Yahu bu adamlar nasılda biliyorlar mallarını afferim afferim...bak o lafı söyleyeninde kim olduğunu anladın..Yahu nasıl bi zihniyetsiniz onu anlamadım herşeyi görüyosunuz ama halaaaa inadına yanlış olanı seçiyorsunuz...cık cık cık....Demek daha önceki forumdada böyle yapıyordum..

..Bayağı bi acın olsa gerek kuyruğuna çok bastım heralde,sürekli o forumdan bahsedip duruyorsun..

..Orada öyle ispatlar yaptık ki senin yandaşların işi Atatürk'ün anasına kadar dil uzatmaya götürdü!!!Hatırlatırım!İşte hep aynısınız yanıt veremeyince doğruyu sizde görünce hakaret eder saldırırsınız işte şekil a yukarıda ki yorumun tamamen kişisel saldırı içermekte...Neyse...Ha son kez Chp'li olduğumu söylüyorsun ya değiliiimmm!!!!Bunuda anlamayıp inatla kendi bildiğini iddia edeceksin zorla beni Chpli olarak göstermeye çalışıyorsun tipik bir akp zihniyeti herşey sizin bildiğiniz gibi demi?Herşeyin doğrusunu siz biliyorsunuz değil mi?...Güldürmeyin adamı!!!!!Rus kafalı bir zihniyette olmak herzaman boş kafalı olmaktan iidir..
Saygılar...