Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı?

Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı?

• evet

Kullanılan: 38 15.5%
  • hayır

Kullanılan: 58 23.7%
  • ailesi ve kendisi bilir

Kullanılan: 22 9.0%
  • duyuru yapmadan olabilir

Kullanılan: 18 7.3%
  • bu gavur icatları bize ters gelir

Kullanılan: 109 44.5%

• Kullanılan toplam oy
    245
arkadaşlar bunların hepsi bi oyundur. bunlarla göndemi meşgul edip halkı oyalayıp başka işler çeviriolar.bizim milletimizde hemen atlar zaten böle şeylere hemen anketi bile olmuşş yanlış işler bunlar boş işlerle uğraşmayın ar damarı çatlayan varsa kautlasın ne halt ederse etsin ama burayı böle saçma salak şeylerle meşgul etmeyin lütfen....

SeLAmEtLe

anlladım buna adet mi deniyo:D:D:):):):)

Senin OLduğunda KutLadıLar Mı? Dedirteceksin İLLa Bunu Mu İstiyorsun :eek:ut:

BöyLe Ankete BöyLe Yorum İşine GeLirse :eek:ut:

Bakıyorumda son 10 yıL İçerisinden ne kadar avrupai yaşamm özentisi oLduk akıL aLmıyor.
Avrupada oLan herşey çok geçmeden üLkemizde de görüLüyor...Çok bariz gerçek bu...
En Son örnekde bu emo afedersiniz gerizekaLıLarı diyeceğim çünkü bunu bir yaşam tarzı oLarak aLgıLıyorLar...
Yani anLatmak istediğim biz kendi değerLerimize sahip çıkmassak bizden sonrakiLer nasıL oLur bir düşünsenize...
Yok o parti bu parti yok emoLar biLmem neLer...
Kimsenin Fikrini biLemem ama ben çocukLarımı bu haL VekıLıkta görmek istemem.
En inanıLmazı bana iğrenç geLiyor yani biz Türküz türk oLduğumuzuda göstermeLiyiz kanaatindeyim...
YanLış yönLenmeLer oLmasın aman !

yok abi ne kutlaması ters:angry:angry:angry:slap

yorum yazmamız biLe abest ama bu tür şeyLeri geçin arkadaşLar,yozLaşmayın..
biraz edep kaLsın gencimizde..

regl nedir kardesim? yoksa aybasimi demek istedin?

kutlama olayı olmamalı ama dünya üzerinde olan bitenleride garipsemekten yabancı durmaktan vazgeçmeliyiz ...

Allahim ya nerden buluyorsunuz bu sorulari =)
Kesinlikle hayir =)

isteyen arkadaşlar düşüncelerini dile getirebilirler..........

:eek:ha:eek:haoha yani bu ne biçim anket yaa, bu coğrafyaya takışır anket yapın.
1zm2kjb.jpg

duymak bile istemiyorum, böyle konular anlatılırsa iyice yozlaşırız, kaybedilecek fazla değerimiz kalmadı zaten

Milleti rahatsız edecek anketleri çok mu arıyorsunuz ? . Unutmayalım ßu forumda sadece erkekler yok.

terbiyesizlik bence.türk toplumunda babanın dahi bunu hissetme farketmesi ayıptır ya.bize böle öğretildi.hiç mi gizli bişeyimiz kalmıycak bizim.regl partisinden sonra yakında sex partilerine kadar uzar bu...alenen yapılır herşey.. toplum yavaş yavaş alıştırılıyor.

:clap:clapsana sonuna kadar katılıyorum, ben bilmiyordum ne olduğunu konu açılana kadar

regl nedir kardesim? yoksa aybasimi demek istedin?

bende yeni öğrendim. terbiyesizlik:mad:

Geri