Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı?

Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı?

• evet

Kullanılan: 38 15.5%
  • hayır

Kullanılan: 58 23.7%
  • ailesi ve kendisi bilir

Kullanılan: 22 9.0%
  • duyuru yapmadan olabilir

Kullanılan: 18 7.3%
  • bu gavur icatları bize ters gelir

Kullanılan: 109 44.5%

• Kullanılan toplam oy
    245

harbikiz

New member
Reaction score
0
isteyen arkadaşlar düşüncelerini dile getirebilirler..........

Bilmem kutlanmalı mı?

terbiyesizlik bence.türk toplumunda babanın dahi bunu hissetme farketmesi ayıptır ya.bize böle öğretildi.hiç mi gizli bişeyimiz kalmıycak bizim.regl partisinden sonra yakında sex partilerine kadar uzar bu...alenen yapılır herşey.. toplum yavaş yavaş alıştırılıyor.

tersss kız olsam ıstemesdım sadece kendım bılım yeter:melek

Çok mu arıyorsunuz bu anketLeri!!!

İlginç 1 anket açıkcası...

Sahranil'e katılıyorum...

ßırakın lan gavurlara özenmeyi yakında kızların zarlarını ßozmak içinde parti düzenlenir

kadın psikolog ya.bu olacakları düşünmemişmidir hiç.planlanmış herşey.

Gördüğüm çok ilginç bir anket açan arkadaşdaki yüreğe helal olsun

bence kızların o soku atmasına yardımcı olur herkese duyurmadan tanı bı kutlama.

geçen gün gazetede vardı bu 12 yaşında ki çocuğa kutlama yapmış annesi. ya kardeşim burası Türkiye örf adet denen bişey var ve Türk aile yapısı diye de bişey var. Bunu yapan bi insan akil olamaz. Regl kızların mahremiyetidir. kutlama ulu orta yapılacak şey değildr hatta hiç yapılmaması gerekn bişeydir. kutlama yapılan kişi daha çocuk yaşta olduğu için onun kafasında bu çok değişik şekllerde kurgulanacaktır ve geleceğini etkileyecektir. insanlara karşı çok geniş davranacak ve insanlar da ona değişik bakacak. Bence çok yanlış bişey bu.

JacкSσηєS;3642393' Alıntı:
Çok mu arıyorsunuz bu anketLeri!!!

kesinlikle katılıyorum arkadaşım....böyle bir anket açmak bile gerçekten yürek ister ..bize ters böyle şeyler ben yorum yapmaktan bile hicap duyuyorum fakat son günlerde çok gündem yarattı..

ne iğrenç bir durumdur bu ya :eek:ha ALLAH'IM yoldan çıkarma

kutlayın kutlayın. hatta abiler kız kardeşleri, babalar da kızları için regl partisi düzenlesin. modern olun az dimi. hatta daha modern olalım erkekler de eşleri,sevgilileri için regl yıldönümü , hadi hep beraber..

sadece bana mı garip geliyo bu olaylar anlamadım. hakaten geri kafalımıyım ben. yurtdışından kız arkadaşlara soruyorum yurtdışını övüolar sexi bize okulda öretiyolar diolar. almandayada kızlar için yasal sex yaşı 14 miş. ben bunları duyunca yukarıdaki ifadelerimi sarfediorum arkadaşlara sonra gerikafalı diolar. hadi kafa geride kalmış dielim de benim içim cızlıyor. hislerim de mi geride kalmış...

kadın geçen gün petek dinçözün programındaydı.birazda sanırım bu saçma şeyi yapmasındaki sebep kendi çocukluğunda yaşadığı şeyler.ben küçükken regl olduğumda beni bir mindere oturtup orda kalkmamamı istiyorlardı falan dedi işte.gözleri görmüyormuş ya hani,bu yüzden devamlı ezilmiş ailesi içinde.kurgu bişey değilse bu partii,bu psikolojiyle yapmış olabilir diorum.kadın birde şöle diordu.hala regl olduğumda sokağa falan çıkmıyorum diyo.sanırım baya psikolojisi bozuk bu konuda.

erkek arkadaşlar olmasa ben konuşurdum da şimdi neyse....bu kadınların doğasında var ama bu kadarda arsızlık olmaz üstelik partiye babasınıda cagırmıslar kızın oda gelmem demiş işe bak ya davetiye bastırsalarmış keşke:eek:ha

Bence PartiDen Çok Oturdugun Yerin Yerel GazeTelerinde Birine HaBer OlaRak Çıkılsın sorular felan sorulsun ne nasıl ne hiss...
Ya Bu Anketi Açanı Tbr Etmek Lazım Son derece Gereksiz Bir Anket

terbiyesizlik bence.türk toplumunda babanın dahi bunu hissetme farketmesi ayıptır ya.bize böle öğretildi.hiç mi gizli bişeyimiz kalmıycak bizim.regl partisinden sonra yakında sex partilerine kadar uzar bu...alenen yapılır herşey.. toplum yavaş yavaş alıştırılıyor.

helal be abla aynen katılıorum

kızlar işte yorum: bir toplum (japonlar gibi diicem artık) örflerini unutmamalı.

Temelinde psikolojik nedenler yatan ve bir parça da toplumda öne çıkma adına feminist
akımlardan etkilenen ve sosyal çevresine reklam yapan bir insan modeli diyebiliriz.

Bizim örf ve (adetlerimizde) gelenek ve göreneklerimizde böyle bir kutlama olduğunu sanmıyorum
bu güne kadar çevremden hiç duymadım ve mahremiyet adına hiç hoş karşılamadım bir erkek olarak.

Geri