Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
seni üzmek istemem kardeşim ama kazandığın bölümün pek bir geleceği yok bence çok sevinme bitirince atanman çok çok zor...seni üzmek istemem ama dost acı söyler...
hayırlı olsun. tercih döneminde ben de düşünmüştüm sakarya yı ama hiç tavsiye etmediler =/ eğitim fak hendek die bi yerdeymiş akşamları değil kızların erkeklerin bile dışarı çıkması tehlikeli imiş
çok gösel bi yer.. ben bi kere gittim emme begendim.. tabi nerden nereye gittiğin de önemli.. istanbuldan sonra az biraz kültür şoku olursun emme.. normal bi şeherden gelirsen fazla komaz.. kızları da güsel hakkatten
zavallı kardeşim 4 yıl okuduktan sonra kpss yi kazanamazsa ne olcağını bilmiyor atamaları ne durumda bilmiyor atanmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyor vah benim türk gençlerim vahh
zavallı kardeşim 4 yıl okuduktan sonra kpss yi kazanamazsa ne olcağını bilmiyor atamaları ne durumda bilmiyor atanmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyor vah benim türk gençlerim vahh
4 yılın sonunu görebildiğini bilmiyordum senin 4 yıl sonra nerden biliosun hala bu şekilde devam edeceğini ki kısa bi zamanda deil 4 yıldan bahsediorm burda