Keita Transferi Gerekli miydi ?

Abdul Kader Keita Gerekli Bir Transfer mi ?

• Kullanılan toplam oy
    26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Tabiki Abdul kader Keita İyi Bir futbolcu olduğunu Medyadan görüyoruz. Ancak Rijkaard ın oynatacağı sistemde Forvette Baros , Solda Arda Sağda Kewell war. Kewell i Kesecek Ya da Keita Yedek Bekleyecek. Sizce Kewell Yedek Bekler mi ? . Sizin de Yorumlarınızı Bekliyorum.
Arkadaşlar bence Kewell in Gelmesi Hata. Kewell Süper Bir Futbolcu. Liverpool Da oynayan Dünyaca Ünlü Bir Futbolcu. Ama Solda Arda Truran var Ve Sağda Doğal olarak Fazla değil. Zaten herkes geçen sezon bu transferin gereksiz olduğunu düşünmüştü. Siz Ne Düşünüyorsunuz. Çünkü Rijkaard ın sisteminde Ya Kewell ı Kesecek Ya da Keita yı kesecek . Yorumlarınızı Bekliyorum
............................. Teşekkür Et Teşekkür Gör.! ..

kewell mı gereksiz transfer yapma kardeşim allah aşkına arda 10 numara artık sol kewell sağ keita kesilicek futbolcu değil hiçbirisi

4-3-3 Sistemi oynayacağız. Kewell Süper KEita Süper Arda Süper. Galiba Arda yı Orta saha Nın Göbeğine Alacak. Sola Yönelik Orta Saha oynayacak Barcelona da İniesta gibi. En Doğrusu da Bu. Zaten arda Geçen Sezoın Lincoln ün yerine oyun kurucu luk da yapmıştı

Biz Kewell' ı Keita'ya göre almadık ki.. Nesi gereksiz transfer oluyo ? Ayrıca geçen sezon Kewell olmasaydı birçok maçımızı kaybedecektik.. Şekillenmiş kadroyu yarın Tobol maçında görürüz. Buna göre de konuşuruz ileride bu konuyu..

güzel kardeşim ileriye bak kewell-arda-keita-baros daha ne istersiniz hem herzaman sağlamda yedek oyuncuda olmalı...Galatasaray tek kulvarda yarışan bir takım değil avrupa,lig,türkiye kupası onun için her oyuncu tek tek faydalı olacaktır takıma...bilmem anlatabildim mi.

Ha birde Keita ile Kewell' ı kıyaslaman yanlış..

bence de keita ile kewell kıyaslanmaz ve rijjkardın vardır bi düüncesi yoksa keita babasının oğlu deil para kazanmasının rijkarda bi yararı yok

Kewell ve arda solda birlikte oynayacak diye biliyorum...

Bu konu ne kadar gerekliyse keitada o kadar gerekLi.. KeweLL'in gereksiz bir transfer oLdugunuda iLk kez senden duydum medyada öyle bişey duymadım sen nerde yaşıyosun? ingiLiz medyasındanmı takip ediyosun napiosun Türkiye Ligini ?

arkadaşım bi anket açmışsın ki yani kusura bakma ama saçma..
KeweLL transferi hata demişsin süper adam diyosn..
Arda forvet değiL orta sahadaki üçLüde oynayacak..
KeweLL soL Keita sağ kanat forvette oynayacak biraz saçmaLamışsın..

Bu Sorunun SoruLması Beşiktaş'a Nihat'ın GeLmesi GerekLi Mi? Veya Tuncay Fenerbahçe'ye GeLse NasıL OLur Tarzında Saçma Bir Soru OLmuş...

Herşeyi Geçtim Geçen Sene Sağ Kanattan AtakLa Kaç GoLü Var Takımın Buna Bakarak BiLe Bu Transferin Ne DenLi GerekLi OLduğu Ortaya Çıkar...

Arkadaşlar Cevap Şıklarını Neden eleştiriyorsunuz ben onu anlamadım ? . Ben Her Kafaya Göre Cevap Yazdım. Mantıklı olun.!. Ben Kewell Gereksiz mi dedim. Ben Her kafaya Göre Cevap yazdım. Herkes İstediği Şıkka Cevap Versin Diye. Önce Neden öyle koymuşum Düşünün ÖÇyle yorum yapın. Bu arada Konu Saçma Diyen Arkadaşlara ! 4-3-3 Sisteminde Arda yı Ortaya Oyun kurucu olarak ayhan La birlikte görev verecek. Çünkü İleride Baroş Keita Kewell Olacak. Oynayacağımız Sistemi Malesef bazı arkadaşlarımız yorum yapmadan mesaj yazıyor !

Bence Kim Gelirse Gelsin Yada Gitsin Gs Bu Yıl pekde Basarılı Olamayacak...

Çünkü

Rijkaard elinde Bir Eto Bir Messi Bir ronaldınho Bir Deco ... yok Say Say bitmez =)

Arkadaşım bence sen anket felan açma,komik duruma düşüyrsun.. =D

Benim Kafamdan Geçirdiğim Şeyi Kimseye Anlamıyor ki. Ne haliniz varsa görün

Arkadaşlar Cevap Şıklarını Neden eleştiriyorsunuz ben onu anlamadım ? . Ben Her Kafaya Göre Cevap Yazdım. Mantıklı olun.!. Ben Kewell Gereksiz mi dedim. Ben Her kafaya Göre Cevap yazdım. Herkes İstediği Şıkka Cevap Versin Diye. Önce Neden öyle koymuşum Düşünün ÖÇyle yorum yapın. Bu arada Konu Saçma Diyen Arkadaşlara ! 4-3-3 Sisteminde Arda yı Ortaya Oyun kurucu olarak ayhan La birlikte görev verecek. Çünkü İleride Baroş Keita Kewell Olacak. Oynayacağımız Sistemi Malesef bazı arkadaşlarımız yorum yapmadan mesaj yazıyor !

Sen buralarda harcanıyosun.Git frank rijkaard`a yardımcı antrenörlük filan yap :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri