K. Vadisi Pusu 49. Bölüm YorumLarınız

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
49. Bölüm YorumLarınızı Bu başLıq aLtından yapabiLirsiniz...

anasayfa_banner.jpg

iLk mesaj benden oLsun..
49. böLüm fragmanında acaba muro öLdümü demiştim, öLmediğini görünce çok sevindim vaLLa..
bide şu memati, şekerimin kafasına sıksada bıraz action olsa yaa

Polat zekasını konusturmaya basladı sonunda İskender ın 1-2 bolum sonra sonu gelıo bence yavas yavas çöküşe gectı planları tutmaz oldu :durdurun

Vadi de Sonunda Kız kavgasıda cıktı (-) bı olay benım ıcın

Muro da filminin reklamını iyi yaptı :hhmanD

Memati Vs Abdülhey Round 1 Başladı Bakalım Ne olucak

walla ben biraz izledim baktım çok romantikti bıraktım diziyi,tırtlar vadisinde romantizmin işi ne? :D

çok zorlama bi bölüm olmuş ıkın ıkın nereye kadar ? zaten bi süre yayını da durmuş iyi de olmuş aslında.. muro ii reklamını yaptı,ayrıca hatun mevzusuna birbirlerine düşmeleri de dizinin kahramanlarının karizmayı dağıttı bana göre

Kurtlar Vadisi ABD'nin ve Avrupalı toplum mühendislerinin bu halkı uyutmak için tezgahladığı planın oldukça etkili bir parçasıdır.Dizide aralıksız ulusalcılar kötüleniyor gerçek vatanseverleri İskender adlı kişinin şahsına indirgiyorlar.Ulusalcıları temsil eden İskender pkk ile işbirliği yapıyor (ergenekon adlı saçma davanın o zırva iddianamesinde olduğu gibi).Ülkedeki tüm kötülüklerin kaynağı ulusalcılar olarak gösteriliyor.
Ayrıca Muro denen o zibidi karakterlede pkk ya sempati kazandırılıyor.Gerçek vatansever devrimciler=pkk olarak formüle ediliyor.Ayrıca solun temsil ettiği değerler hem bölücü hemde saray soytarısı konumundaki muro tarafından dile getiriliyor böylece kavramların içide boşaltılıyor.Bazı koyunlarda bu diziyi Türkiye gerçekleri diye izliyor.Eminim CIA ve AB nin etki ajanları bize ..leriyle gülüyorlardır.

Geri