Karımla anlaşamıyoruz :(

Olamiyor

New member
Reaction score
0
Çok dertliyim ...
karımla tanışdığımız günden beri anlaşamıyoruz.
hiç değişmedi, tanıştığımızda beni çok kızdırdı defalarca ben off yeter dedim 2 kez.
Beni ikna etti özür dilerim evlenince seni mutlu edecem göreceksin dedi.

Oysaki günler geçtikçe hiç öyle olmadı. Beni hep dert sahibi etti.

ve az önce yine kavga ettik. Benim kültürümde kadın evden çıkarken kocasına söyler izin alır. Çekti gitti, ölüp gitse yollarda nerede olur bilmiyorum.

Benim kusurlarımı hep büyüttü, beni çıldırttı. Oysaki ben kusur söylemekten lafını etmekten bile hoşlanmam, onda benim hayatımı zorlaştıran onu sevmemi zorlaştıran şeyler vardı hiç birini söylemedim. Bazılarını dolaylı anlattım aman üzülmesin ama düzeltsin diye, hep sorun etti ima etmemi bile sorun etti. Biraz dikkat etti bir kaç ay sonra yine unuttu gitti.. Ama benim kusurlarımı hiç unutmadı.

Benim karakterim böyle ben fazla konuşmam hele kadın kısmısıyla muhabbet edemem. Ben erkeklerle konuşurum havadan sudan arabadan ticaretten vs. erkek konuları işte. Onda da çok iyi değilimdir çok konuşkan biri değilim.
Bunu bile kavga konusu yaptı neden annemle ilgilenmiyor muhabbet etmiyorsun diye.

Off benim mizaçım böyle ya çıldıracam, bu konudan kavga mı çıkarılır? Ben böyleyim babanı seviyorum ama annenle benim muhabbet edebilecek bişeyim yok anlamam öyle büyümedim öyle yetişmedim yahu.

Ona çok sabrettim, hiç farkında değil. Hep bana sabrettiklerini aklında tutuyor ve sayıyor.

Hep kendi başına gelen olaylar büyük olur, hep kendi sevinçleri önemli olur, hep kendi yaşadıkları dikkate değer olur. Başkalarına benzer durum ve pozisyonlarda kendine tanıdığı toleransı tanımaz. Bunu ona defalarca anlattım anlıyor ama kafası almıyor almak istemiyor egoizm damarlarına işlemiş.

Hasta oldum bana baktı, acıktım yemek yaptı, Ütümü yaptı yatağımı yaptı. Ama her tartışmada bunları tepeme kaktı. şunu yapıyom bunu yapıyom onu yapıyom. Burnumdan acı sular getirdi.. Sen ne fedakarlık yapıyon...

Oysaki ben bunları ayıp sayarım bunlar söylenmez ki her tartışmada adamın başına kakılmaz ki. Kokuşmayı, aç kalmayı, hastalıktan sürünmeyi tercih ederim ama bana minnet edene gelemem ben. Bunu hiç anlamıyor.

Dertliyim, yauw.

Hep ağlar, hep dertlidir..

Onu çekmekte taşımakta zorlanıyorum artık. Bana çok ağır gelmeye başladı. Farkında değil.

Hem çalışıp hem ev işi yapmayı bir üstünlük sayıyor. Oysaki ben neler çekiyorum hiç farkında değil.

Beni deli deli ediyor. Aklım zıplıyor bazen beynimin tavanına vurup geri dönüyor. Çıkmadığına şükür.

Dertliyim. Onu bırakamıyorum benim öyle bir ahlakım da yok. Bıraksam yazık olacak hayat bana çok ağır geliyor çok zor evlendim çok, şimdi boşanmak ondan çok daha zor olacak bi ton dert ve bi ton ağız kokusu çekeceğim.

Üstelik yazık, düzeltse kendini akıllı birisi olsa ben ondan şikayet etmeyecem, ha bu gün ha yarın değişir düzelir bana saygı duyar dedim ama yok... Olmadı gitti.

Bana sormadan söylemeden çıkıp gitmesi ne büyük bir hakarettir bunu anlayamayacak kadar kas kafalı birisi. Ne kadar büyük ayıptır bu benim dünya görüşümde ne kadar...

Çok canım sıkkın.

Ben babasız büyüdüm. Ağlamayı da beceremem. Boğazımda binlerce düğüm düğüm düğümler var, ciğerlerim yanıyor..

Ne yapacam ona ne yapsam ne desem hiç bilmiyorum. Hayat benim için anlamını yitirmek üzre renkler eskisi kadar canlı gelmiyor gözüme.

Bunu neden paylaştın anlamadım.Toplumumuzda bi söz vardır karı ile koca arasına girilmez die. İlk tanıştığınız günden belli anlaşamıyordunuz neden evlendiniz?

sen en iyisi boşan abi böyle kadından sana artık fayda gelmez hem senin gibi adam kadın mı yok elini sallasan ellisi saçını sallasan tellisi...

şimdi fark ettimde bunu neden bayanlar bölümüne açtın?
Hackhell Forum » """"Hackhell Girls"""" » Sohbet , Dedikodu » Karımla anlaşamıyoruz :(

Eüer anlattığn gibiyse önce bi piskologa felan görünün. İşi bilimsel yöntemlerle halledin bnce

yaş kaç abi bu arada çoluk çocuk vr mı yoksa eğer hemen boşan hiç zaman kaybetme .....

Olaya bayan gözü baksın...
Ben zor durumdayım,

kafayı yiyecem şimdi arasam annesini desem ki kızın çekti gitti bana sormadan..

yok yauw. ne yazsam ne desem boş ..
bunu neden açtım bilmiyorum. yok bunları anlatabileceğim birisi yok yanımda.

Arkadaşlarım eşim dostum benim böyle bir çöküntü depresif durumda olduğu bilmesini istemiyorum.

Off Allah'ım kime diyeyim. Bir arkadaşım vardı, geçen gün telefonunu kaybettim yurt dışında başka anlatabileceğim kimsem de yok. Onu da kaybettim.

Bu dert beni yiyecek bitirecek sanırım.Kimseyle konuşmazsam kafayı yiyecem ve konuşacak kimsem yok.

yaş kaç abi bu arada çoluk çocuk vr mı yoksa eğer hemen boşan hiç zaman kaybetme .....

34 yaşındayım kardeşim ve çocuğum da yok.
Bilmiyorum gerçekten bilmiyorum..

aşağı tükürsem yukarı tükürsem..

ne kadar zor bir durum ya,

yaşın cok geç sayılmaz....ayrıl...gitsin...eğer seni sallamayıp bırakıp gıttıyse zaten geldıgınde eve bile alma...

hocam öncelikle şu dünyanın üzerinde bulunduğum süre seninkine göre bi hayli az , bu yüzden sözlerimi ne kadar önemsersin bilemem

yazdığın her şeye harfiyen katılıyorum benzer durumlarda bende aynı tepkileri verirdim...
dayanmak çok zor ve çekip gitmek bir o kadar rahatlatıcı ancak çekip gittiğinde arkada kalana nolcak ya da bunca seneye ... eğer bişeylerin düzene girmesi için kendinden fedakarlık yapabiliceksen bikaç tavsiyem olucak

örneğin annesi; eğer birazcık bu forumda dolaşıp burdaki bayan üyelerimizin de olduğu ortamlarda bulunursan onlarla konuşabilicek iki çift sözün olursa anesiyel iyi geçinirsin.hatta ortak arkadaşlarınız yoksa ortak arkadaş edinebilirsiniz(aile olarak) eğer varsa zaten problem yok. ailece görüşmelerde sen karşı tarafta bayanla da muhabbet edersen olay iki ayrı muhabbetten ek ortak bi konuşmaya döner ve bi takım şeyleri en azından beraber yapmaya başlarsınız
bu pek çok sorunun çözümü için bir adımdır.seni daha iyi anlamaya sözlerine önem vermeye başlar. yanyanayken konuşmadığınız belki konuşamadığınız onlarca konu o ortamda konuşulur ve birbirinizin ne istediğinizi göze batırmadan anlamış olursunuz

eşinin tek başına çekip gitmelerinden bahsetmişsin.eğer özel olarak yaptığı bişeyler takıldığı belli yerler varsa bunları öğrenebilirsin ve bi anda süpriz olarak onu oraya ya da o tarz bi yere götürebilirsin.bu da belli adımların atılmasını sağlıcaktır

yazdıklarından anladığım kadarıyla bunu yapmazsın ama uygun bi ortamda ondan bağımsız bi konu hakkında sözde ona belli etmeme çabası içerisnde dertlenebilirsin . eğer derdini paylaşmak isterse (bayanlar bu tarz konularda hassastır) kendisini sanki bi anne gibi hissetmesini sağlıyarak onunla dertleşebilir dertleştikçe daha yakın olabilirsiniz
en azından size verdiği değeri hatırlamasını sağlar

bu olayın çözümü için benim görüşüm sizin bi adım atmanız gerekiyor . eşinizden bi adım beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız gibi gözüküyo.karşınıza alıp konuşma ters bi tepki de verebilir kısa süreçte etkili de olabilir ama asla uzun vadede bi çözüm olmaz ki aten bunu yapmışsın

benim aklımın yettiğince tavsiyelerim bunlardır
size ne kadar uyar bilemem diğer arkadaşlarında tavsiyeleri olucaktır elbet
eğer bi nebze yararım dokunursa ne mutlu bana...

yorumları okudum şimdi bayan diil erkek gözüyüm ama artık napalım=)

hani sonuçta bi yuva kolay kurulmuyo boşanma son çare olmalı ama tabiki senin hayatın ...

Abi kendini bitirme hemen. gene de buraya yazarak içini döküp rahatlamış oluyosun. karın er ya da geç eve dönecektir. merak etme. Ama anlattıklarından karına kendini çok iyi tanıtamamışsın ben böyle anladım. tamam herşey eşit olacak ama erkek dediğin insanın biraz lafı geçecek o seni değil senin onu mecbur bırakman lazım. şimdi sitedeki byan arkadaşlar kızacak ama ataerkil bi toplumda yaşıyoruz erkeğin görevi karısını evini korumak onlara bakmak. önce kendine güvenip karının da sana güvenmesini sağlamalısın. iyi kötü bi yuva kurmuşsun yuva yıkmak en son çare olmalı. bekle şimdi karın eve gelince hiç bişey olmamış gibi davran eminim o da hatasını anlayacaktır.

ÖneceLikLe Sana Şunu SöyLeyim, Bu AnLattıkLarını Eşinin Yüzüne Söylesen veya YazdıkLarını Bir ŞekiLde Eşine Okutsan, Bizim Burda SöyLeyeceklerimizden Daha EtkiLi Bir YoLu Tercih Etmiş OLurusn. EvLiLikLer karşıLıkLı FedekarLıkLarı Gerektirir. BunLar eksdtra GörevLer DeğiLdir. Bu Tür KonuLarı karşıLıkLı Konuşmak Bence En İyisidir. Ortada Bir Sorun OLduğuna ve Yürümediğine İki Tarafta İnanıyorsa ve Sorun ÇözüLmüyorsa, Dışarıdan Yardım ALınmasında fayda Vardır Görüşündeyim. Artık Zaruret OLrak GörüLen ve ÜLkemizdede UyguLanan PsikoLojik EvLiLik DanışmanLarından ProfosyoneL yardım ALmanızıda Öneririm. Bu Noktada Tek Şansınız Çocuğunuuz OLmaması ve Bazı KararLarı ALırken, ÇocukLarı Düşünmeyecek OLmanızdır. AsıL OLan, Yuvayı Dağıtmadan Soruna Çare BuLmaktır Ama MutLuLuğunuzu Ayrıyken BuLuyorsanız, Çokta BekLemenin Kanımca faydası Yoktur.ALLah Herkese MutLu OLabiLeceği EşLer Nasip Etsin.

Olmuyorsa Olmuyordur... şartlardan çok Akıl Sağlığını Korumak Adına Bitirmek Lazım...

ANLaşamiyordun Neden evLendin Kardeşim

önce sakin ol
kadınlar bizim için birer emanettir bunu unutma
tıpkı senin nasıl sevmediğin bir takım huyları varsa da onun da sende sevmediği birtakım huyların vardır
biz sevdiklerimizi iyi kötü her huyuyla sevmeliyiz
kimse 4/4 lük olamadı buıgüne kadar
eşine sinir oluyorsun ama unutma allah onun kötü huylarında da bir takım güzellikler yaratmış ve sana eş yapmış..
boşanmak ayrılmak hiç sorun değil hiç bir sorunu da çözmez
ayrılık kolay olandır
sen zor olanı seç...yani beraber ayakta tutabilmeyi...
sakin ol ve eşin senin herşeyindir
ona herşeyin gibi davran
saygılarımla

abi kadının belki hassas günüdür nerden biliyon biraz alttan al barış ya kadın sana öle yapıyorsa sendede hata vardır biraz düşünmelisin yazık kadın hem çalışıyor hem evine bakıyor onunda canı var alttan al biraz belki depresyon geciriyordur belki strestedir birisi onu kızdırmıştır bilemessin ki

ÖneceLikLe Sana Şunu SöyLeyim, Bu AnLattıkLarını Eşinin Yüzüne Söylesen veya YazdıkLarını Bir ŞekiLde Eşine Okutsan, Bizim Burda SöyLeyeceklerimizden Daha EtkiLi Bir YoLu Tercih Etmiş OLurusn. EvLiLikLer karşıLıkLı FedekarLıkLarı Gerektirir. BunLar eksdtra GörevLer DeğiLdir. Bu Tür KonuLarı karşıLıkLı Konuşmak Bence En İyisidir. Ortada Bir Sorun OLduğuna ve Yürümediğine İki Tarafta İnanıyorsa ve Sorun ÇözüLmüyorsa, Dışarıdan Yardım ALınmasında fayda Vardır Görüşündeyim. Artık Zaruret OLrak GörüLen ve ÜLkemizdede UyguLanan PsikoLojik EvLiLik DanışmanLarından ProfosyoneL yardım ALmanızıda Öneririm. Bu Noktada Tek Şansınız Çocuğunuuz OLmaması ve Bazı KararLarı ALırken, ÇocukLarı Düşünmeyecek OLmanızdır. AsıL OLan, Yuvayı Dağıtmadan Soruna Çare BuLmaktır Ama MutLuLuğunuzu Ayrıyken BuLuyorsanız, Çokta BekLemenin Kanımca faydası Yoktur.ALLah Herkese MutLu OLabiLeceği EşLer Nasip Etsin.

içinde ne var ne yok eşinin yüzüne söyle abi yine de aynı şeylere devam ediyorsa boşa gitsin kendine saygın olacak önce kendine değer vereceksin kendini seveceksin sonra sağlam bir insan olarak eşine işine bakarsın olmuyorsa olmuyordur ama sen ne kadar anlatsan bekarlar anlamaz sen evli insanların düşüncelerini dikkate al

abicim bak bi kızı sevdim bana dediki sigarayı bırak dedimki ona sinirimi alan tek şey bu ben senin sinirini alırım dedi beni sinir küpü etti en sonunda yolu verdim sende öle yap ...

abicim bak bi kızı sevdim bana dediki sigarayı bırak dedimki ona sinirimi alan tek şey bu ben senin sinirini alırım dedi beni sinir küpü etti en sonunda yolu verdim sende öle yap ...

bahsedilen konu sevgili degil. burada daha buyuk birseyden bahsediliyor yol vermek nasil bir tabir ya.

oncelikle okudum konuyu arkadaslarin yorumlarini da gordum. sorun buyuk gorunuyor cocuk olmamasi avantaj ve dezavantaj

belki cocuk olsaydi durum farkli olabilirdi diyebilirim.
ama tersi bir durumda da cocuk on plana cikar isler iyice sarpasarabilir.

tavsiyem terapiye esinizle beraber gitmeniz. sanirim baska sekilde sorunlar cozulemeyecektir. kalp ayrilmak istemesede bazen mantik ayril diye baski yapar bilirim o duyguyu. eger esinizi seviyorsaniz beraber terapi sart. birde bilmedigimiz baska konular olabilir, esinizin bu tavirlarinin baska sebepleride olabilir. bu konu uzerine egilmenizde fayda goruyorum.

hayirlisi olsun oncelikle..

bahsedilen konu sevgili degil. burada daha buyuk birseyden bahsediliyor yol vermek nasil bir tabir ya.

oncelikle okudum konuyu arkadaslarin yorumlarini da gordum. sorun buyuk gorunuyor cocuk olmamasi avantaj ve dezavantaj

belki cocuk olsaydi durum farkli olabilirdi diyebilirim.
ama tersi bir durumda da cocuk on plana cikar isler iyice sarpasarabilir.

tavsiyem terapiye esinizle beraber gitmeniz. sanirim baska sekilde sorunlar cozulemeyecektir. kalp ayrilmak istemesede bazen mantik ayril diye baski yapar bilirim o duyguyu. eger esinizi seviyorsaniz beraber terapi sart. birde bilmedigimiz baska konular olabilir, esinizin bu tavirlarinin baska sebepleride olabilir. bu konu uzerine egilmenizde fayda goruyorum.

hayirlisi olsun oncelikle..

konunun ne olduğunu anladım örnek vermiştim zaten sevgili ile ilgili birşey olmadığını anlayabiliyorum... Yol vermek kelimesine gelince zaten açık bi cümle...

bosan gitsin :=) ben oyle yaptim suan gayet rahatim..

Geri