ChAoS
New member
8.GECE SABAH NAMAZINA KALDIRABİLİYOR.(yani tam sabah ezanı vakti geliyor)
Doğru. Sabah namazına kalkmak istemiştim bir seferinde, saat falan kurmayı unutunca geldi

uyanıkken'de geliyor bunadamı rem diyeceksiniz merak ediyorum ?ahkara' Alıntı:Merhabalar burda karabasanla ilgli okuduklarımın hepsi uydurma arkadaşlar uydurma da denmez ama herkes duyduğuna göre konuşuyor.
Karabasan'ın tıp dünyasındaki karşılığı nedir?
Tıptaki adı uyku felcidir. İnsanlar rüya gördükleri REM uykusu sırasında, göz ve solunum kasları dışında tamamen fizyolojik bir felç durumundadırlar. Hiçbir kasları çalışmaz. Böyle olmasaydı, biz rüyalarımızı oynar hale gelirdik. Rüyamızda ne yapıyorsak, yatakta da onu yapmaya başlardık. Bazen rüyadan uyandığımızda beynimiz uyanık ve etrafın farkında olduğumuz halde, hareket edemez, ses çıkaramaz ve göğsümüzün üzerinde bir ağırlık varmış gibi hissederiz. Bunu herkes hayatının bir döneminde en az bir kez yaşamıştır. Korku verici bir durumdur. Ama saniyeler içinde kendiliğinden düzelir. Karabasanın olma nedeni; uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki fizyolojik felç halinin, uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlıdır.
By CaPTaiN' Alıntı:Diorlar ki;
2.SAF VE TEMİZ KALPLİ KİŞİLERE GELDİĞİNİ DUYDUM.
7.CÜNÜP İNSANLARA GELMEDİĞİNİ DUYDUM.
By CaPTaiN' Alıntı:Diorlar ki;
4.AYETL KÜRSİYİ KESİNLİKLE VEDE MUHAKKAK EZBERLEYİN.
(alıntı) bilmiorum denemedim![]()