Kemalist Olmak Yürek İster

Burası Mustafa KemaL ATATÜRK böLümü!!!

Siyasi düşünceLerinizi siyaset böLümüne saklayınız

burası mustafa kemal bölümü diye övmek zorunluğu var mı ?
fenerbahçe bölümüne gs lilerin yazması yasak mı?
siyasi bir düşüncemi belirtmedim ama sanırım formda zaman geçirmenin boş bir iş olduğunu söylemiştim ondan dolayı mesajım silindi..
Kaldı ki ben kemalist değilim ama onun inklaplarına birçoğunuzdan daha fazla riayet ediyorum..

Beni eleştiren cehennem zebanisi olsun ne mutlu bana zaten cehennemi sevmem..

burası mustafa kemal bölümü diye övmek zorunluğu var mı ?
fenerbahçe bölümüne gs lilerin yazması yasak mı?
siyasi bir düşüncemi belirtmedim ama sanırım formda zaman geçirmenin boş bir iş olduğunu söylemiştim ondan dolayı mesajım silindi..
Kaldı ki ben kemalist değilim ama onun inklaplarına birçoğunuzdan daha fazla riayet ediyorum..

Beni eleştiren cehennem zebanisi olsun ne mutlu bana zaten cehennemi sevmem..

şimdi anlayış bekleyecekseniz ve tartışalım diyecekseniz burası ne yeri ne de konusudur.

Atamızla ilgili hiçbir konuda tartışma yaratabilecek, ucundan bile olsa siyaset içeren mesajlar olamaz, çünkü ardı arkası gelmeyen polemikler oluşur haliyle.

Herkes kendi doğrularıyla yaşasın ama kendi doğrularına uymayanlara da müdahale etmeye kalkmasın.

Lütfen, bu bölümün özelliğine yakışacak yaklaşımlarda bulunalım, görevli arkadaşları farklı kararlar vermek zorunda bırakmayalım :goz:

Bu vatan hepimizin!

Ben Atatürk ü severeim ama Kemalist değilim

Atatürk = Kemaliszm değildir

kemalizm uydurmadır

Bazen düşmanlıkların temeline indiğimizde bu konuda yanlış duyumlar aldıklarını görebilirsiniz.
Kemalizm-Atatürkçülük hepsinin kaynağı Atatürk' tür.
Yani Atatürk' ü seviyorsan Atatürkçüsündür.
Bunun için kimseye bağlı kalmana, hesap vermene gerek yoktur ;)

Kemalizm diye birşey yoktur. Ulu Öndere ve onun aziz hatırasına her türlü saygısızlığı yapıp Ben Kemalistim diyen insanlar var. Atatürkçülük maskesi altında küpünü dolduranlar var. Ben onun için Bağıra bağıra Ben Kemalistim diyene iyi gözle bakmıyorum. Eğer Atatürkçüysen onun gösterdiği hedeflere doğru emin adımlarla yürürsün. Ülkenin Muasır medeniyet seviyelerine ulaşması için elinden geleni yaparsın. Ama bazı uydurma söylemlerle Ülkeyi yüceltmek isteyenlerin önüne takoz olmazsın. Sizce de doğru düşünmüyormuyum..?

BöLüm KuraLLarini Okuyun
icon8.gif

Geri