KANALTURKe DESTEK‏

kanalturk su anki iktidarın yaptıgı yanlısları yaptıgı usulsuzlukleri yolsuzlukları adam kayırmacılıgı din somurusunu feto'nun emellerini en acık dille anlatan kanaldır Rtuk'un bu kanala yaptırımlarıda dusundurucudur evet taraflı yayın yapıyo dogrudur ama taraf olurkende hep Turkiye'den taraf olan bi kanalımız...

Şimdilerde fetoş diye hakaret ettiği Fethullah Hoca dan geçmişte röportaj koaparabilmek için yaptığı yalakalıkları bu millet daha unutmadı.

Resime iyi bakın Fethullah hocanın karşısında nasılda süt dökmüş kedi misali bir hali bar.

bir elini eteğini öpmediği kalmış.

Sen bir zavallısın.

Kontöre devammmmmmmmmm

o dönemlerde Fethullah Gülen'LER bir tehlike arz etmiyordu... ne zaman tehlike arz etmeye başladılar ki o zaman halk akıllandı... kanalturk halkın istediğini verip yalakalık yapan bir kanal değil... kanalturk halka gerçeği vermektedir...

konunun başlangıç mesajını okumadım... malesef şuan o kadar vaktim yok. ama yorumların bi kısmını okudum...

kanalturk...

şuan kaç kanalın ismi Türkçe...
şuan kaç kanal tarafsız...

Tayyip Erdoğan, AK Parti Üsküdar Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi'ne katıldı... bunu devletin enformasyon kanalı denecek statüsünde bulunan bir kanalı haber yaptı... bana ne üsküdar kadın kollarından... Türkiye için çok mu önemli? nedir? bunu bi açıklayın bana + kanalturk chp yalakası değil... bakın siz bardağın boş yanına bakıyorsunuz...

bi star, bi show tv, bi atv, bi kanal d... sıkıyorsa kalksın desin bakalım unakıtan bunu yappmış tayyip şunu yapmış... bunlarda o yürek yok ama kanalturkte o yürek var. kalkıp söyleyebilecek cesaret var...

ama bazılarına bu batıyor ki bunu şöyle değerlendiriyor...
KANALTURK CHP yalaması... CHP yandaşçısı...
hiçte öyle değil... kanalturk Türkiyenin gerçeklerini korkusuzca dile getirecek kadar yürekli bir kanal...

Kardeşim napsın kanalturk; sabahtan akşama kadar...
* sırlar dünyası,
* 5. boyut,
* Desti İzdivaç,
* sabah sabah seda sayan,
* mıçan kuş,

vs vs vs vs... anlamsız programlar mı sunsun...

kanalturk böyle programlar sunsun... Türk halkı uyutulmaya devam etsin... bütün günüm pc başında geçiyor... eve gidincede zaten kanalturk'ü açıyorum... film izlemek istersem dvd izliyorum... diğer kanallara bakmak - açmak istemiyorum bile... hep yalanlar - dolanlar...

arkadaşlar medya halkın gözünü boyamak için en etkili alettir... gözünüzü çok güzel boyuyorlar... açın kanalturku gerçekleri izleyin... kendinizi için olmasa bile ileride çocuklarınız için, torunlarınızı için... Turkiyenin geleceği için biraz doğruları izleyin...

kanalturk yalaka kanalı değil... bunu kabul etmiyorum...
kanaltürk gerçekleri korkusuzca söyleyebilen bir kanaldır...

Çok güzel bir degerlendirme...:clap:clap:clap:clap:clap

Kanaltürk nedir chpden indirdiği milyon dolarların hakkını seçim öncesinde miting otobüslerinde ona buna saldıran tuncay özkan tarafından yeterince vermiş bi tv kanalıdır
güzel akepenin saçtıklarını da yazsaydın daha obkektif olurdun...
bedava kömürleri-doğalgazlı evlere bile kömür dağıttıklarını-
erzak yardımlarını
vs.vs.

kanaltürk'ü sevmeyebilirsiniz ama cevap yazarken konuda yazanlara göre cevap yazılsa daha mantıklı olmaz mı?

-kanal türkün yayınlarını sindiremediler ve sindirmek için baskı kuruyorlar bu hep yaptıkları şey gayet normal..
-demokrasiye onların gözüyle bakmıyorsanız hata yapıyorsunuz
-demokrasi yok diyorlar iktidar olmuşlar devleti maskaraya çevirmişler kanunları uygulayamaz hale getirmişler devleti ...genede demokrasi yok özgürlük yok diyorlar yetmedi anayasayı kendilerine benzetiyorlar ve bunu demokrasi adına yapıyorlar ..
- kendilerine dokunan ufak bişi oldumu kıyameti koparıyorlar
-bindikleri kayığın peşine takılan birde aynalı sazan bulmuşlarr sığ sularda yelken açmış gidiyorlar sanırım fırtınaya yakalandıklarında denizdeki balıkların kendilerini kurtaracağını ümit ediyor olsalar gerek
(balıklar unutkanmıydı hödükmüydü tam olarak bilmiyorum ama fırtınada yardımcı olacağına eminim)
-asıl sorun bizim tatlı su demokratlarında --özgürlük adına dediler inanç dediler tepemize çıkıp üstümüze pislemesine neden oldularr.. zeki aydınlarımız la ne kadar iftehar etsek az gelir (istisnalar hariç)....
- tek çözüm kalıyor....Atatürkün Türk Gençliğinee emaneti olan Cumhuriyeti savunmak
-evet istedikleri demokrasiyi onlara vermek artık bizim için görev olmuştur.cumhuriyetimizin bütün kaleleri zapt edilmiş olmasını beklemek tatlı su demokratlığı olsa gerek...istedikleri fazlasıyla olacak ama az daha sabretmeleri gerek...
-Cumhuriyetimize kast edenlerin şekli şemali pılı pırtı kılığı kıyafeti boyu posu ve zihniyeti kabak gibi ayan beyan bellidir.bunlar şeriata inanan yobazlardır.Atatürkün bile şeriatı istediğini söylemedikleri kaldı bunların....
-Biz Atatürk çüyüz
-biz sözde değil özde Atatürkçüyüz
-biz yeşil değil Kan Kırmızı Atatürkçüyüz....
biz saf değiliz biz hödükte değiliz yapılan ları tüm çıplaklığıyla görmekteyiz. kanal türk e yapılanları bilmekteyiz ...yaptıkları amel defterlerine kaydediliyor...istiklal mahkemelerinin adaleti sağlamak için kurulması kopacak fırtınaya bağlıdır ve fırtınanın ne zaman kopacağı belii olmaz belki yarın belki yarındanda yakın....
saygılarımla...................

:hhmanD

O kadar saçma sapan yorumlar varki . Okurken baya bir güldüm .

Neden mi ?
Birkaç basit neden söyleyeyim .

Kanal Türk - Chp vede Kominizm propagandası yapıyor denilmiş .
Evet Chp'yi seçimlerde desteklediği doğru .
Ama kominizm ne alaka ?
( ki tayyip'in medyada yalakası daha çok )

Birisi çıkmış demişki Chp yalakalığı yapıyor tarafsız haber yapmıyor .

Bunu diyen kişiler ZAMAN , VAKİT , YENİ ASIR vs gazetelerin TARAFSIZ vede Yansız yayın yaptığını söyleyenlerden bazıları ?
( Birileri bunlara Güler beyler . İlk önce kim ne yalakalığı yapıyor hangi gazete kimi desteklemiş önce onlara bakınız )

Ve bunu Diyen kişiler - BAŞTA > KANAL 7 , STV , TV5 vs televizyonlarının Türkiyede en tarafsız yayın kuruluşları olduklarını İddaa eden kişilerden bazılarıdır .

Stv'de Sırlar Dünyası , Sırrın kapısı vs izlemeyen herkes zaten Din düşmanı bu ülkede .

Asıl saçma sapan yayıncılık yapan bu kişilerin yaptığı DİN simsarlığından başka birşey değildir .
SizE iyi SeYirler Baylar , BayanlAr .

Edit :

Samanyolu İzliyorum Mutluyum Zaman Okuyorum tarafsız haber
Sırları Dünyasını İzliyorum , Sır Kapısını İzliyorum ibret alıyorum şimdi ben miyim din düşmanı kendi görüşünüz için hiç bir zaman genelleme yapmayın din düşmanı kafir demek bir müslüman kardeşine ne kadar günah vebalin altına girdiğini bilmiyorsan İslam ve İnsan bölümüne girip sor öğren siyasete dini alet eden din üzerinden siyaset yapan ve din kardeşleri için din düşmanı diyenler mi münafık ben mi ?

O zaman Cevaba bakalım beraber
Müslüman müslümana kafir derse hükmü nedir?

Rasulullah (s.a.v.): “Herhangi bir kimse, din kardeşine “Ey kafir!” derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner.” buyurdular. (Müslim 1/319)

Tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner, ifadesinin manası tekfiri kendine döner, kendisi kafir olur, demektir. Zira eğer kafir diyen sözünde sadıksa muhatabı kafir olur. Yalan söylemişse sözü kendisine döner. Ancak kendisi kafir olur sözü, dinden çıkar anlamında değil, o sözün günahı kendine döner anlamındadır.

Din kardeşine kafir demek akibet kendini küfre götürebilir. Çünkü “Günahlar küfrün postasıdır.” derler. Bu sözü diline dolayanın akıbeti küfür olacağından korkulur. Bu nedenle hiç bir mümine kafir dememek gerekir.
bundan sonra söylenecek laf var mı ? Dikkat edelim arkadaşlar Dinimiz ile ilgili sözler konuşurken Dinimiz öle dile lafa dolanan malzeme asla olamaz olmamalıdır da

Ne diyelim . Herkesin Görüşür kendine .
Sırrın KApısı Diğer dünyada olanlardan Kesitlerle vermiyor mu bazı şeyleri ?

HoCa çıkıyor konuşuyor Diğer Tarafa Gidenlerle Felan ?
:durdurun

Birisi ÇıkıpTa bana Sölesin , Diğer TaRaFa Gidipte bunları Görmüş Gelmiş birisi Varmıdır ki böyle Saçma Sapan bir Senaryo ile bunları Çekiyorlar ?

Kanıtlayın Bunların Olduğunu Bende İzlemeye Başlayayım .
:durdurun

Onlar kimleri KaFiR vede Din Düşmanı etmedilerki bu ülkede ?
Dediğim Gibi onlar bu hakkı kendinde Gördüğü SüReCe vede Milleti Bunlarla uyutmaya devam Ettiği SüreCe Benim Tutumum Değişmez .

4 tane TÜRK'ten korkacaksın arkadaş;

HABERTÜRK
KANALTÜRK
SKYTÜRK

Bİ DE

AHMET TÜRK

:D :D :D

Kanaltürk izliyorum.Emperyalizmin oyunlarını daha iyi görüyorum üstelik göz boyaması sahte dünya yaratılmıyor ve gerçekleri görüyorum.

O kadar saçma sapan yorumlar varki . Okurken baya bir güldüm .

Neden mi ?
Birkaç basit neden söyleyeyim .

Kanal Türk - Chp vede Kominizm propagandası yapıyor denilmiş .
Evet Chp'yi seçimlerde desteklediği doğru .
Ama kominizm ne alaka ?
( ki tayyip'in medyada yalakası daha çok )

Birisi çıkmış demişki Chp yalakalığı yapıyor tarafsız haber yapmıyor .

Bunu diyen kişiler ZAMAN , VAKİT , YENİ ASIR vs gazetelerin TARAFSIZ vede Yansız yayın yaptığını söyleyenlerden bazıları ?
( Birileri bunlara Güler beyler . İlk önce kim ne yalakalığı yapıyor hangi gazete kimi desteklemiş önce onlara bakınız )

Ve bunu Diyen kişiler - BAŞTA > KANAL 7 , STV , TV5 vs televizyonlarının Türkiyede en tarafsız yayın kuruluşları olduklarını İddaa eden kişilerden bazılarıdır .

Stv'de Sırlar Dünyası , Sırrın kapısı vs izlemeyen herkes zaten Din düşmanı bu ülkede .

Asıl saçma sapan yayıncılık yapan bu kişilerin yaptığı DİN simsarlığından başka birşey değildir .
SizE iyi SeYirler Baylar , BayanlAr .

Sırları Dünyasını İzliyorum , Sır Kapısını İzliyorum ibret alıyorum şimdi ben miyim din düşmanı kendi görüşünüz için hiç bir zaman genelleme yapmayın din düşmanı kafir demek bir müslüman kardeşine ne kadar günah vebalin altına girdiğini bilmiyorsan İslam ve İnsan bölümüne girip sor öğren siyasete dini alet eden din üzerinden siyaset yapan ve din kardeşleri için din düşmanı diyenler mi münafık ben mi ?

Rasulullah (s.a.v.): “Herhangi bir kimse, din kardeşine “Ey kafir!” derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner.” buyurdular. (Müslim 1/319)

Tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner, ifadesinin manası tekfiri kendine döner, kendisi kafir olur, demektir. Zira eğer kafir diyen sözünde sadıksa muhatabı kafir olur. Yalan söylemişse sözü kendisine döner. Ancak kendisi kafir olur sözü, dinden çıkar anlamında değil, o sözün günahı kendine döner anlamındadır.

Din kardeşine kafir demek akibet kendini küfre götürebilir. Çünkü “Günahlar küfrün postasıdır.” derler. Bu sözü diline dolayanın akıbeti küfür olacağından korkulur. Bu nedenle hiç bir mümine kafir dememek gerekir.
bundan sonra söylenecek laf var mı ? Dikkat edelim arkadaşlar Dinimiz ile ilgili sözler konuşurken Dinimiz öle dile lafa dolanan malzeme asla olamaz olmamalıdır da

ne diyim yanlış okumuşsun :durdurun düzelt bari arkadaş kendini ekşi sözlükte sanan arkadaşa atıfta bulunmuş

Sağ üst köşesinde "bu kanalda aşırı derece din düşmanlığı ve komünizm propagandası yapılmaktadır" ifadesini anlatan bir akıllı işaretin konmasını şart gördüğüm tv kanalı...

Kyefine göre Anayasa yapmak, hiçbir demokratik meşruluğu olmadığı halde üniversitelere kilit vurmak değilse, başörtülüler ter kokan, sağlıksız yaratıklardır demek değilse, başörtülülşere düşük puan veririz demek değilse, meclisin yasa yapması hiç dğeildir...

Şimdi bir zamanlar CHP ile elele olan partinin bile kabul ettiği değişikliğe laf atmak ve uygulamayacağız demektir. Meclis ANayasa yapma yetkisine sahiptir ve bu yasayı da gayet halkın isteklerine göre yapmıştır başörtü yasağı düzenlemesi daha fazla kesimi rahatsız ederek yapılmıştı zamanında... O zaman yapılan meşruysa bu daha meşrudur ;)

KANALTÜRK bu ülkenin kuruluş esaslarını vede doğrularını savunan bir kanal.Bu kanala ahlaksızca saldırılmaktadır.Bende bu durumu protesto eden bir vatandaş olarak maddi gücümün yettiği oranda her ay belirlibir miktar katkıda bulunacağım.Ülkemin gerçek değerlerini savunan bir kanalı yaşatmak benim gibi düşünenlerin bir sorumluluğudur.

bravo...işte size seviyeli politika..tebrikler hackhell üyeleri

Bu kanlların iktidar yalakası olmadığını söylüyorsun.haklısın bunlarda başta kanaltürk olmak üzere CHP nin yalakası.Neredeyse kadrolu yayın organı
Hatta seçimlerden önce CHP ile kanaltürk milyondolarlık anlaşmalar yapmışlardı.Şimdi de yapsınlar.

tabi ozmanlar Kanltürk Cumhuriyet Mitingleri adı altında CHP ye seçmen topluyordu.CHp de kesenin ağzını açmıştı.Seçim sonrasında Bu mitinglerin fos olduğunu gören CHP kanltürke zırnık vermeyey başladı.

Biz Kaç Kişiyiz balonu şimdilerde ranta döndü "biz kaç kontörüz"e döndü

Kanaltürk dediğin üç tane adam. Bu ülkede üç kişi sevmesekte olur. Ortalık karıştıran üç adam.
Bir gün canlı tel bağlantısı yapsalarda ben arasam. Yada chp nin şu yardımcısı mı nesiyse
biri varya ismi bile hatırlanmayacak kadar gereksiz. Onun dışında birini çıkarsalarda izlesek destek versek. Tuncay Öskanmış. Biri bu kim önce onu anlatsa ya bize. Destek vereceğimiz adamı bi tanısak. (Bunda ciddiyim nerden çıktı bu adam)

kanal türk taraflı haber yapan bir kanal ve siyasi bir partinin yalakasıdır.

bravo...işte size seviyeli politika..tebrikler hackhell üyeleri

bunların hepsine katılıyorum kanaltürkün sahibi seçimden önce ne diyodu seçim bitti nediyo onlara bakta doğru yolu bulun kardeşim kanal türk gibi ismine uymayan kanal yok türkiyede kanal7 deki bağışlarda emin ol ki yerini buluyo bide partilerin kanal kurması yasak ama chp tuncaya para veriyo işte o kurmuş diye yuturuyolar bize aslında chp var bunuda bilin

1 keres unu solim kanal turk tarafli akp taraftari bircok kanalda war kabul ediorum ama kanalturkun tarafsiz olduna kimse kimseyi inandiramaz ikincisi bazi arkadaslar kanalturktn baska kanal seyretmiorum demisler bunada hic inanmiorum sallicaksaniz bari inanilcak bise sallayin

kanaltürke destek verin arkadaslar ülkeye yeteri kadar zarar veremiyolar az daha destek olursanız tümden ülkeyi karıstıracalar ....

İktidar yalakası olmayan bi kac kanal ve yayin organindan sadece birisi..Chpye yakınlıgıyla bilinen bi kanal belkide ama gercekleri gun yuzune cıkarmaktan korkan, dini istismar eden, gercek halkın yanında olmayan, kadin ve magazin progamlariyla insanları uyutmayan bi kanaldır ayrıca..Bunlar olsunda gercekleri gormeye yardım etsinde Chp bi otede kalsın..

Ayrıca Akpci tayfanın sırf kendi cıkarlarına ters dustugu icin ceza vermekten ve mali yonden kayıpa ugratmak icin agızlarını sularını akıtan bi kanal..Tabi reklam yasaklayalım gelirleri kısalim nede olsa kendi kendine kapanır anlayısı..Maksat "biz kapattık" olmasın.."Ekonomik yonden coktu".. =)

Senin paran, vergin ,insanin orada burada zarar gorurken devletin saga sola para carcur ederken, donuna kadar ozellestirirken oyle yaparken boyle yaparken elestiriceksin tabi sak sakcı olmucaksın,hakkını arıcaksın ki devlet buyukleride bu baskıyı gorup biraz daha iyi yapsınlar islerini..Bu kanalda bunlarda konusulur iste..Ataturkculuk, Cumhuriyet onların tekelinde degildir tabi boyle bi yanılgıda olusmasın..Chpli olmayada gerektirmez izlemek icin Turk vatandası olmak yeterli..

Kanaltürk nedir chpden indirdiği milyon dolarların hakkını seçim öncesinde miting otobüslerinde ona buna saldıran tuncay özkan tarafından yeterince vermiş bi tv kanalıdır

Boş bir yorum.

Ozaman TV 7, Samanyolu, Kanal A vb kanalları,

Nazlı Ilıcak, Mehmet Barlas, Mehmet Ali Birand gibi yazarlara para yağdıran kimdir?

olaya bakış açın yanlış bu bakış acısı ile bakarsan eğer, benim soracagım soruların devamı gelir cevap veremez susar kalırsın. Olgun yorum lütfen

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2584228' Alıntı:
4 tane TÜRK'ten korkacaksın arkadaş;

HABERTÜRK
KANALTÜRK
SKYTÜRK

Bİ DE

AHMET TÜRK

:D :D :D

sayın ingiliş tiçırt (engilizce m ii değil yanlış yazdımsa kusra kalma yazınca bööle çıktı)
Korkma bu kadar bunlar korkulacak şeyler değil asıl korkulacak olan şey cehalettir

-sana tavsiem genede yanlışlıkla dört Türkün sağında solunda önünde dolaşma özellikle ahmetten uzak dur bence Türk fobin bitene kadar....

(ha benim ki ise kartal yazmaya çalışırkenkene olduyduu:D)

Geri