KaRma ßanned :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark's Angel diye 1 rütbe yaratılıp içine smod + admin yetkisi verilmiş olabilir ;)
Farkındaysan Dark's Angel diye 1 rütbede yazıyor infatuate..

أĸяα;3280875' Alıntı:
Ayrıca aLper bırak bu pesimist stiLLeri de kibrine kapıLma
O senin dediğin sagonun dissLerinde geçiyor sadece fazLası yok

Merak Ettim Hangi $arkıymı$.. ßu CümLeLer Gecen $arkı Sözünü Verirmisin ßurda..

Müzik Konusunda KimseyLe Tartı$amam :)

SmodLar Kategorisinde Senin Nickini Göremiyorum..

smod.jpg

ßir Yöneticinin Ters ßi Hareketi OLması Durumunda ßoranın Askerden GeLmesinimi ßekLiycez..?

Peki $ifresi VeriLenLer Tespit EdiLiyor.. ßir Yönetici ßenimLe $ifresini PayLa$tı Dedim Neden iLgiLeniLmedi..?

off Alper yordun beni,
ewet göremiosun Dark's Angel diye geçiyorum, onu da açıklayayım madem bu kadar dert ettin =)

şimdi normal üyeliklerde herkesin yıldızı war, bende kalp olabilmesi için yeni bir gurup oluşturulması gerekiodu, Bora bu guruba da Dark's Angel adını werdi .. dolayısıyla kalpler yüzünden hiç bi üye gurubuna ait görünmüorum, umarım anlatabilmişimdir =)

hayır Bora'nın gelmesini beklemiceksiniz, solarizle paylaşacaksınız şikayetlerinizi =)

off Alper yordun beni,
ewet göremiosun Dark's Angel diye geçiyorum, onu da açıklayayım madem bu kadar dert ettin =)

şimdi normal üyeliklerde herkesin yıldızı war, bende kalp olabilmesi için yeni bir gurup oluşturulması gerekiodu, Bora bu guruba da Dark's Angel adını werdi .. dolayısıyla kalpler yüzünden hiç bi üye gurubuna ait görünmüorum, umarım anlatabilmişimdir =)

hayır Bora'nın gelmesini beklemiceksiniz, solarizle paylaşacaksınız şikayetlerinizi =)

Gercekten ßu ACıkLamayı Yapmanı ßekLemiyordum :)

Solariz'Le Direk ßireßir Muattap OLamıyoruz.. ßizim $ikayetLerimizi Siz Smod 'Ların AdminLere ßiLdirmesi Gerekmiyormu :)

ßir Yöneticinin ßenimLe $ifre PayLa$ması OLayınada Cevap ALamadım..

Bu foruma maddi ve manevi katkısı olan emek ve zaman harcayan insanların böyle basit ve gereksiz bir konuşma veya söz için banlanması bir çok kişiyi tedirgin edebileceği gibi benide etmiştir..Banlanmadan önce uyarı veya başka bir uslupla düzeltme istenebilirdi.
Sonuçta karma bu forumun kurallarını bir çok kişiden daha iyi bilen biri.

Ayrica KaRMA'nin ßanLanmasiyLa DaLGa GecenLeride Sonuna KadaR KINIyorUm..

iyi ForumLaR..

Kendimi diss atışmasında hissettim bir an (=

Gercekten ßu ACıkLamayı Yapmanı ßekLemiyordum :)

Solariz'Le Direk ßireßir Muattap OLamıyoruz.. ßizim $ikayetLerimizi Siz Smod 'Ların AdminLere ßiLdirmesi Gerekmiyormu :)

ßir Yöneticinin ßenimLe $ifre PayLa$ması OLayınada Cevap ALamadım..

merak edilen herşeyin açıklamasını yaparım ben =) bana bu konuda senin tarafından herhangi bir şikayet gelmedi, pmle bana ulaşıp kimin şifresini paylaştığını söylersen sewinirim ..

Bu foruma maddi ve manevi katkısı olan emek ve zaman harcayan insanların böyle basit ve gereksiz bir konuşma veya söz için banlanması bir çok kişiyi tedirgin edebileceği gibi benide etmiştir..Banlanmadan önce uyarı veya başka bir uslupla düzeltme istenebilirdi.

iyi ForumLaR..

aylarca bu forumda yöneticilik yapmış birinin forum kurallarını we nasıl konuşulması gerektiğini bildiğini düşünüorum, bunun için herhangi bir uyarı almaya da ihtiyacı yok kendisinin, 2 günlük bir üyeden bahsetmioruz burda, foruma ne kadar emek wermiş olduğu mühim deil şu durumda, lütfen durumu lehinize çewirmeyin ..

iyi ForumLaR..

işte fazLa tutuLan bir adam oLunca insan nabıcanı kime saracağını biLemiyor
Karma da yanLış yere sardı cezasını çekmesi gerekiyor

Kusura bakma kınamanı anLarım da
Bu foruma emek etmiş yöneticiLik yapmış ve kuraLLarı iyi biLen birisinin
Yine aynı şekiLde yöneticiLik yapmasa da 2 yıLdır bu foruma emek eden birisine
maL deme hakkını kendinde buLmasını gerektirmiyor oLsa gerek
anLamadan biLmeden duymadan etmeden konuya duygusaL yorum ekLeyen arkadaşLarımı da ben saygıyLa kınıyorum

aLper ayrıca merak ettim..
kaç kere banLandın ve banLanmadan önce kaç kere uyarıLdın
Ben bu forumda yazıLan mesaja teşekkür ettim diye banLandım da kimsenin sesi çıkmadı
Neyin peşindesiniz siz şimdi kime neyin hesabını soruyosunuz?

iyi ForumLaR..

ÖyLe gereksiz cümLeLer kurmamasını öğrenir bi dahakine o zaman burası onun babasının çiftLiği değiL..öyLe 6-7 tane oyun upLoad etti diye burada başka üyeLere hakaret edemez..Sana da iyi forumLar

GrupLa$ın ßakaLım..

$ifresini ßenimLe PayLa$an KıRmızıKız ßunuda Herkes ßiLiyor.. ßiLmeyen Varsa Öğrensin..

Cıksın KıRmızıkız Desin Hadi PayLa$madım Diye..?

ÖyLe gereksiz cümLeLer kurmamasını öğrenir bi dahakine o zaman burası onun babasının çiftLiği değiL..öyLe 6-7 tane oyun upLoad etti diye burada başka üyeLere hakaret edemez..Sana da iyi forumLar

6- 7 tane oyun dersen burda bir şeyler paylaşmaya çalışan benim gibi fazla konuşmayı sevmeyen adamları bile konuşturursun....

Ben bu site bu paylaşımlar sayesinde besleniyor diye biliyorum.. Belki de yanılıyorum...
Eline sağlık veya teşekkürlerle büyüyordur..

Gerekli veya gereksiz haklı veya haksız neden banlandı karışmıyorum ama emeğe saygın bu kadar olmamalı..

6-7 oyun ne kadar basit. Ne kadar ucuz oldu görüyormusun..

Demek ki biz enayiyiz boşuna burda zaman harcıyoruz... Hackhell evimizi besliyor.. Maaşımızı veriyor...

Herkes yorum yazsın ama saygısızlıktan bahsediyoruz, saygımızı bozmayalım...

Teşekkürler...

eğer şu post yüzünden Karma'yı banlamasaydım ismimden çok daha eminim ki tabi Karma banlanmaz ama bize şak die yapıştırırsınız banı derdiniz, burda kimse çocuk deil sizin bu küçük oyunlarınızı anlamayacak kadar da aptal deil,

kendi içinizde çelişmekten wazgeçin artık, kimin kayığına binerseniz onun türküsünü söylemeyin, şahsi fikirleriniz olsun, sürekli çıkarlarınız doğrultusunda harcamayın zamanınızı, benden size ufak bir abla tawsiyesi :goz:

أĸяα;3280991' Alıntı:
Ben bu forumda yazıLan mesaja teşekkür ettim diye banLandım da kimsenin sesi çıkmadı

ßenim Kaç Kere ßanLandığımı Sende ßende ßiLemeyiz Dime..?

Haddi Hesaßı Yok..

Haksızın peşine düşüp hak arıyorsun
Sonra da burda hakLıLara gurupLaşın mı diyorsun?
Kimsenin ettiği emek kattığı şeyLer yönetici oLması vesaire
Ona diğer emek eden üyeLere maL deme hakkı vermez aLper akıLLı oL
Mevzu ne iken sen neLeri karıştırıyorsun
Şimdi sen oLayı hakLıya çıkarmak için karmayLa mı gurupLaşıyorsun
Yoksa ben hakkımı aradığım için cezayı veren infatuate iLe mi gurupLaşıyorum?

ya bırakın güLdürmeyin kendinize yaLakLık yaLakaLık bizim mizacımızdan uzak
kuyruk acısını sen git çekene sor!

ya senin benle ne alıp veremediğin var Allah aşkına. yeter be yeter. uzak dur artık benden

sana ne amaçlı şifremi sölediğimi de sölesene o zaman.. çıkıpta al bak sende gir yönetime mi diip vermiştim yoksa işyerindeyken siteye giremediğim ve acil silinmesi gereken bi postu sildirmek için mi vermiştim.. sölesene bunuda..ben bunu üst yönetimdekilere ve bi konuda da yönetime sölemiştim .. bilen bilior yorma kendini bu kadar..

dahada benden cvp bekleme.. inan muhattap olmıcam..

أĸяα;3280991' Alıntı:
işte fazLa tutuLan bir adam oLunca insan nabıcanı kime saracağını biLemiyor
Karma da yanLış yere sardı cezasını çekmesi gerekiyor

Kusura bakma kınamanı anLarım da
Bu foruma emek etmiş yöneticiLik yapmış ve kuraLLarı iyi biLen birisinin
Yine aynı şekiLde yöneticiLik yapmasa da 2 yıLdır bu foruma emek eden birisine
maL deme hakkını kendinde buLmasını gerektirmiyor oLsa gerek
anLamadan biLmeden duymadan etmeden konuya duygusaL yorum ekLeyen arkadaşLarımı da ben saygıyLa kınıyorum

Emin ol ki ikra; Karma senden daha iyi bilir forum kurallarını. Ve bence banlanacağını bile bile sana o hakareti etti.

Eğer sen hiç üstüne vazife olmayan bir konuda gereksiz bir post atmasan karmada öyle bir şey yazmazdı. Olayın tek sorumlusu kendinsin ve sürekli bir şeyler yazarak su üstüne çıkamaya çalışıyorsun.

Kimse karma'yı savunduğumu düşünmesin.

Karma'nın yaptığı şey etki tepki meselesi idi. Ama sana nedense hiçbir uyarı gelmedi...

İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım bence....

Suçu varsa banlanmıştır...

Böyle bir başlık saçma olmuş..

Özel Günler, Tebrikler???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri