Bence olur, bir cinsin karşı cinsten en yakın dostu,arkadaşı,sırdaşı eşidir. Diğerleri tamamiyle vıttırı. Bir kere fıtraten farklı yaratılmışız.
Çocuklukta bir araya getirilmedik diyorsunuz, Benim kardeşimin sınıfında ki 10-11 yaşlarındaki çocuklardan bahsediyorum, birbirlerine aşık olanlardan sensiz yaşayamam ölürüm diyenine istisnasız hepsi bu şekilde.
Sizce bu çok normal bir şey mi? O yaşta sensiz yaşayamam ölürüm diyen çocuk, karşı cins bir başka şehire taşınınca veya onu bırakınca bir yetişkin gibi kendini psi kolojik bir travmanın içinde buluyor. Yaş ilerledikçe ya gidiyor kendini jiletliyor, ya da uyuşturucuda kendini ferahlatıyor. Bu söylediklerimi abartı buluyor olabilirsiniz ama gerçekten şirazeyi kaçırmış durumdayız.
Özetleyecek olursam, bizler vücut yapılarımızla,hormonal ve duygusal yapılarımızla çok ama çok farklıyız, ve kişiliğimiz oturmadan,olgunlaşmadan karşı cinse her yakınlaşmamız bizi çok farklı dumurlara Gö türebilir. Bakın Gö türür demiyorum, gö türebilir (yüksek ihtimalle). Onun içindir ki karşı cinsten olabilecek bir arkadaşım varsa o da eşimdir (Yeter de artar bile

)...Saygılar