Kan Uykusu { xvid } [HH] Tarihi belgesel burada.!

Sağolasın eline emeğine sağlık Allah razı olsun.

ikinci böLümü çıkmıştı
acaba payLaşıma sunuLacak mı?

helal olsun kardeşim, harika. Bu vatan sahipsiz değil, herkes izlemeli! Neti böyle kullanmak biraz olsun milleti uyandırır belki, ne dersiniz??????

Her TÜrk Asker Dogar Vatan Mİllet Sakarya Bİzler Herzaman Vatanimizi BÖlenlerİn KarŞisina ŞİmŞek Gİbİ Cikacagiz Vatan Sana Canim Feda

Önce Vatan Orhan Pamukogluna Cok TeŞekÜr Ederİm

muhteşem bir yapıt
Her Türk evladı izlemeli

ben bunu izlemiştim. her türk evladının arşivinde bulunması gereken bi belgesel. ilerde herkes çocuklarına izletmeli. kotam açıldıktan sonra hemen indiricem. inşallah o zamana kadar linkler ölmez. emeğine sağlık! :clap :victory

dostlar kan uykusu'nun 09 C HAZ 07 de yayınlanan bölümü kimsede mevcutmu?

--------------
SINIR KARTALLARI
HAKKARİ/YÜKSEKOVA

bir seferde çekebileceğimiz bir yer yokmuydu?

paylasım için cooo...ok saol... bunun yenisi kınalı turkuyu ne zaman gorecegiz forumda

Kan uykusu 2 Kınalı Türkü'yü arayan arkadaşlar torrent olarak aratın rahatlıkla bulursunuz oldukça da hızlı iniyor.

Arkadaşım öncelikle eline sağlık indirdim izledim çok sağol ancak en sonundaki komutanın konuştuğu ve bence belgesel'in en can alıcı kısmının yarısının olmaması hayal kırıklığı yarattı bende.

Tekrar ellerine sağlık.

bu akşam saat 22 de show da 2. bölüm yayınlanıyor bilginize ayrıca paylaşım için teşekkürler

Eline Sağlık

Türk silahlı kuvvetlerının elinde 10 tane daha böyle paşa olsun göndersinler gereken yerlere 1.5 yıl sürmez heralde köklerinin kazınması... Genede en iyisini Askerlerimiz bilir.

kota yok adsl nın *** nasıl ındırıcem sımdı gelde sınır olma

bencede bu ülkede yaşayan herkes bu belgeseli mutlaka izlemelidir. duygulanmamak elde değil

ellerinize saglık kardeş Önce Vatan

Geri