Karnede zayıf getirdiniz mi?

Arkadaşlar karnenizde zayıf var mı?

• Kullanılan toplam oy
    117
  • Anket kapatılmış .
hadi bakalım dökülünn sizi haytalar.buralarda takılıp 1 getireni dövüyorum ona göre.yarın sınav var gidin yatın:Sopa:Sopa:Sopa

benim okuldayken hiç zayıfım olmamıştı
uuu.gif
uuu.gif
uuu.gif
uuu.gif

yaa tarayıcı yoqqi çekim gosterim camda yoq ..:S

walla benim karnede zayıf yok taktir aldım .. devamsızlıktan ve okul başkası olduğum içinde onur belesi aldım...: )( :

[{TuC€Du}];3041226' Alıntı:
yaa tarayıcı yoqqi çekim gosterim camda yoq ..:S

walla benim karnede zayıf yok taktir aldım .. devamsızlıktan ve okul başkası olduğum içinde onur belesi aldım...: )( :

süper helal sana:melek.lisedemisin.ortaokul mu.çok çalış hep.hepimizden üstün yerlere gel.:melek:melek

karne almadıgım için yok :durdurun ama alt tan zayıfım var mezun olamıyorum hala 1 sene oldu liseyi bitireli:durdurun :clap

[{TuC€Du}];3041250' Alıntı:
lise 3.sınıftaydım şimdi 4'e geçtim 4.sınıfı kolejde okıyıcam ALLAH nasip ederse..

çok güzel canım.aynen devam.yabancı dilinide ihmal etme olurmu.en az 2 tane ok:goz:sende ümit var bence.bendede 2 yabancı dil vardı almancayı çalışmaya çalışmaya unuttum.sen hep taze tut beynini.üniversiteyi bitirdiğinde işe girerken hep avantajlı sen olursun.sayısalın zaten iidir ona bişey demiyorum:melek

okumıyıcazda ne olucak dunyaya gelme amacımız ;

1:Kullak görevimizi yerine getirmek ..
2:Vatana millete hayırlı evlat olabilmek ..

çok güzel canım.aynen devam.yabancı dilinide ihmal etme olurmu.en az 2 tane ok:goz:sende ümit var bence.bendede 2 yabancı dil vardı almancayı çalışmaya çalışmaya unuttum.sen hep taze tut beynini.üniversiteyi bitirdiğinde işe girerken hep avantajlı sen olursun.sayısalın zaten iidir ona bişey demiyorum:melek

Dil şuanda ing var onu biraz daha geliştirdikten sonra fransızca düşünüyorum..

Fen öğrencisiyim zaten..

[{TuC€Du}];3041267' Alıntı:
okumıyıcazda ne olucak dunyaya gelme amacımız ;

1:Kullak görevimizi yerine getirmek ..
2:Vatana millete hayırlı evlat olabilmek ..

Dil şuanda ing var onu biraz daha geliştirdikten sonra fransızca düşünüyorum..

Fen öğrencisiyim zaten..

çok güzel ya.bendede ingilizce almanca var almancam biraz köreldi yalnız.ama herkes japonca önem kazanacak falan dior belki bende onu öğrenmeye çalışırım.yada arapça.mısıra devamlı gidip gelmeyi istiyorum lazım olur..

valla herkes boş işleri bırakıp okusun abla tavsiyesi size.şimdi dünya toz pembe gelir ama öle değil herşey para oldu artık.parayıda okuyarak ancak bulabilirsiniz..:melekben sizin yaşınızdayken bana biri böle bir cümle kurunca içimden küfür ederdim:durdurun:durdurun ama malesef haklıymışlar:melek

hıc yok cok sukur ...Anadolu meslek 4. sınıf a gectım xD

çok güzel ya.bendede ingilizce almanca var almancam biraz köreldi yalnız.ama herkes japonca önem kazanacak falan dior belki bende onu öğrenmeye çalışırım.yada arapça.mısıra devamlı gidip gelmeyi istiyorum lazım olur..

valla herkes boş işleri bırakıp okusun abla tavsiyesi size.şimdi dünya toz pembe gelir ama öle değil herşey para oldu artık.parayıda okuyarak ancak bulabilirsiniz..:melekben sizin yaşınızdayken bana biri böle bir cümle kurunca içimden küfür ederdim:durdurun:durdurun ama malesef haklıymışlar:melek

ablacım walla ben 2 üni okumayı düşünüyorum ;

1: Bilgisayar Mühendisliği(ki şuanda int cafede çalışıyorum donanım bilgim iyidir ..:$ )
2.Gıda Mühendisliği (abim ziraat okuyo ona artislik yapmak için.. :) )

benim planlarım bu ben almancayı katıyen öğrenmek istemiyorum ..

fransızca arapcada olabilir.. nasip

[{TuC€Du}];3041338' Alıntı:
ablacım walla ben 2 üni okumayı düşünüyorum ;

1: Bilgisayar Mühendisliği(ki şuanda int cafede çalışıyorum donanım bilgim iyidir ..:$ )
2.Gıda Mühendisliği (abim ziraat okuyo ona artislik yapmak için.. :) )

benim planlarım bu ben almancayı katıyen öğrenmek istemiyorum ..

fransızca arapcada olabilir.. nasip

ya almanca karışıyo ingilizceyle:durdurunbana kaba geldi biraz almanca.ama lazım oluyor.abim avusturyada benle konuşuyo saf saf bakıyorum unutmuşum çoğu kelimeyi.:durdurun

Walla Hiç yok bendede sahranil ablacım :D Ama hackhell'e Okulda Telefondan giriom :d

bizim zamanımızda birak telefonu parfüm bile sokamıyorduk içeri:durdurun:durdurunsiz iyisiniz.aman kafanız dağılmasın az sabredin kurtulun okuldan ondan sonra yapın:melek

ya almanca karışıyo ingilizceyle:durdurunbana kaba geldi biraz almanca.ama lazım oluyor.abim avusturyada benle konuşuyo saf saf bakıyorum unutmuşum çoğu kelimeyi.:durdurun

vallaha benim amca çocıklarım avusturyada bir erkek bir kız bilgisayar mühendisliği okuyo sordum lazım deil dediler ...D

ya benim lisedeyken en düşük dersim inkilap tarihiydi:vur ya 3 oluyordu ya 4 zar zor.:durdurun ama öle yer etmişki bu ders bana şimdi iktisat okuyorum orda var bu ders nerdeyse full yapıcam soruları..lisedeki tarih öğretmenim gercekten başarılı biriydi ii öğretiyordu ama çok zor soruyordu.:meleksevmiyorum ya tarihi ben.eşit ağırlıkçıydım ben:melek

ya benim lisedeyken en düşük dersim inkilap tarihiydi:vur ya 3 oluyordu ya 4 zar zor.:durdurun ama öle yer etmişki bu ders bana şimdi iktisat okuyorum orda var bu ders nerdeyse full yapıcam soruları..lisedeki tarih öğretmenim gercekten başarılı biriydi ii öğretiyordu ama çok zor soruyordu.:meleksevmiyorum ya tarihi ben.eşit ağırlıkçıydım ben:melek

benim de 4 .. :D

aslında guzel yaa hoşuma gidiyo bende ezber yok yorum var butun soruları birbirine katıyom diğerlerini ondan çıkarmya çalışıyorum 2. savaşından butun soruları çıkarmaya çalışıyodum bi ara...:D

ya birde biyoloji zordu ya fizik kimya hiç takılmıyordum ama biyoloji mahvediyordu.dersanede hem eşit ağırlık hem sayısal ders almıştım.fazla soru yapmak için.biyolojiden nefret etmiştim..ama ii oluyor 10 soru yapsan kar

Geri