Kan Uykusu { xvid } [HH] Tarihi belgesel burada.!

mükemmel paylaşım, eline emeğine sağlık. insanın tüyleri diken diken oluyor ve yine yeniden asker olmak istiyor.

Kralsın Sen Aslanım..Her Turk Evladında Olması Gereken Arsiv..ALLAH TURKLERI KORUSUN...

baba ne demeli boyle videoya.boyle vatan evlatları oldugu surece,bu vatanın sırtı yere gelmez. vatan saolsun .
paylasım super. tskler

Dün izleme fırsatı buldum
peşin söyleyim kotasına kıyıp indirmeyenler ve de elinde olupta izlemeyenler çok şey kaçırır

özetleyecek olursak;

bu vatanı kurtaran kahraman Mehmetçiğin ve de Osman Pamukoğlu gibi vatansever komutanlarımızın 2 yılda terör örgütüne vurduğu darbeyi anlatıyor

iNNdirmeye basLadım simdy ... eminimqi coq güseLLdir ... ciddi ciddi sabırsızLanıorum ... tüh ya baLantı hısım düsüq .. bayaa kasmam Lasm inndirmeq içn...

eLine saaLıq reac

Elİne SaĞlik Ama 10 Saatte İncek Gİbİ GÖzÜkÜor :)

Arkadaşlar sanırım 23 ocak salı yani bugün akşam 22:00'da show tv de yayınlanacak..İndirmeyen arkadaşlar malum kanaldan izleyebilirler..

AntidepresaN' Alıntı:
Arkadaşlar sanırım 23 ocak salı yani bugün akşam 22:00'da show tv de yayınlanacak..İndirmeyen arkadaşlar malum kanaldan izleyebilirler..
aby simdy 10 Larca reqLam werecekLEr ... böLecekLer cart yapıcakLar curt yapıcakLar .. güseLim beLgeseLy mahwedeceqLer .. en iisi zor da oLsha indirmeq !...

arfy' Alıntı:
aby simdy 10 Larca reqLam werecekLEr ... böLecekLer cart yapıcakLar curt yapıcakLar .. güseLim beLgeseLy mahwedeceqLer .. en iisi zor da oLsha indirmeq !...

Evet haklısın arfy bide 1.bölüm diolar yani ne kadarlık kısmı yayınlanacak bilmiyorum..Ben indireli baya oldu.Herkesinde arjivinde olması gereken bir belgesel ve tekrar tekrar izlenilmesi gereken..

Maximus Çok meth etmi$ti.. İndiriyorum.. Premiumum var nede oLsa ;P Te$ekkürLer

Edit: uLan hem Premiumuz hemde indirme hızı 10 kb ile ne i$ :D

Her Türkün izlemesi ve ibret alması için,
Paylaşan arkadaşa teşekkür
Kitabınıda mutlaka okuyun

Paylaşım için teşekkürler, izlerken ibret almalı.

Türkiye Türklerindir!

indireLy choq oLdu ama ishLemeq ancaq simdye nasip oLdu .. gerceqten herkes isLemeLy .. qoLay qoLay duygusaLLıım tutmas ama cidden choq duyguLandım !... bide abim suanda asker .. aLLah onun we tüm askerLerimisin yardımcısy oLsun .. yanında oLsun ...

eyw. react0r

canimm harikasinya super paylasim cok begendim ellerinee saglikk mcx ;)

videoyu şimdi fark ettim bundan hemn önce bir oyun indirmiştim ve kanuykusunuda indirmeye başladım ve kotamı aşıyorum ama 10 ytl nedirki fedaolsun ülkemin gerçek kahramanlarına eğer türküm diorsanız bunu izleyin
sağol reactor allah razı olsun kardes çok aramıştım ama bulamamıştım

harikasınız ya işte baska sitelerde bunları koymalı NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE iyi dersler.....SAĞOLLLLLLLLLLL

4. part arızalı dostum bi el atsan ddüzeltsen 2 kere indirdimde

eline sağlık her türk vatandaşının izlemesi gerekn bir belgesel.tekrrar teşekkürler bu paylaşım için .

Geri