ARCHANGEL!
New member
Arkadaşlar Tabiki Abdul kader Keita İyi Bir futbolcu olduğunu Medyadan görüyoruz. Ancak Rijkaard ın oynatacağı sistemde Forvette Baros , Solda Arda Sağda Kewell war. Kewell i Kesecek Ya da Keita Yedek Bekleyecek. Sizce Kewell Yedek Bekler mi ? . Sizin de Yorumlarınızı Bekliyorum.
Arkadaşlar bence Kewell in Gelmesi Hata. Kewell Süper Bir Futbolcu. Liverpool Da oynayan Dünyaca Ünlü Bir Futbolcu. Ama Solda Arda Truran var Ve Sağda Doğal olarak Fazla değil. Zaten herkes geçen sezon bu transferin gereksiz olduğunu düşünmüştü. Siz Ne Düşünüyorsunuz. Çünkü Rijkaard ın sisteminde Ya Kewell ı Kesecek Ya da Keita yı kesecek . Yorumlarınızı Bekliyorum
............................. Teşekkür Et Teşekkür Gör.! ..
Arkadaşlar bence Kewell in Gelmesi Hata. Kewell Süper Bir Futbolcu. Liverpool Da oynayan Dünyaca Ünlü Bir Futbolcu. Ama Solda Arda Truran var Ve Sağda Doğal olarak Fazla değil. Zaten herkes geçen sezon bu transferin gereksiz olduğunu düşünmüştü. Siz Ne Düşünüyorsunuz. Çünkü Rijkaard ın sisteminde Ya Kewell ı Kesecek Ya da Keita yı kesecek . Yorumlarınızı Bekliyorum
............................. Teşekkür Et Teşekkür Gör.! ..