أĸяα;3280875' Alıntı:Ayrıca aLper bırak bu pesimist stiLLeri de kibrine kapıLma
O senin dediğin sagonun dissLerinde geçiyor sadece fazLası yok
SmodLar Kategorisinde Senin Nickini Göremiyorum..
ßir Yöneticinin Ters ßi Hareketi OLması Durumunda ßoranın Askerden GeLmesinimi ßekLiycez..?
Peki $ifresi VeriLenLer Tespit EdiLiyor.. ßir Yönetici ßenimLe $ifresini PayLa$tı Dedim Neden iLgiLeniLmedi..?
off Alper yordun beni,
ewet göremiosun Dark's Angel diye geçiyorum, onu da açıklayayım madem bu kadar dert ettin =)
şimdi normal üyeliklerde herkesin yıldızı war, bende kalp olabilmesi için yeni bir gurup oluşturulması gerekiodu, Bora bu guruba da Dark's Angel adını werdi .. dolayısıyla kalpler yüzünden hiç bi üye gurubuna ait görünmüorum, umarım anlatabilmişimdir =)
hayır Bora'nın gelmesini beklemiceksiniz, solarizle paylaşacaksınız şikayetlerinizi =)
Gercekten ßu ACıkLamayı Yapmanı ßekLemiyordum
Solariz'Le Direk ßireßir Muattap OLamıyoruz.. ßizim $ikayetLerimizi Siz Smod 'Ların AdminLere ßiLdirmesi Gerekmiyormu
ßir Yöneticinin ßenimLe $ifre PayLa$ması OLayınada Cevap ALamadım..
Bu foruma maddi ve manevi katkısı olan emek ve zaman harcayan insanların böyle basit ve gereksiz bir konuşma veya söz için banlanması bir çok kişiyi tedirgin edebileceği gibi benide etmiştir..Banlanmadan önce uyarı veya başka bir uslupla düzeltme istenebilirdi.
Sonuçta karma bu forumun kurallarını bir çok kişiden daha iyi bilen biri.
Ayrica KaRMA'nin ßanLanmasiyLa DaLGa GecenLeride Sonuna KadaR KINIyorUm..
iyi ForumLaR..
Banlanmadan önce uyarı veya başka bir uslupla düzeltme istenebilirdi.
Bu foruma maddi ve manevi katkısı olan emek ve zaman harcayan insanların böyle basit ve gereksiz bir konuşma veya söz için banlanması bir çok kişiyi tedirgin edebileceği gibi benide etmiştir..Banlanmadan önce uyarı veya başka bir uslupla düzeltme istenebilirdi.
iyi ForumLaR..
iyi ForumLaR..
ÖyLe gereksiz cümLeLer kurmamasını öğrenir bi dahakine o zaman burası onun babasının çiftLiği değiL..öyLe 6-7 tane oyun upLoad etti diye burada başka üyeLere hakaret edemez..Sana da iyi forumLar
أĸяα;3280991' Alıntı:aLper ayrıca merak ettim..
kaç kere banLandın ve banLanmadan önce kaç kere uyarıLdın
Ben bu forumda yazıLan mesaja teşekkür ettim diye banLandım da kimsenin sesi çıkmadı
Neyin peşindesiniz siz şimdi kime neyin hesabını soruyosunuz?
أĸяα;3280991' Alıntı:işte fazLa tutuLan bir adam oLunca insan nabıcanı kime saracağını biLemiyor
Karma da yanLış yere sardı cezasını çekmesi gerekiyor
Kusura bakma kınamanı anLarım da
Bu foruma emek etmiş yöneticiLik yapmış ve kuraLLarı iyi biLen birisinin
Yine aynı şekiLde yöneticiLik yapmasa da 2 yıLdır bu foruma emek eden birisine
maL deme hakkını kendinde buLmasını gerektirmiyor oLsa gerek
anLamadan biLmeden duymadan etmeden konuya duygusaL yorum ekLeyen arkadaşLarımı da ben saygıyLa kınıyorum
aLper ayrıca merak ettim..
kaç kere banLandın ve banLanmadan önce kaç kere uyarıLdın
Ben bu forumda yazıLan mesaja teşekkür ettim diye banLandım da kimsenin sesi çıkmadı
Neyin peşindesiniz siz şimdi kime neyin hesabını soruyosunuz?