Kim Bu Adam?

Sizin bu yaptığınıza masturbasyon denir kendi uydurma kaydırma karşılaştırmalarla kendinizi tatmin ediyorsunuz. Sizin savunduklarınız toplanız yinede bir AKP edemez, bu kıskançlığınızla benzetmelere devam edin bakalım nereye varacakasınız. Ben sölim HİÇ. Sizin sölediklerinizin hiç bir aslı astarı yok çamur at zihniyeti, sizin aileniz devletin bi kuruluşun da kesin memur dur, devletin salla başı al maaşı kesminden korkunuz bu olsa gerek zannediyorum,

Elais' Alıntı:
Sizin bu yaptığınıza masturbasyon denir kendi uydurma kaydırma karşılaştırmalarla kendinizi tatmin ediyorsunuz. Sizin savunduklarınız toplanız yinede bir AKP edemez, bu kıskançlığınızla benzetmelere devam edin bakalım nereye varacakasınız. Ben sölim HİÇ.

Yahu bir adam kendine ancak bu derece güzel cevap verebilir..:)..Önce benzetme yapar sonra bu benzetmesinin nereye varacağını açıklar..:durdurun

Elais' Alıntı:
Sizin sölediklerinizin hiç bir aslı astarı yok çamur at zihniyeti, sizin aileniz devletin bi kuruluşun da kesin memur dur, devletin salla başı al maaşı kesminden korkunuz bu olsa gerek zannediyorum,

Hah bi laf atmadık devlet memurları kalmıştı onlarada laf atın bakalım....Devleti satap bunada kılıf uydurun : Türk memuru rüşvet yer..Sizin hazırlattığınız posterlerdeki adamdır tek suçlusu "benim memurum işini bilir" diyerek...:vur

bu kadar mılet aptal degıl bole seyler yapmakla sız daha cok adamın oyunu artırıyorsunuz sonucta bu adam mılet ıradesı ıle buraya gelmıs bırı bole sacma seyler yazıpta kendınızı kucuk dusurmen saygı duyun bıraz

cemmaster' Alıntı:
Yahu bir adam kendine ancak bu derece güzel cevap verebilir..:)..Önce benzetme yapar sonra bu benzetmesinin nereye varacağını açıklar..

Sayın CHP li ama utunan söyleyemiyen arkadaşım. Yine cümle oyunları yaparak kendini tatmin etmişsin sen millete laf yapıştırmaya devam daha önce başka formlarda da böyleydin boş boş yazıyorsun... Ben kıskançlık içinde olamam çünkü benim savunduklarım bu ülkenin çoğunluğudur.

cemmaster' Alıntı:
Hah bi laf atmadık devlet memurları kalmıştı onlarada laf atın bakalım....Devleti satap bunada kılıf uydurun : Türk memuru rüşvet yer..Sizin hazırlattığınız posterlerdeki adamdır tek suçlusu "benim memurum işini bilir" diyerek...

Devletin ne kadar kuruluşu varsa sataçağız. Zararını halka yüklemektense sizin gibi CHP lilerin arapalıkları olmaktansa yabancı yerli paraya ençok veren alsın. Ne var ne yok satılsın.
Bi Turgut Özal laf atmadığın kalmıştı. Zizin zihniyet onu da yok etti. Zamanın da Adnan Menderesi de böyle ithamlarla yok etti, sonra yanlışlıkla asıldı dedi özür diledi. Sizin CHPliler kendi için de uzlaşmıyo daha 3 gün önce bibirlerini dövüyorlardı, sizin memlekete ne faydanız olabilir. Rus kafalı zihniyet.

Yahu bu adamlar nasılda biliyorlar mallarını afferim afferim...bak o lafı söyleyeninde kim olduğunu anladın..Yahu nasıl bi zihniyetsiniz onu anlamadım herşeyi görüyosunuz ama halaaaa inadına yanlış olanı seçiyorsunuz...cık cık cık....Demek daha önceki forumdada böyle yapıyordum..:)..Bayağı bi acın olsa gerek kuyruğuna çok bastım heralde,sürekli o forumdan bahsedip duruyorsun..:)..Orada öyle ispatlar yaptık ki senin yandaşların işi Atatürk'ün anasına kadar dil uzatmaya götürdü!!!Hatırlatırım!İşte hep aynısınız yanıt veremeyince doğruyu sizde görünce hakaret eder saldırırsınız işte şekil a yukarıda ki yorumun tamamen kişisel saldırı içermekte...Neyse...Ha son kez Chp'li olduğumu söylüyorsun ya değiliiimmm!!!!Bunuda anlamayıp inatla kendi bildiğini iddia edeceksin zorla beni Chpli olarak göstermeye çalışıyorsun tipik bir akp zihniyeti herşey sizin bildiğiniz gibi demi?Herşeyin doğrusunu siz biliyorsunuz değil mi?...Güldürmeyin adamı!!!!!Rus kafalı bir zihniyette olmak herzaman boş kafalı olmaktan iidir..

Saygılar...

cemmaster' Alıntı:
Yahu bu adamlar nasılda biliyorlar mallarını afferim afferim...bak o lafı söyleyeninde kim olduğunu anladın..Yahu nasıl bi zihniyetsiniz onu anlamadım herşeyi görüyosunuz ama halaaaa inadına yanlış olanı seçiyorsunuz...cık cık cık....Demek daha önceki forumdada böyle yapıyordum..:)..Bayağı bi acın olsa gerek kuyruğuna çok bastım heralde,sürekli o forumdan bahsedip duruyorsun..:)..Orada öyle ispatlar yaptık ki senin yandaşların işi Atatürk'ün anasına kadar dil uzatmaya götürdü!!!Hatırlatırım!İşte hep aynısınız yanıt veremeyince doğruyu sizde görünce hakaret eder saldırırsınız işte şekil a yukarıda ki yorumun tamamen kişisel saldırı içermekte...Neyse...Ha son kez Chp'li olduğumu söylüyorsun ya değiliiimmm!!!!Bunuda anlamayıp inatla kendi bildiğini iddia edeceksin zorla beni Chpli olarak göstermeye çalışıyorsun tipik bir akp zihniyeti herşey sizin bildiğiniz gibi demi?Herşeyin doğrusunu siz biliyorsunuz değil mi?...Güldürmeyin adamı!!!!!Rus kafalı bir zihniyette olmak herzaman boş kafalı olmaktan iidir..

Saygılar...

Doğru olanı gördüm ben yanlışı seçtim. Halkın % 47 si de yanlışı seçti.
SEnle ilgili hiç kuyruk acım yok sana o formlarda Billarbird Mr. Vezir gerekli cevapları veriyorlardı. Hiç bir ispatın da yok ayrıca ordaki yazan ithamlarla burdakiler aynı hiç bi fark yok. Saldırganlıktan bahsetiyosun akşama kadar çamur atıyorsun başka bişey de yok siz de. CHP li değilim diyorsun söylemlerine bakıyorum tipik bi CHPlisin Rus kafalı arkadışım.
Senin gibi düşünenler 1930-49 50 ler de kaldı siz türünüzün fosiileşmiş düşünçelerin son temsilcilerisiniz.

beyler başka konulardan gelen ikili tartışmalarınızı buraya yansıtmayın..!

Elais' Alıntı:
Doğru olanı gördüm ben yanlışı seçtim. Halkın % 47 si de yanlışı seçti.
SEnle ilgili hiç kuyruk acım yok sana o formlarda Billarbird Mr. Vezir gerekli cevapları veriyorlardı. Hiç bir ispatın da yok ayrıca ordaki yazan ithamlarla burdakiler aynı hiç bi fark yok. Saldırganlıktan bahsetiyosun akşama kadar çamur atıyorsun başka bişey de yok siz de. CHP li değilim diyorsun söylemlerine bakıyorum tipik bi CHPlisin Rus kafalı arkadışım.
Senin gibi düşünenler 1930-49 50 ler de kaldı siz türünüzün fosiileşmiş düşünçelerin son temsilcilerisiniz.

Bilalbird ve Mr.Vezir bana gerekli cevapları veriyormuydu?:durdurun yahu bırak Allah'ını seversen...Herkes bilir neyin ne olduğunu ve herşeyden önce ALLAH bilir!Buradaki insanları kandırabilirsin ama O'nu asla!!!!Bak gördün mü sen benim sözlerime cevap veremeyip köşeye sıkıştın yine konuyu saptırmaya çalışıyorsun burada tartıştığımız şey benim senin abilerinden daha güçlü olduğum değil...Bu paylaşımda kuyruğunuzun nederece sıkışmış olduğunu sende çok ii biliyorsun ve konuyu saptırmaya çalışıyorsun!!!!Tipik akp zihniyeti tekrar söylüyorum -bu arada benim sözlerimi kopyala/yapıştır yapmayı kes!Biraz yaratıcı ol seninde bişeyler üretebilecek bir beynin var- Benim söylemlerim Chp'nin değil gerçeği gören herkesin düşüncesidir...

Hadi kal sağlıcakla ve tekrar söylüyorum o forumdan bahsetmene hiç gerek yok...Burada da insanlar kimin ne olduğunu görüyor..:)

|ChaMuR|' Alıntı:
beyler başka konulardan gelen ikili tartışmalarınızı buraya yansıtmayın..!
Ohh be |ChaMuR| bende sabahtan beri bunu söylüyorum ama adam anlamıo ki...Benim o adamla gelen bi ikili tartışmam yok zaten...:)O arada kaynayanlardan :durdurun

Evet Tanidim Sİzİn Gİbİ YÜzde Yİrmİ Oy Alanlari Hatirlatiyor.artik Susun AĞzinizi Kolİ Bantiynan YapiŞtirinda KonuŞmayin LÜtfen Halka Saygili Olun
YÜzde Kirk Yedİ Oy Oraniylan Adam İktİdar Oldu Daha Neyİn Gavgasini Yapiyorsunuz.

Yenİlen Pehlİvan GÜreŞe DoymazmiŞ Birakin Artik Bu BoŞlaflari İcrata Gelelİm.

1939 Dan 1945 Şe Kadar İktİdar Olan Chp Onun Lİderİ İnÖnÜ'nÜn İcrati Paradan Ve Pullardan BÜyÜk AtatÜrk'Ün Resmİnİ Çikartip Kendİ Resmİnİ Bastiran Bu Admmiydi O Zaman ÇÜrÜk Misirlari Halka Karneylen Veren Bu Adammiydi İktİdara Gelemeyİp Yenİlgİyİ Hazmedemeyİp 1961 İhtİlalini Yaptirip Menderesİ Astiran Bu Adamiydi Yİne O Zamanin Enerjİ Bakani Sayin Baykal Bu Halka Mazotu Karneylen Veren Bu Adamiydi GerÇek AtatÜrk'Ün KurduĞu Chp'yİ Chp'lİkten UzaklaŞtirip Dİktador Rejİmİn Chp'sİnİ Yapan Bu Adamiydi Artik Susun LÜtfen

Allah BaŞimiza Sol Partİ İktİdarini Nasİp Etmesİn

fatihsan İnönü'nün pullardan ve paradan Atatürk resmini çıkarması konusunda haklısın..Ama diğer dediklerini biraz daha araştır.Karne olayı bir çok ülkede olmuştur..Söylediğin tarihlerde 2.dünya savaşı vardı..Yani savaş ekonomisi uygulaması.Mendereside biraz daha araştırmanı öneririr.İnönü ''sizi ben bile kurtaramam'' sözünüde menderes için söylemiştir. Yine ozamanın enerji bakanı baykkal demişin tarihleri karıştırdın sanırım.Baykal 1974 yılında maliye bakanı 1978 yılında enerji bakanı olmuştu.

Birden çok insana benziyor hatta ülkenin yüzde 60ı geçkini böyle insanlara oy vermiş... Ama bizim ülkede mağduru oynayıp insanları mağdur etmek gerekiyor. Anca öyle oy alırsın.

Valla size şöyle bir öneri sunayım arkadaşlar artık sizlede daha uğraşmak istemiyorum gına geldi valla.:vur

SODA iÇİN :victory Bol bol için çünkü kaç gündür hazmedememişsiniz

ay valla ben okurken türkiyedeki birini sandım birebir benziyo.hitler diyince bastım kahkahayı

İflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış.Bırakın kardeşim bu laflları.Söyleyecek bir şeyimis yokmuş.Laf ola beri gele.Millet zaten söyledi söylediğini.Bizler AKP ye oy versekde illa AKP olacak demedik.İstikrar istedik.dedelerinizin takım tutma siyaseti gibi devam etmekte.Bizler gelecek istiyoruz.Huzur istiyoruz.İstikrar istiyoruz.Bunu yaparım diyene de oy veririz.Ama bu güne kadar gördüğümüz gerek chp gerekse dsp iktidarlarında hep yokluk hep pahalılık idi.Ya şimdi sadece çamur atabiliyorsunuz.Atın atın.Bu tip sataşmalara artık bu forumda cevap yazmayacağım.Önce düzeyli ve bilinçli insanlar olun.Sonra tartışalım.Senin kullandığın şu internet nimetini sol iktidarlar döneminde kullanabilirmiydin.Sıkıyorsa kullan.Akşama evinin kapısında kolluk güçlerini görürdün.Bizler dediğim gibi aydınlık bir Türkiye istiyoruz.Durmak yok yola devam.

Geri