KnowN
BiR uMuTTuR YaŞaMaK !
- Reaction score
- 0
أĸяα;3280991' Alıntı:işte fazLa tutuLan bir adam oLunca insan nabıcanı kime saracağını biLemiyor
Karma da yanLış yere sardı cezasını çekmesi gerekiyor
Kusura bakma kınamanı anLarım da
Bu foruma emek etmiş yöneticiLik yapmış ve kuraLLarı iyi biLen birisinin
Yine aynı şekiLde yöneticiLik yapmasa da 2 yıLdır bu foruma emek eden birisine
maL deme hakkını kendinde buLmasını gerektirmiyor oLsa gerek
anLamadan biLmeden duymadan etmeden konuya duygusaL yorum ekLeyen arkadaşLarımı da ben saygıyLa kınıyorum
aLper ayrıca merak ettim..
kaç kere banLandın ve banLanmadan önce kaç kere uyarıLdın
Ben bu forumda yazıLan mesaja teşekkür ettim diye banLandım da kimsenin sesi çıkmadı
Neyin peşindesiniz siz şimdi kime neyin hesabını soruyosunuz?
Karma HaKKINI Vermiş Gercegi SöyLemiş. Ayrica OLayA KesinLiKLe emin oLaßiLirsin DuygusaL YaKLaşmiyorum. yakLaşik 2 senedir forumda O kadar oLay gördümki karma'NIN MaL kELimesinden ßile daha Kötü ve ceza aLMayaN Ayrica KuyruK acini aNLamadim ßen Sana veya herhangi ßirine Kötü ßir Şey Dedimmi? ßen iyi forumLar dedim ve Çiktim. Sen Neden Uzattin Ayrica ANLamaDIM.. ßu zamana kadar Kimsenin Tavuguna KIŞ Demedim ßu saatten Sonra Demem ama Tavuguma Göz Dikenin GözLerini OyarIM.
ÖyLe gereksiz cümLeLer kurmamasını öğrenir bi dahakine o zaman burası onun babasının çiftLiği değiL..öyLe 6-7 tane oyun upLoad etti diye burada başka üyeLere hakaret edemez..Sana da iyi forumLar
GruPLaşma OLayıNa Girmeden Cevap verirsen seni Muhattaßa aLIR KonuşUrum seninLe Hatta Yuzyuze ßiLe.. Kimsenin CitfLigi deGiL ßurasi iNSaNLaR ßuraya ßan yemeye degiL Muhabbet edip pAYLaşim yapmaya ve GüzeL Vakit gecirmeye geLiyor ßu ßir
KarmanIN 6 - 7 Adet Oyunu Var 51 ßin Teşekkürü Var ßu Ayrica iLginc ßir oLay.
3 SeninLe Veya Herhangi ßir KimSeyLe Herhangi ßir ŞekiLDe Sorunum YoK. Hep Sakin TakiLDim takiLmaya devam ediyorum.
DuygusaLLigi Sevmem DuygusaLI Sevmem DuygusaLa ßagLamam.