Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iLk mesaj benden oLsun..
49. böLüm fragmanında acaba muro öLdümü demiştim, öLmediğini görünce çok sevindim vaLLa..
bide şu memati, şekerimin kafasına sıksada bıraz action olsa yaa
çok zorlama bi bölüm olmuş ıkın ıkın nereye kadar ? zaten bi süre yayını da durmuş iyi de olmuş aslında.. muro ii reklamını yaptı,ayrıca hatun mevzusuna birbirlerine düşmeleri de dizinin kahramanlarının karizmayı dağıttı bana göre
Kurtlar Vadisi ABD'nin ve Avrupalı toplum mühendislerinin bu halkı uyutmak için tezgahladığı planın oldukça etkili bir parçasıdır.Dizide aralıksız ulusalcılar kötüleniyor gerçek vatanseverleri İskender adlı kişinin şahsına indirgiyorlar.Ulusalcıları temsil eden İskender pkk ile işbirliği yapıyor (ergenekon adlı saçma davanın o zırva iddianamesinde olduğu gibi).Ülkedeki tüm kötülüklerin kaynağı ulusalcılar olarak gösteriliyor.
Ayrıca Muro denen o zibidi karakterlede pkk ya sempati kazandırılıyor.Gerçek vatansever devrimciler=pkk olarak formüle ediliyor.Ayrıca solun temsil ettiği değerler hem bölücü hemde saray soytarısı konumundaki muro tarafından dile getiriliyor böylece kavramların içide boşaltılıyor.Bazı koyunlarda bu diziyi Türkiye gerçekleri diye izliyor.Eminim CIA ve AB nin etki ajanları bize ..leriyle gülüyorlardır.