olimpiyat
New member
- Reaction score
- 0
sen ve senin gibiler zaten işine gelmeyen insanlara bu etiketi yapıştırır işte. sana söyleyecek sözüm yok dostum, Allah'a havale ediyorum... Allah diğer tarafta bana etiketlediğin bu lafın hesabını sana soracak. Allah korkusu yaşayan biri kalkıpta karşısında ki insana böyle bir yakıştırma yapmaz.
ve sen...
ben sana karşı bi kelime yada cümle kullanmadım. orada ki mesajım genel olarak hür iradem ile kişisel görüşümü mesajıma yansıtmamdır. ama sen ve senin gibiler yani illa polemik yaratmak isteyenler hemen mesaj yazan kişilere cevap veriyorsunuz. yani işiniz konuyu yorumlamak değil direk yazılan cevapları yorumlamak. dediğim gibi ben konuyu yorumladım ama sen benim mesajımı yorumlamakla uğraşıyorsun. Çok şükür biz bu vatanın toprağını parsellemedik, Allah bize ne verdiyse onla yetiniriz. Kömür yardımı, erzak yardımı almıyorumda... Düzenlenen lüks restoran davetlerine katılmıyorum ki teklif edenler var... Bizim bişeyi sahiplendiğimiz, parsellediğimiz yok ama siz Siyaset ve Politika bölümünü himayenize almışsınız çok güzel.
Güncel siyaseti tartışın arkadaşlar. Krizi tartışın... Siz kalkmış 70 yıl önce vefat eden Türk Ulusunun kurtarıcısı Atatürk'ü tartışıyorsunuz. Bu siyaset değildir... 70 Yıl önce vefat etmiş önderini kötü anlamda tartışan bi ülkenin geleceği beni korkutur. Bu ülkenin temelleri Atatürk tarafından atıldı. Eğer temellere balyoz vurmaya başlarsak bu bina yakın zamanda tepemize yıkılır, hep beraber ulusça altında kalırız. Kimse de el uzatmaz düşene bi tekmede ben vurayım diyerek bizi daha çok dibe itmeye çalışırlar.
kusura bakma kardeş biri sana kardeş dediği zaman ben senin kardeşin değilim bunu kafana sok gibi ukalaca cevap veren biri hakkında en iyi fikrim buydu.. Müslümansan eğer birinin kardeşliğini kabul etmeyen müslüman ilk defa görüyorum yeni bir türsün herhalde.. Atatürk adına konuştun yetmedi şimdi Allahlığamı soyundun? senmi verdirceksin Allah tarafından cezamı ? nesin sen peygambermi? cezayı senmi kestiriyosun bu nasıl tabir?