Kazandım....!!!!

uzaktan eğitim bilgisayar ortamından netten ders alıyorsun sınavlar hariç 2 günde okulda eğitim görüyorsunda benim merak ettiğim diplomada yazıyormu bu arada tebrikler arkadaşım unutmuşum :gulumseCocuk:

hmmm açık öğretim gibi yani sanırım yazıo diplomada

kazanmak önemli deil herkes kazanır asıl önemli olan kazanamamaktır aynı benim yaptığım gibi :hhmanD

seni tebrik ediorm ama aferin sana:) inş öğretmen olduğun günleride görürüz tabi açlık grevi yapman lazım bunun için :hhmanD

hmmm açık öğretim gibi yani sanırım yazıo diplomada

valla bilen biri açıklarsa çok sevinirim yazmıyor demişlerdi ama arkadaşlar yardımcı olurlar diye burda yazıyım dedim ayrıntılı bir şekilde açıklarsa çok sevinirim

Tebrikler.. Hayırlı uğurlu olur inş..

Eğitim FaküLtesi MerkezLe Arasında 45 Dakika oLan Hendek'te Yani Merkezde DeğiL.
Bu Senin İçin Kötü oLmuş.
Merkezde KiraLar 3+1 EvLer 500 Civarı Hendek'te FarkLı DeğiLdir.
İstanbuL'a GeLirken Vib Turizmi KuLLanabiLirsin...
Her Yarım Saatte Bir Otobüs Var.
Ayrıca TrenLede Gidip GeLebiLirsin..
Esnaf Öğrenciyi MaL SatabiLecek Kar Aracı oLarak Görüyor.
İLk Gidişinde Gözüne Köy Gibi GeLebiLir Ama Sonradan ALışırsın. (=
HayırLı oLsun.

tebrikler insallah vatana millete hayırlı bir birey olursun

ben bitirdikten sonra pomem e girip polis olmak istiyorm öğretmenlik sıkar beni

zaten sen bitirene kadar kpss puanları 95-100 arasına gelir merak etme :D polislik iyi secim boy falan tutuyorsa şu an kpss3 den 65 alan yazabiliyor ama bu ülkede her şey cok cabuk değişiyor =) kim bilir belki de öğretmenlik derslerinden sonra senın de fikin değişir sevebilirsin =) hayırlısı olsun tekrar hakkında..

kazanman bişeyi ifade etmiyodaha önünde okunacak 4 yıl var vizeler finaller
hadi okulu 4 yılda bitirdin.. senin gibi birçok sosyal bilgiler öğrt. adayı arkadaşım var fakat atamaları olmuyor.. Kpss denilen bir sınav daha koyuyolar önüne mezun olunca..

anladığın kardeşim yolun açık olsun Allah zihin açıklığı versin

HayırLı oLsun Murat.. (=

Tebrikler, hayırlı olsun.

Merak ediyorum da forumda Astronomi ve Uzay Bilim leri okuyan var mı ? :hhmanD

Geri