Karnede zayıf getirdiniz mi?

Arkadaşlar karnenizde zayıf var mı?

• Kullanılan toplam oy
    117
  • Anket kapatılmış .
[{TuC€Du}];3041434' Alıntı:
hangi uni abla.. ?

canım ben evliyim dışardan okuyorum şuan üniye kazandım gitmedim evlendim:durdurun:durdurunkötü örnek cıss det öğğ:biggrin:biggrinbana bakmayın siz:goz::durdurun

vayyyy bea aşkaa bakk ...:D

abla yaaa bende biriyle çıkıyorum 2 senedir acayip seviyorum o olmasa bu kadar başarılı olmazdım ..:D

[{TuC€Du}];3041469' Alıntı:
vayyyy bea aşkaa bakk ...:D

abla yaaa bende biriyle çıkıyorum 2 senedir acayip seviyorum o olmasa bu kadar başarılı olmazdım ..:D

ii bak çok çalış güçlü bir erkek olursan kız bayıla bayıla gelir sana aileside verir hemen:goz::goz:

liseyi 5 yılda bıtıren bırı olarak soyluyorum ki calısın gencler = ) ünide öle yatınca gecılmıo ... :p

liseyi 5 yılda bıtıren bırı olarak soyluyorum ki calısın gencler = ) ünide öle yatınca gecılmıo ... :p

ispik naptın yaww 5 sene:durdurunya cidden açıköğretim bile zor çalışmayınca asla geçilmiyo.ona göre çocuklar.:vur

ya çocukların gözünü korkuttum bende bu gece iice.yarın sınav var birde:melek
sınavcılar yok ortada uyudular aferin onlara:melek

ya anadolu lisesiydi hazırlık filan var ; ) zeki bi bünyeydim bende 1 yıl uzadı işte :p

ya anadolu lisesiydi hazırlık filan var ; ) zeki bi bünyeydim bende 1 yıl uzadı işte :p

ay bende anadolu lisesiydim:melek eski model 7 senelikten:melek.ama çok güzeldi ya çok alışmıştım herşeyine.hala özlüyorum.:melek

taby canım ya anadolu lıselerı farklıdır kendıne özel marşları vardır mesela :p cok igrenc olsada ayrı bı seydır marş olması : ))

sonra diger okullar dagılırken sen ögle tatılı vermıssındır fılan ... sıgara yı rahat ıcersın anadolu lısesı ogrencılerı saygın dıye ızlenım warya öle seyler yapmazlar fılan :D

taby canım ya anadolu lıselerı farklıdır kendıne özel marşları vardır mesela :p cok igrenc olsada ayrı bı seydır marş olması : ))

sonra diger okullar dagılırken sen ögle tatılı vermıssındır fılan ... sıgara yı rahat ıcersın anadolu lısesı ogrencılerı saygın dıye ızlenım warya öle seyler yapmazlar fılan :D

aynen ispik ya.benim zamanımda baya havalıydı bizim okul.şimdi artık pek havası kalmadı.:melek

aklımdan gecen sebebten tamam anladım : )))

Hemde 4 tane getirdim :-\

pff 4.05 ortamala war bi zayıfım war rezillk ya :(

Keşke karne alacak yaşta olsam ve zayıf getirip babamdan dayak yesem =)(hiç olmadı ama olsun)

Geri