konunun başlangıç mesajını okumadım... malesef şuan o kadar vaktim yok. ama yorumların bi kısmını okudum...
kanalturk...
şuan kaç kanalın ismi Türkçe...
şuan kaç kanal tarafsız...
Tayyip Erdoğan, AK Parti Üsküdar Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi'ne katıldı... bunu devletin enformasyon kanalı denecek statüsünde bulunan bir kanalı haber yaptı... bana ne üsküdar kadın kollarından... Türkiye için çok mu önemli? nedir? bunu bi açıklayın bana + kanalturk chp yalakası değil... bakın siz bardağın boş yanına bakıyorsunuz...
bi star, bi show tv, bi atv, bi kanal d... sıkıyorsa kalksın desin bakalım unakıtan bunu yappmış tayyip şunu yapmış... bunlarda o yürek yok ama kanalturkte o yürek var. kalkıp söyleyebilecek cesaret var...
ama bazılarına bu batıyor ki bunu şöyle değerlendiriyor...
KANALTURK CHP yalaması... CHP yandaşçısı...
hiçte öyle değil... kanalturk Türkiyenin gerçeklerini korkusuzca dile getirecek kadar yürekli bir kanal...
Kardeşim napsın kanalturk; sabahtan akşama kadar...
* sırlar dünyası,
* 5. boyut,
* Desti İzdivaç,
* sabah sabah seda sayan,
* mıçan kuş,
vs vs vs vs... anlamsız programlar mı sunsun...
kanalturk böyle programlar sunsun... Türk halkı uyutulmaya devam etsin... bütün günüm pc başında geçiyor... eve gidincede zaten kanalturk'ü açıyorum... film izlemek istersem dvd izliyorum... diğer kanallara bakmak - açmak istemiyorum bile... hep yalanlar - dolanlar...
arkadaşlar medya halkın gözünü boyamak için en etkili alettir... gözünüzü çok güzel boyuyorlar... açın kanalturku gerçekleri izleyin... kendinizi için olmasa bile ileride çocuklarınız için, torunlarınızı için... Turkiyenin geleceği için biraz doğruları izleyin...
kanalturk yalaka kanalı değil... bunu kabul etmiyorum...
kanaltürk gerçekleri korkusuzca söyleyebilen bir kanaldır...