ßáDßøÿ
Løvє's áÑgèL
Arkadaşlar karnenizde zayıf var mı?
[{TuC€Du}];3041226' Alıntı:yaa tarayıcı yoqqi çekim gosterim camda yoq ..:S
walla benim karnede zayıf yok taktir aldım .. devamsızlıktan ve okul başkası olduğum içinde onur belesi aldım...: )( :
süper helal sana:melek.lisedemisin.ortaokul mu.çok çalış hep.hepimizden üstün yerlere gel.:melek:melek
[{TuC€Du}];3041250' Alıntı:lise 3.sınıftaydım şimdi 4'e geçtim 4.sınıfı kolejde okıyıcam ALLAH nasip ederse..
çok güzel canım.aynen devam.yabancı dilinide ihmal etme olurmu.en az 2 tane ok:goz:sende ümit var bence.bendede 2 yabancı dil vardı almancayı çalışmaya çalışmaya unuttum.sen hep taze tut beynini.üniversiteyi bitirdiğinde işe girerken hep avantajlı sen olursun.sayısalın zaten iidir ona bişey demiyorum:melek
[{TuC€Du}];3041267' Alıntı:okumıyıcazda ne olucak dunyaya gelme amacımız ;
1:Kullak görevimizi yerine getirmek ..
2:Vatana millete hayırlı evlat olabilmek ..
Dil şuanda ing var onu biraz daha geliştirdikten sonra fransızca düşünüyorum..
Fen öğrencisiyim zaten..
çok güzel ya.bendede ingilizce almanca var almancam biraz köreldi yalnız.ama herkes japonca önem kazanacak falan dior belki bende onu öğrenmeye çalışırım.yada arapça.mısıra devamlı gidip gelmeyi istiyorum lazım olur..
valla herkes boş işleri bırakıp okusun abla tavsiyesi size.şimdi dünya toz pembe gelir ama öle değil herşey para oldu artık.parayıda okuyarak ancak bulabilirsiniz..:melekben sizin yaşınızdayken bana biri böle bir cümle kurunca içimden küfür ederdim:durdurun:durdurun ama malesef haklıymışlar:melek
[{TuC€Du}];3041338' Alıntı:ablacım walla ben 2 üni okumayı düşünüyorum ;
1: Bilgisayar Mühendisliği(ki şuanda int cafede çalışıyorum donanım bilgim iyidir ..:$ )
2.Gıda Mühendisliği (abim ziraat okuyo ona artislik yapmak için..)
benim planlarım bu ben almancayı katıyen öğrenmek istemiyorum ..
fransızca arapcada olabilir.. nasip
Walla Hiç yok bendede sahranil ablacımAma hackhell'e Okulda Telefondan giriom :d
ya almanca karışıyo ingilizceyle:durdurunbana kaba geldi biraz almanca.ama lazım oluyor.abim avusturyada benle konuşuyo saf saf bakıyorum unutmuşum çoğu kelimeyi.:durdurun
ya benim lisedeyken en düşük dersim inkilap tarihiydi:vur ya 3 oluyordu ya 4 zar zor.:durdurun ama öle yer etmişki bu ders bana şimdi iktisat okuyorum orda var bu ders nerdeyse full yapıcam soruları..lisedeki tarih öğretmenim gercekten başarılı biriydi ii öğretiyordu ama çok zor soruyordu.:meleksevmiyorum ya tarihi ben.eşit ağırlıkçıydım ben:melek