tekrar ediyorum,
bi konu hakkında bilgin varsa diyeceğini bir kez söylersin anlayan anlar.
bilgisizsen senin yaptığın gibi her yoruma cevap yazıp bilgili olduğunu kanıtlamaya çalışırsın
bu sonucun tek sorumlusu basiretsiz parti liderleridir. akp'nin yalandan yaptığı atarlara inanan ülkem vatandaşı tabiki akp'ye oy vericek. mhp'nin saçma sapan miting konuşmalarına veya chp'nin olmayacak sözlerine inanıcak hali yok ya. tabiki müslüman görüntüsü çizen adama vericek. benim anlamadığım şey bu kadar yalana rağmen niye sütten çıkmış ak kaşık muamelesi yapılıyor recep tayyip erdoğan'a. bu muameleyi yapan herkes eksiksiz herkes salaktır.
bu tabloda hem chp hemde mhp yıllarca sadece muhalefet yapabilirler sadece. onuda düzgün yapamadıkları için tabiki 2023 akp için hayal olmaz. ülkem insanı içinden düzgün biri çıkmadığı sürece. ülkem için hayırlısı olur inşallah.