Kemalistler ilah ister ..//////

sen ve senin gibiler zaten işine gelmeyen insanlara bu etiketi yapıştırır işte. sana söyleyecek sözüm yok dostum, Allah'a havale ediyorum... Allah diğer tarafta bana etiketlediğin bu lafın hesabını sana soracak. Allah korkusu yaşayan biri kalkıpta karşısında ki insana böyle bir yakıştırma yapmaz.

ve sen...

ben sana karşı bi kelime yada cümle kullanmadım. orada ki mesajım genel olarak hür iradem ile kişisel görüşümü mesajıma yansıtmamdır. ama sen ve senin gibiler yani illa polemik yaratmak isteyenler hemen mesaj yazan kişilere cevap veriyorsunuz. yani işiniz konuyu yorumlamak değil direk yazılan cevapları yorumlamak. dediğim gibi ben konuyu yorumladım ama sen benim mesajımı yorumlamakla uğraşıyorsun. Çok şükür biz bu vatanın toprağını parsellemedik, Allah bize ne verdiyse onla yetiniriz. Kömür yardımı, erzak yardımı almıyorumda... Düzenlenen lüks restoran davetlerine katılmıyorum ki teklif edenler var... Bizim bişeyi sahiplendiğimiz, parsellediğimiz yok ama siz Siyaset ve Politika bölümünü himayenize almışsınız çok güzel.

Güncel siyaseti tartışın arkadaşlar. Krizi tartışın... Siz kalkmış 70 yıl önce vefat eden Türk Ulusunun kurtarıcısı Atatürk'ü tartışıyorsunuz. Bu siyaset değildir... 70 Yıl önce vefat etmiş önderini kötü anlamda tartışan bi ülkenin geleceği beni korkutur. Bu ülkenin temelleri Atatürk tarafından atıldı. Eğer temellere balyoz vurmaya başlarsak bu bina yakın zamanda tepemize yıkılır, hep beraber ulusça altında kalırız. Kimse de el uzatmaz düşene bi tekmede ben vurayım diyerek bizi daha çok dibe itmeye çalışırlar.

kusura bakma kardeş biri sana kardeş dediği zaman ben senin kardeşin değilim bunu kafana sok gibi ukalaca cevap veren biri hakkında en iyi fikrim buydu.. Müslümansan eğer birinin kardeşliğini kabul etmeyen müslüman ilk defa görüyorum yeni bir türsün herhalde.. Atatürk adına konuştun yetmedi şimdi Allahlığamı soyundun? senmi verdirceksin Allah tarafından cezamı ? nesin sen peygambermi? cezayı senmi kestiriyosun bu nasıl tabir?

kusura bakma kardeş biri sana kardeş dediği zaman ben senin kardeşin değilim bunu kafana sok gibi ukalaca cevap veren biri hakkında en iyi fikrim buydu.. Atatürk adına konuştun yetmedi şimdi Allahlığamı soyundun? senmi verdirceksin Allah tarafından cezamı ? nesin sen peygambermi? cezayı senmi kestiriyosun bu nasıl tabir?

avukat mısın da o adamın avukatlığını yapıyorsun sen? ayrıca ben Haşa Allah'lığa soyunmadım. ben kendi halinde bir kulum. Senin gözünün gördüğünü - okuduğunu anlayamadığın gibi ağazından çıkanı kulağın da duymuyor... sadece benim dinim sorguladığın hatta bana dinsiz - imansız dediğin için seni Yüce Allah'a havale ettim. asıl senin tabirin nasıl bir tabirdir?

islamda müslümanlar kardeştir... kardeş sözünden gocunduğuna göre müslüman olmadığın aşikar...

bu nasıl bi tabirdir. sen mi ölçeceksin benim dinimi?

SEN BENİM BU KADAR YAZIYI SENİN ALKIŞINI ALMAK İÇİNMİ YAZDIĞIMI SANIYORSUN..ben ,ne övgüyle bahsedilmek için nede karşıt fikirlerin ters fikirlerinden dolayı kahramanlık edasıyla yazmadım yada almadım bunları..ALLAH için seven ve sayan çıkarsa o bana yeter kardeş..alkış budalası bir eğitimden geçmedim,kimsenin övgüsüne ihtiyacımda yok..gerçekler neyse onu dile getirdim,ne mutluki senin tahkir ettiğin kjesimden üç-beş kişi muhabbet duyarsa bana..farkımız burda ...

ya sev ya terket çilerdenmisin kardeş...o zaman diyecek söz yok..burasıda babanızın tapulu mülkü değil...tahammül edeceksin ,biz bu vatanı şu bu ideolojiyle sewvmedik,yürekten aşkla ,dedemizin ceddimizin toğrağı diye sevdik,fetih ruhundan habersizler ,maoca,lenince, yurtsever darbeseverler gibi değil....

Ya sev ya terket in anlamı bence bir uyarı çünkü adım Kubilay bu sefer kuru sıkı atmam söyleyim

".... Allah diğer tarafta bana etiketlediğin bu lafın hesabını sana soracak. " Hacı diğer tarafta Allah'ın bana neyin hesabını sorucağını bildiğine göre aşmış adamsın.. bişi demiyorum daha... Siz zaten dini imanı yemiş bitirmiş aşmış adamlarsınız.. Atatürkü ve Atatürkçülüğüde yemiş bitirmişsiniz... demekki bunları aşınca Müslüman ve islam düşmanı , tek vatan tek millet düşmanı lenin dostu olunuyo..:durdurun

kardeş benim hamurumda Fatihte var, Mustafa kemalde, İslamda var kardeşlikte, daha sizin kadar aşamadım...

Ilgınc yorumlarınız var . . .

".... Allah diğer tarafta bana etiketlediğin bu lafın hesabını sana soracak. " Hacı diğer tarafta Allah'ın bana neyin hesabını sorucağını bildiğine göre aşmış adamsın.. bişi demiyorum daha... Siz zaten dini imanı yemiş bitirmiş aşmış adamlarsınız.. Atatürkü ve Atatürkçülüğüde yemiş bitirmişsiniz... demekki bunları aşınca Müslüman ve islam düşmanı , tek vatan tek millet düşmanı lenin dostu olunuyo..:durdurun

kardeş benim hamurumda Fatihte var, Mustafa kemalde, İslamda var kardeşlikte, daha sizin kadar aşamadım...

ya geç bu ayakları. karşında ki insanın dinini sorgulayamazsın sen. sen kimsein de ne cürretle bana dinsiz imansız diyorsun? senin hamurunda Fatihte var, Mustafa kemalde, İslamda var kardeşlikte var da birazda hamuruna starlık karışmış senin.

çok güzel laf ebeliği yapıyorsun sen. hala aynı eksen etrafında dönüyorsun. sen kalkıp bana gavur dedin bende sen benim dinimi sorguluyorsun, benim gibi Müslüman birine dinsiz dediğin için bende seni Allah'a havale ediyorum dedim bu seferde kalktın bana "Allahçılık mı oynuyorsun" dedin cevap verdim ama hala aynı eksen etrafındasın. hala lenin muhabbetindesin... aş kendini biraz, sınırlarını genişlet. kelime daarcığın yetersiz ise sana sözlük, ata sözlüğü, deyimler kitabı, ansiklopedi falan göndereyim. sana internet adresi de atardım ama kullanabileceğinden şüpheliyim. onun için daha basit şeyler, kitaplar, ansiklopedi falan göndereyim sana. sanırım sende bana Kuran-ı Kerim göndermeyi düşünüyorsun değil mi? göndermene gerek yok liseye giderken (sanıyorum lise 1'di) Türkçe Meali'ni alıp okumuştum ve hala evimizde 1 adet Arapça 1 adet Tükçe bulunmakta. Eşim Arapça okuyabiliyor ama ben okuyamıyorum malesef. Neyse... Sen şimdi gel gene bana kışkırtıcı cevap yaz =) İşin bu değil mi? Benle yarışmak... Sen devam et ben bitiş çizgisini geçtim... Yazdığın mesajlara artık cevap vermeyeceğim. Çünkü sen hep aynı mesajı yazıyorsun. Blaa blaa blaa... Ama ben sana uzun cevaplar yazıyorum. Anlama kapasiten düşük olduğu için aynı şeyi defalarca ve her defasında daha uzunca yazıyorum. Dediğim gibi, biraz kitap oku.

Ya sev ya terket in anlamı bence bir uyarı çünkü adım Kubilay bu sefer kuru sıkı atmam söyleyim

Hala kuru sıkı ama :)) öyle tehditle clon üyelikle işler yürtümüyor..konuya eleştirin yok suskun demokratlığa devam ..

ya geç bu ayakları. karşında ki insanın dinini sorgulayamazsın sen. sen kimsein de ne cürretle bana dinsiz imansız diyorsun? senin hamurunda Fatihte var, Mustafa kemalde, İslamda var kardeşlikte var da birazda hamuruna starlık karışmış senin.

çok güzel laf ebeliği yapıyorsun sen. hala aynı eksen etrafında dönüyorsun. sen kalkıp bana gavur dedin bende sen benim dinimi sorguluyorsun, benim gibi Müslüman birine dinsiz dediğin için bende seni Allah'a havale ediyorum dedim bu seferde kalktın bana "Allahçılık mı oynuyorsun" dedin cevap verdim ama hala aynı eksen etrafındasın. hala lenin muhabbetindesin... aş kendini biraz, sınırlarını genişlet. kelime daarcığın yetersiz ise sana sözlük, ata sözlüğü, deyimler kitabı, ansiklopedi falan göndereyim. sana internet adresi de atardım ama kullanabileceğinden şüpheliyim. onun için daha basit şeyler, kitaplar, ansiklopedi falan göndereyim sana. sanırım sende bana Kuran-ı Kerim göndermeyi düşünüyorsun değil mi? göndermene gerek yok liseye giderken (sanıyorum lise 1'di) Türkçe Meali'ni alıp okumuştum ve hala evimizde 1 adet Arapça 1 adet Tükçe bulunmakta. Eşim Arapça okuyabiliyor ama ben okuyamıyorum malesef. Neyse... Sen şimdi gel gene bana kışkırtıcı cevap yaz =) İşin bu değil mi? Benle yarışmak... Sen devam et ben bitiş çizgisini geçtim... Yazdığın mesajlara artık cevap vermeyeceğim. Çünkü sen hep aynı mesajı yazıyorsun. Blaa blaa blaa... Ama ben sana uzun cevaplar yazıyorum. Anlama kapasiten düşük olduğu için aynı şeyi defalarca ve her defasında daha uzunca yazıyorum. Dediğim gibi, biraz kitap oku.

yok kardeş deminde dedim senin gibi olacaksam aşmiyim sınırları... tşk. ederiz..
sen sınır derken "anlama kapasiten düşük" gibi kelime gruplarını kullanarak sınırları değil HADDİNİ aştın sadece... Aydınlanmadım (!) senin kadari ama bunlar dini, vatanı, milleti, sana kardeş diyeni, aksi fikri savunanı aşşağılamama, küçük görememe sebeb olmadı senin yaptığın gibi..

ne kommmikkki Mustafa Kemal Atatürk sizden daha fazla " HALK" adamıydı... diyorum ya aşmışsın kardeşş var git yoluna yeterki bizim İNANÇlarımıza dil uzatma...

yok kardeş deminde dedim senin gibi olacaksam aşmiyim sınırları... tşk. ederiz..
sen sınır derken "anlama kapasiten düşük" gibi kelime gruplarını kullanarak sınırları değil HADDİNİ aştın sadece... Aydınlanmadım (!) senin kadari ama bunlar dini, vatanı, milleti, sana kardeş diyeni, aksi fikri savunanı aşşağılamama, küçük görememe sebeb olmadı senin yaptığın gibi..

ne kommmikkki Mustafa Kemal Atatürk sizden daha fazla " HALK" adamıydı... diyorum ya aşmışsın kardeşş var git yoluna yeterki bizim İNANÇlarımıza dil uzatma...

kim kimin inancına dil uzattı mesajları okuyup gör...

sen benim gibi olamazsın zaten. istesende olamazsın. sen önce kendi haddini bil sonra karşında ki adama haddini bildir. dinimi sorguluyor. bana dinsiz diyor bide haddini aştın diyor. dinimi, inancımı aşağlayan sensin... orada ki cümlede kendini mi anlatıyorsun. he bu arada Allaha çok şükür biz Mustafa Kemal ATATÜRK kadar HALK adamı olamasakta onun İlke Ve İnkilapları doğrultusunda gidiyoruz.

Şimdi anlaşıldı "ben kardeşin değilim", "kapasiten yetmez", ".... Allah diğer tarafta bana etiketlediğin bu lafın hesabını sana soracak. " gibi kibirli ukala ve şuursuz kelimelerin altında yatan gerçek kardeş ben modum ben her zaman haklıyım işte sneide böyle şikayet eder kovdururum desene baştan GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRELİM.. bende seni tartışmaya açık hakkaten laik fln sandıydım :) unutmaki kardeş burası sanal hayat burda sadece karakter kodlama dizilişine göre databasede banlanma komutu verdirip kovdurabilirsin.... kovdurdukların sadece isimdir... biz gerçek hayattada fikirlerimizi savunup uygulamaya koyuyoruz... umarım tatmin olmuşsun MOD kardeşş.... :clap

filmi bende izlemedim ama şunu söyleyebilirim Atatürk ekmeğini yediği bu vatana karşı borcunu fazlasıyla ödemiştir ve önemli olan budur zaten yok efendim Atatürk çok alkol alıyormuş çok sigara içiyormuş buraları beni hiç alakadar etmez bizim Atatürkten örnek alacağımız şey Atatürk devrimleri ve kurtuluş mücadelesinde vatanı kurtarmak için gösterdiği sonsuz özveridir.Atatürk şunu yaptı bunu yaptı diyen kardeşlerim size soruyorum siz vatan için ne yaptınız ?Önemli olan sürekli onun yaptıklarını anlatarak, hiçbirşey yapamamanın arkasına sığınmak , yani geçmişle övünmek değil bu olanlardan ders alıp bunları hayata tatbik etmektir.çünkü Atatürk gibi bir beyin öyle bağnaz bir ortamda yetişe biliyorsa , onun kurduğu halk olarak yücelttiğimiz bu modern ülkede şüpesiz Atatürk gibi büyük zekaların yetişmesi gerekmektedir.Aziz milletimizin tek kurtuluşu bundadır.Ancak bu şekilde bizi gizlli bir şekilde(!)yöneten güçlerin ellerini kesebiliriz.

Geri