Kemalistler ilah ister ..//////

Filmi izlememiş bir ''yazar''ın yazısını tartışmak ne derece doğru..Ayrıca vakitin sitesinde yer alan yazarlar Star,Zaman,Vakit,Sabah,Yeni Şafak,Milli Gazete buralardan alıntı.Bunlar da aynı amaç doğrultusunda hareket eden gazeteler değil mi?Kaynağı eleştirmiyorum Star ve Vakit'in alakasız olduğunu söylemeni eleştiriyorum:goz:

ѕσηυη¢υ;3719739' Alıntı:
Filmi izlememiş bir ''yazar''ın yazısını tartışmak ne derece doğru..Ayrıca vakitin sitesinde yer alan yazarlar Star,Zaman,Vakit,Sabah,Yeni Şafak,Milli Gazete buralardan alıntı.Bunlar da aynı amaç doğrultusunda hareket eden gazeteler değil mi?Kaynağı eleştirmiyorum Star ve Vakit'in alakasız olduğunu söylemeni eleştiriyorum:goz:

ozaman diyecek bişey yok,size göre cumhuriyet ve aydınlık birde aydın doğan kaldı dürüst..e ozaman devam edin..

LOOPUSED sorularıma yanıt alayım, zor geldiyse teker teker sorayım istersen.:)))

vakit başlı başına her yazarıyla belli bir çizgiyi temsil ediyor ,oysa star hem yazar kadrosu hem içerik olarak vakitle çok örtüşmez,kaldıki; bu konu dedğil kardeş,sizin doğru olabilecek haber ve yorumlara bile önyargıyla davranarak,aaaa haber vaktimden aaaaa vakitten diyerek ucuzlşatmaya çalıştığınız her haber türkiyede kabul görüyor ve asparagas olmadığı ortaya çıkıyor..örnek önder sav olayı,örnek dağlıca ve aktütün baskınları ile ilgili habaerrlerin doğruluğu gibi...ama siz illada ajan pravakatör dergilerden ,örgüt bağlantılı cumhuriyetten belge istiyorsunuzki o bize yakışmaz çünkü biz örgütçü falan değiliz.. cevap istiyordun yeterlimi???

Vakit mi?

sizin doğru olabilecek haber ve yorumlara bile önyargıyla davranarak,aaaa haber vaktimden aaaaa vakitten diyerek ucuzlşatmaya çalıştığınız her haber türkiyede kabul görüyor

Hangi vakiti savunuyorsun?
1z5kqwo.jpg

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/489940-bu-manset-pkk-kadar-bolucu.html

Bu vakiti mi savunuyorsun?

2n9c7bq.jpg

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/507656-vakitin-lozan-masasi-ayibi.html

Yine vakitle ilgili bir konu

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/492374-munafik-medyanin-timsah-gozyaslari.html

ѕσηυη¢υ;3602554' Alıntı:
Saldırmak üzerine planlanılmış karşıt medya hakkında ''münafık'' yakıştırması yapmak mı müslümanlık?

Hadi diyelim bazı aklı kıt insanlar tayyip ve yandaş medyasının çağrısına uyup Doğan medyasını boykot etti.Doğan medyası bitti bir sürü insan işsiz kaldı.Böyle bir zamanda bu kadar insanı işsiz bırakma çağrısı yapmak mı müslümanlık?

Güya gücünü Hak'tan alan,arkasında bir bakkal dahi bulunmayan bu medya;

• Milyonlarca insanı madur etmiş,kul hakkı yemiş Deniz Fenerinin boy boy reklamlarını yayınlayıp para almıyor mu?
  • Bir sürü yalan haber yazıp insanları ''kendi gazetelerini bombalatmakla'' suçlamıyor mu?
  • Basın yasağı varken anasayfalarında çarşaf çarşaf komplo teorileri üretmiyor mu?Yasağın ihlali gereği haklarında yaptırım uygulanıyor mu?
  • Şehit cenazesine gelen canının yarısını kaybetmiş,başında başörtüsü olup olmadığının bile farkında olmayan şehit anneleri için ''Bu analar fino köpekli değil'' başlığı atmıyor mu?
  • Ordu mensuplarını kullanarak TSK yı yıpratmaya çalışmıyor mu?
  • Dokunulmazlık zırhı ile donanmış AKP li vekilleri canı gibi müdafaa etmiyor mu?
  • Rüşveti belgeleyen,yolsuzlukları ortaya çıkartmaya çalışan insanların ayağını kaydırmaya çalışmıyor mu?

Şimdi soruyorum size bu mu müslümanlık?

Tüm bunları yapan bir gazeteye insanların normal gözle bakmasını beklememelisin...:goz:

ѕσηυη¢υ;3721090' Alıntı:
Hangi vakiti savunuyorsun?
1z5kqwo.jpg

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/489940-bu-manset-pkk-kadar-bolucu.html

2n9c7bq.jpg

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/507656-vakitin-lozan-masasi-ayibi.html

Yine vakitle ilgili bir konu

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/492374-munafik-medyanin-timsah-gozyaslari.html

Tüm bunları yapan bir gazeteye insanların normal gözle bakmasını beklememelisin...:goz:

evet,işte o vakitten ve işte o vakitten kupürlerini koyduğun vakitten sözediyorum ve desdekliyorum,hangisi yalandı,hangisi asparagas çıktı,hangisi uydurma çalıntı haberdi... ben o yazıların ve manşetlerin altını imzalarım..bana güya delilmi sunduğunu sanıyorsun,en güzel haber kupürlerini bulmuşsun üstelik eline sağlık,,bundan daha iyi gündem mi olur ...o haberleri yalanlayan yada rahatsız olan varsa ayıp eder. tşklrler materyaller için ben arayıp bulamazdım bak ,ne güzel tamda tesbitlerin üstüne vurgu yapılmış haberleri getirmişsin eline sağlık kardeş...:)

Sen bu haberlerle övünürsen ancak bu kaynakları gözü kapalı destekleyenlerin alkışını alırsın..Veya şeriat isteyenlerin desteklerini alırsın.

''İşte infaz masası'' başlığının da altına imza atıyorsan,ya tarihinden haberin yok ya da bizim senin hangi tarihten geldiğinden haberimiz yok...

bu film ampullerin işine gelmiş anlaşılan :) bütün ampuller sevmiş...

bu ampuller bu vatanı bataklıktan kurtaran ATA'larına saygısızlık etmeyi de çok severmiş...
niye mi?
bu ampuller saltanat döneminde 11-12 yaşlarında 4-5 tane kızı alır doya doya öpermiş. o zamanlar kimse onlara 'bak kanun var, hukuk var; sizin bu yaptığınız hem kanunlara hemde insanlığa aykırıdır' demezmiş. evlerinde yine 4-5 karıları da olurmuş bu ampullerin... anlayacağınız yedikleri önde, yemedikleri yan odadaymış.
hee bu ampuller saltanat döneminde o vacip, bu farz, bu sünnet deyip kafalarına göre götlerinden "Kur'an"sız, Muhammed SAV'siz bir islamiyet, bir yaşam tarzı çıkarıvermişler...
hani derler ya 'bilmem ne üstünde bilmem ne şeyediyor' heh işte bu ampuller aynen bunu yaparmış...
bu ampullerin döneminde matbaa şeytan icadı; ilim, bilim, mektep, kalem, mürekkep halkın haberi olmayan şeylermiş...
sonra ATA gelmiş... bu ampulleri bir bir patlatmış.
sonra ne olmuş, yeni ampuller türemiş.
hüseyin üzmezler sokaklarda dolaşsın diye...
ab ayağına pkklı aponun hesabını sorsun diye,
tarım ve hayvancılık yok olsun diye,
kürt sorunu çıksın,
ermeni soykırımı tanınsın,
aleviler ayaklansın diye...
bu ampuller çıkmış yine ortalığa;
BİRİ ÇIKIP ONLARI PATLATSIN DİYE...

Her Kemalist Müslüman Olabilir Ama Her Müslüman Ne Yazık Ki Kemalist Olamaz...

Atamızın Resimlerini İş Yerlerine Yasadan Dolayı Zorunlu Olarak Asanlar Var... Onları Kınıyorum... Ya Seveceksin Ya Terkedeceksin. Bak Dinle Yönetilen Ülke Çok Var. Laiklik Ağır Geliyorsa Kapı Orda - Gümrük Orda... Dediğim Gibi Ya Seveceksin Ya Terkedeceksin...

Bu Topraklar Allah - Allah Nidaları İle Alındı. Atatürk - Atatürk Nidaları İle Değil. Ama Bir Kısım Namkör Türk Halkı Ki Bu Kısıma Ben Kör Ve Örümcek Beyinli Diyorum Kemalistlere Bir Dinsiz Gözü İle Bakıyorlar...

İlk Paragrafımda Dediğim Gibi; Her Kemalist Müslüman Olabilir Ama Her Müslüman Ne Yazık Ki Kemalist Olamaz...

Halifeler Saklanacak Delik Ararken, Ülke Topraklarını Peşkeş Çekerken Atatürk Cepheden Cepheye Canı Pahasına Savaştı. Aynı Tablo Eminim Tekrarlayacak, Ama Yüce Allah Bu Sefer Bize Bir Atatürk Verecek Mi Yoksa Vermeyecek Mi? Ondan korkuyorum?

He Bu Arada... Hani Herşey Allahtan Diye Bi Sözcük Var Ya. Sanırım Toplumun Yarısı Bunu Şöyle Algılıyor. Herşey Allahtan, Atatürk Şeytandan... Bu Atatürk Nefretini Başka Nasıl Açıklayabilirim Bilmiyorum...

Allah Sonumuzu Hayır Etsin.

ѕσηυη¢υ;3721136' Alıntı:
Sen bu haberlerle övünürsen ancak bu kaynakları gözü kapalı destekleyenlerin alkışını alırsın..Veya şeriat isteyenlerin desteklerini alırsın.

''İşte infaz masası'' başlığının da altına imza atıyorsan,ya tarihinden haberin yok ya da bizim senin hangi tarihten geldiğinden haberimiz yok...

SEN BENİM BU KADAR YAZIYI SENİN ALKIŞINI ALMAK İÇİNMİ YAZDIĞIMI SANIYORSUN..ben ,ne övgüyle bahsedilmek için nede karşıt fikirlerin ters fikirlerinden dolayı kahramanlık edasıyla yazmadım yada almadım bunları..ALLAH için seven ve sayan çıkarsa o bana yeter kardeş..alkış budalası bir eğitimden geçmedim,kimsenin övgüsüne ihtiyacımda yok..gerçekler neyse onu dile getirdim,ne mutluki senin tahkir ettiğin kjesimden üç-beş kişi muhabbet duyarsa bana..farkımız burda ...

Her Kemalist Müslüman Olabilir Ama Her Müslüman Ne Yazık Ki Kemalist Olamaz...

Atamızın Resimlerini İş Yerlerine Yasadan Dolayı Zorunlu Olarak Asanlar Var... Onları Kınıyorum... Ya Seveceksin Ya Terkedeceksin. Bak Dinle Yönetilen Ülke Çok Var. Laiklik Ağır Geliyorsa Kapı Orda - Gümrük Orda... Dediğim Gibi Ya Seveceksin Ya Terkedeceksin...

Bu Topraklar Allah - Allah Nidaları İle Alındı. Atatürk - Atatürk Nidaları İle Değil. Ama Bir Kısım Namkör Türk Halkı Ki Bu Kısıma Ben Kör Ve Örümcek Beyinli Diyorum Kemalistlere Bir Dinsiz Gözü İle Bakıyorlar...

İlk Paragrafımda Dediğim Gibi; Her Kemalist Müslüman Olabilir Ama Her Müslüman Ne Yazık Ki Kemalist Olamaz...

Halifeler Saklanacak Delik Ararken, Ülke Topraklarını Peşkeş Çekerken Atatürk Cepheden Cepheye Canı Pahasına Savaştı. Aynı Tablo Eminim Tekrarlayacak, Ama Yüce Allah Bu Sefer Bize Bir Atatürk Verecek Mi Yoksa Vermeyecek Mi? Ondan korkuyorum?

He Bu Arada... Hani Herşey Allahtan Diye Bi Sözcük Var Ya. Sanırım Toplumun Yarısı Bunu Şöyle Algılıyor. Herşey Allahtan, Atatürk Şeytandan... Bu Atatürk Nefretini Başka Nasıl Açıklayabilirim Bilmiyorum...

Allah Sonumuzu Hayır Etsin.

ya sev ya terket çilerdenmisin kardeş...o zaman diyecek söz yok..burasıda babanızın tapulu mülkü değil...tahammül edeceksin ,biz bu vatanı şu bu ideolojiyle sewvmedik,yürekten aşkla ,dedemizin ceddimizin toğrağı diye sevdik,fetih ruhundan habersizler ,maoca,lenince, yurtsever darbeseverler gibi değil....

Mustafa Kemal Atatürk'ün adını bile duymak birilerinin sürekli korku çığlıkları atmasına sebeb oluyor. NE büyük adammış be, Dirisi Cihana yetti. Cansız kalmış ismi hala cihanı titretmeye yetiyor... Yetiyorki ondan korkanlar hala saçmalamakta sınır tanımıyor..

herkes tutturmuş Atatürk de bizim gibi bir insandı diyor peki ben sorarım Atatürk de sizin gibi bir insansa yani normal sıradan bir insansa Ulu Önderin 1922den 1938e kadar yaptığı ınkılap ve devrimleri siz 70 yılda kaç da kaçını yaptınız hele ki 1915 çanakkaden başlayıp 1938e kadar yaptıklarını okusanız sizin gibi normal bir insan olmadığını anlardınız.evet içki de içerdi sigara da tüketirdi mutlu bir aile hayatı belki olamadı ama bunlar geleceğe bırakılacak miras mı?her şeyi magazinleştirmeye alışan birileri malesef Atatürk'ü de mazagin haline getirmek istiyor.Eğerki Atatürk hakkında kişilik liderlik düşünce ve fikir sahibi olmak istiyorsanız trt.nin yaptığı kurtuluş ve cumhuriyet filmlerini izleyin orada bütün detaylarıyla anlatıyor

ya sev ya terket çilerdenmisin kardeş...o zaman diyecek söz yok..burasıda babanızın tapulu mülkü değil...tahammül edeceksin ,biz bu vatanı şu bu ideolojiyle sewvmedik,yürekten aşkla ,dedemizin ceddimizin toğrağı diye sevdik,fetih ruhundan habersizler ,maoca,lenince, yurtsever darbeseverler gibi değil....

1- ben senin kardeşin değilim. bunu kafana sok...
2- ben sana bire bir laf söylemedim, orada yazdığımı okudun da anlayıp kışkırtma mı yapıyorsun yoksa yazdığım yazıyı gerçekten anlamadın mı? onu çözemedim... halbuki en sade dille yazmıştım, anlamamak imkansız...
3- al bi daha yazayım... bu ülkede Atatük'ün resmini iş yerine gönlünden geldiği için değil sırf yasalarda zorunlu diye asıyorsan hiç asma bu ülkeden defol git. sana bu toprakta haram hava da haram... dedim... eğer sen kendini bu kastettiğim insanlar içine sokuyorsan ve buna karşılık bana bu cevabı veriyorsan o zaman senin Atatürkçülük ile zerrenin zerresi kadar ilgin yok... ki böyle insanlar benim muhattabım olamaz. ben sana yazmadım o mesajı genel anlamda yazdım sen kalktın bana cevap verdin. bende sana açıklama anlamında bu mesajı yazıyorum.
4- dünya benim tapulu mülküm değil ama senin de değil... kimsenin değil. ama derler ya sevmiyorsan - yürütemiyorsan ilişkiyi bitireceksin diye... işte buda onun gibi. sevmiyorsan terkedeceksin. lafla peynir gemisi yürümez. Hepimiz hergün "Bugün Allah için ne yaptım" diyoruz ama kaçımız "Bugün Vatanımız için ne yaptım" diyoruz? yaa! işte ince nokta burada, terazinin ayarı burada. bu ayarla oynamak isteyenler var. işte onlar bu ülkeyi içten içe bölecekler...
5- Tahammül edeceksiniz demişsin... İnsan eşine tahammül eder, çoluğuna - çocuğuna tahammül eder ama kendini kurtaran insana ki bu insan Mustafa Kemal ATATÜRK'tü... İnsan kendini kurtaran insana saygısızlığa tahammül edemez.(!)... Ben kimsenin kölesi değilim, kimseye tahammül etmem...

Türkiye Cumhuriyeti Laik Bir Devlettir. Sonsuza kadar da böyle olacaktır. Bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez... Yetmeyecektirde...

LOOPUSED hakkaten kendini çok komik duruma düşürüyorsun yahu. Gerici zihniyet bir tek senin vakit gazetende mi var sanıyorsun? Anlamadan, okumadan eleştiren başkasının fikirlerine göre yorum yapan her zihniyet gericidir. Bunu star gazetesi de yapsa, vakitte yapsa hatta o size çokca batan cumhuriyet gazetesi de yapsa gericidir.
Ayrıca vakit gazetesinin nelerle örtüşebileceğini Üzmez skandalı ile bütün Türkiye gördü. O bakımdan hiç boş yere cenabı Allah' ın verdiği güzel nefesinizi tüketmeyin. Aktütün'deki hangi haber doğruluğundan bahsediyorsun? Ne yanar döner adamsın, bu forumda yazdığın yazılar kayıtlı, unuttuk sanma? Sen değil miydin Taraf gazetesi özür diledi diye konu açan?(link atayım mı?) Hayret birşeysiniz yahu? Bu siyasi manevralarla asena'ya taş çıkartırsınız vallahi....Ayrıca bir insanın kendi gazetesini bombalayacağına inanmak için tıpkı sizin gibi, siyasal bazı çıkarlar söz konusu olması lazım... İlhan Selçuk kendi gazetesini bombolatacakmış, peeh!!! Külahımı getireyim de ona anlat.

2- ben sana bire bir laf söylemedim, orada yazdığımı okudun da anlayıp kışkırtma mı yapıyorsun yoksa yazdığım yazıyı gerçekten anlamadın mı? onu çözemedim... halbuki en sade dille yazmıştım, anlamamak imkansız...
3- al bi daha yazayım... bu ülkede Atatük'ün resmini iş yerine gönlünden geldiği için değil sırf yasalarda zorunlu diye asıyorsan hiç asma bu ülkeden defol git. sana bu toprakta haram hava da haram... dedim... eğer sen kendini bu kastettiğim insanlar içine sokuyorsan ve buna karşılık bana bu cevabı veriyorsan o zaman senin Atatürkçülük ile zerrenin zerresi kadar ilgin yok... ki böyle insanlar benim muhattabım olamaz. ben sana yazmadım o mesajı genel anlamda yazdım sen kalktın bana cevap verdin. bende sana açıklama anlamında bu mesajı yazıyorum.
4- dünya benim tapulu mülküm değil ama senin de değil... kimsenin değil. ama derler ya sevmiyorsan - yürütemiyorsan ilişkiyi bitireceksin diye... işte buda onun gibi. sevmiyorsan terkedeceksin. lafla peynir gemisi yürümez. Hepimiz hergün "Bugün Allah için ne yaptım" diyoruz ama kaçımız "Bugün Vatanımız için ne yaptım" diyoruz? yaa! işte ince nokta burada, terazinin ayarı burada. bu ayarla oynamak isteyenler var. işte onlar bu ülkeyi içten içe bölecekler...
5- Tahammül edeceksiniz demişsin... İnsan eşine tahammül eder, çoluğuna - çocuğuna tahammül eder ama kendini kurtaran insana ki bu insan Mustafa Kemal ATATÜRK'tü... İnsan kendini kurtaran insana saygısızlığa tahammül edemez.(!)... Ben kimsenin kölesi değilim, kimseye tahammül etmem...

Türkiye Cumhuriyeti Laik Bir Devlettir. Sonsuza kadar da böyle olacaktır. Bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez... Yetmeyecektirde...

islamda müslümanlar kardeştir... kardeş sözünden gocunduğuna göre müslüman olmadığın aşikar...

bugün vatan için ne yaptım deip Leninle Atatükü aynı portreye koyup liderlerimiz die ortalıkta gezip Atatürkçülük oynamadığımız aşikar...

Mustafa Kemalin tek başına bu ülkeyi kurtarmadığı ama mükkemmel ve dahi bir lider olduğu aşikar...

hepinizin kraldan çok kralcılık yaptığınız, hiç bir zaman ilkelerinden, düşüncelerinden bahsetmediğiniz, aksine tek kullandığınız kelime olan laikliği sadeece içme özgürlüğü, açılma özgürlüğü, dinsiz olma özgürlüğü ama asıl vahim olan müslümanlığı aşşağılama, küçük görme özgürlüğü olarak algılamanız bide üstüne üstlük Atatürkçüyüm (sanki Atatürk bana böle emrettti der gibi) adıyla ders vermeye kalkmanız aşikar

Atatürkün nelerden bahsettiğinden zerre kadar haberiniz yok! Onun ilkerinden biri olan milliyetçilik ilkesini onun düşüncesiyle uygulayanlara faşist, bahsettiği dini konuları uygulayanlara gerici diorsunuz bi dini devlet işinden ayırmayı çok iyi benimsemişsiniz onuda müslümanlığa ve müslümana hatta sadece sunni müslümana saldırmak suuretiyle pratiğe döküyosunuz...

kardeş sen sen ol Atatürkün ağzından konuşuyomuş, vekil tayin edilmişsin gibi kimseye akıl vermeye kalkma...

"Milletimiz din ve dil gibi kuvvetli iki fazilete maliktir. Bu faziletleri hiçbir kuvvet, milletimizin kalb ve vicdanından çekip alamamıştır ve alamaz."

"Efendiler, camiler birbirimizin yüzüne bakmaksızın yatıp kalkmak için yapılmamıştır. Camiler itaat ve ibadet ile beraber din ve dünya için neler yapmak lazım geldiğini düşünmek yani meşveret için yapılmıştır. Millet islerinde her ferdin zihni başlıbaşına faaliyette bulunmak elzemdir. "

"Milletimiz daha da dindar olmalıdır diyorum.Ama bütün sadelik ve güzelliği ile.Dinime,bizzat gerçeğe nasıl inanıyorsam buna da öyle inanıyorum.Şuura aykırı ilerlemeye engel hiçbir şey ihtiva etmiyor. "

zoruna gidiyosa.. bu vecizeleri söyleyene hesap sor...

asıl atatürkün ilahlaşmasını isteyenler atatürk karşıtlarıdır. çünkü atatürk ilahlaştırılırsa biliyorlar ki saldırmak daha kolay olacak. herkes biliyor atatürkün damarlarında kan dolaşan bir ademoğlu olduğunu. ama onun damarlarında dolaşan kan muhtaş olduğu kudreti bulduğu asil kırmızı bir kandır. diğerlerinin damarlarında dolaşan gibi dolar yeşiliyle şeriat yeşili arası bir renk değil.
herkes bilir ki atatürk sirozdan öldü. sirozunda en büyük nedenlerinden biri içki içmesiydi. evet atatürk içki içermiş. iyi de rakı içermiş. bunu hiç bir zaman hiç bir yerde inkar etmemiş ve fakat bununlada övünmemiştir. ölmeden önce çocukların ölüm nedeninden etkilenmemesi için nedenin gizlenmesini istemiştir. ve yeşilay kurumunu bizaat kendisi emir vererek kurdurmuştur.
vb.vb.vb.

merak etmeyin. biz kimin ilah kimin adem oğlu olduğunu sizden iyi biliyoruz. teröre ve teröizme destek verenlere destek olmuyoruz. terörislerin dizinin dibinde oyuturp el etek öpmüyoruz. "vurun kardaş vurun. namus günüdür" diye adlandırılan bir kurtuluş savaşının liderini seviyoruz. tapmıyoruz. tapmayız. çok seviyoruz. çünkü namusda, vatanda bizim için önemlidir. sizin için önemli olduğundan çok daha önemlidir.

sana kardeş demem islami kardeşlikten değil zaten,yaşça benden küçük olduğunu düşündüğümdendi,belkide yanılmışımdır sen daha büyüksündür,geri aldım kardeşlik herkese verilmez haklısın......benim mesajıma alıntı yaparak bana hitap ettiğin kanısında oldum ya sev ya terket sözüyle benim fikirlerime karşılık vermeni şahsıma yapılmış görüyorum,illa ismimi kullanman gerekmezki,....,bu toprağın havasıda suyuda en az senin kullandığın kadar helaldir hala tehdit savuruyorsun,,zorla asanlara bişey demem de atanın resmini sevdirerek astırmayı neden denemiyuorsunuzda zorlamaya getiriyorsunuz madem,çünkü sevgi kalpledir zorla değil.....vatan için herkes bişey yapıyordur nerden biliyorsun hiç bişey yapmadığımı nerden biliyorsun veya sen ne yaptın? bir buluşmu bir icatmı bir kahramanlıkmı?......tahammül edeceksiniz sözüm ,bu toprağa bağlı bayrağını seven herkese olmalı,sen benim ata ya saygısızlık yaptığımı nerden çıkarttınki, ben onu kullananlara onun ardına saklanıp dayatma ve zulüm yapanlara laiklere değil laikçilere söylüyorum sen neden alındınki...sözlerimi çarpıtmayın..saygılar sunarım...

atatürkün şu vatan için yaptıklarını görmeyen insanlar bana göre dünyanın en aşğılık yaratıklarıdır.

islamda müslümanlar kardeştir... kardeş sözünden gocunduğuna göre müslüman olmadığın aşikar...

sen ve senin gibiler zaten işine gelmeyen insanlara bu etiketi yapıştırır işte. sana söyleyecek sözüm yok dostum, Allah'a havale ediyorum... Allah diğer tarafta bana etiketlediğin bu lafın hesabını sana soracak. Allah korkusu yaşayan biri kalkıpta karşısında ki insana böyle bir yakıştırma yapmaz.

ve sen...

sana kardeş demem islami kardeşlikten değil zaten,yaşça benden küçük olduğunu düşündüğümdendi,belkide yanılmışımdır sen daha büyüksündür,geri aldım kardeşlik herkese verilmez haklısın......benim mesajıma alıntı yaparak bana hitap ettiğin kanısında oldum ya sev ya terket sözüyle benim fikirlerime karşılık vermeni şahsıma yapılmış görüyorum,illa ismimi kullanman gerekmezki,....,bu toprağın havasıda suyuda en az senin kullandığın kadar helaldir hala tehdit savuruyorsun,,zorla asanlara bişey demem de atanın resmini sevdirerek astırmayı neden denemiyuorsunuzda zorlamaya getiriyorsunuz madem,çünkü sevgi kalpledir zorla değil.....vatan için herkes bişey yapıyordur nerden biliyorsun hiç bişey yapmadığımı nerden biliyorsun veya sen ne yaptın? bir buluşmu bir icatmı bir kahramanlıkmı?......tahammül edeceksiniz sözüm ,bu toprağa bağlı bayrağını seven herkese olmalı,sen benim ata ya saygısızlık yaptığımı nerden çıkarttınki, ben onu kullananlara onun ardına saklanıp dayatma ve zulüm yapanlara laiklere değil laikçilere söylüyorum sen neden alındınki...sözlerimi çarpıtmayın..saygılar sunarım...

ben sana karşı bi kelime yada cümle kullanmadım. orada ki mesajım genel olarak hür iradem ile kişisel görüşümü mesajıma yansıtmamdır. ama sen ve senin gibiler yani illa polemik yaratmak isteyenler hemen mesaj yazan kişilere cevap veriyorsunuz. yani işiniz konuyu yorumlamak değil direk yazılan cevapları yorumlamak. dediğim gibi ben konuyu yorumladım ama sen benim mesajımı yorumlamakla uğraşıyorsun. Çok şükür biz bu vatanın toprağını parsellemedik, Allah bize ne verdiyse onla yetiniriz. Kömür yardımı, erzak yardımı almıyorumda... Düzenlenen lüks restoran davetlerine katılmıyorum ki teklif edenler var... Bizim bişeyi sahiplendiğimiz, parsellediğimiz yok ama siz Siyaset ve Politika bölümünü himayenize almışsınız çok güzel.

Güncel siyaseti tartışın arkadaşlar. Krizi tartışın... Siz kalkmış 70 yıl önce vefat eden Türk Ulusunun kurtarıcısı Atatürk'ü tartışıyorsunuz. Bu siyaset değildir... 70 Yıl önce vefat etmiş önderini kötü anlamda tartışan bi ülkenin geleceği beni korkutur. Bu ülkenin temelleri Atatürk tarafından atıldı. Eğer temellere balyoz vurmaya başlarsak bu bina yakın zamanda tepemize yıkılır, hep beraber ulusça altında kalırız. Kimse de el uzatmaz düşene bi tekmede ben vurayım diyerek bizi daha çok dibe itmeye çalışırlar.

Geri