kızların en çok

canalıcı59

Banned
Reaction score
0
kızların ençok nelerini seversiniz
benim için faretmez

kızları severım ama bazılarını den cok sevdıgım yonlerı cok duygusal olmaları ve en ufak bır konuya bıle aglamaları ınga ınga ınga uahahhaha kızlar r buyrunnnss tartısmaya

abi bu oyunu çok aradınmı mllet yalnış laf söyleyecek sonra çuvallayacksınız

uahahhahah kızlar bu duruma cok kızacak beyler ulkeyı terkedın basta canalıcı sen onder olarak gıdecveksın femısnıstlere bır kurban daha vermıyelim yasasın hackhell genclıgı

ya neden kıssınlar onlarda erkekler hakkında bişi yaza bilirler buna hakları var

kız dediğin duygusalda olcak ağır başlıda her şeyi yerinde ve zamanında yapmayı bilcek....çok şey istedik heralde :D

ewt katılıyorum gidip köyden bulmak lzm evlenmek için

kızları en çok kız oldukları için severim...(yanlış anlamayın):sigara: :sigara: :sigara:

ama köylerdede salam kız bulmak zor artık köylerde uçtu yaaaa tv hepsini bozdu kardeş

canalıcı59' Alıntı:
ama köylerdede salam kız bulmak zor artık köylerde uçtu yaaaa tv hepsini bozdu kardeş

sadece köylerde mi benim tanıdığım çoğu kız bozuk ve hepsi de özenti. bence yanlış yapıorlar ben onları uyardım ama kendileri bilirler................

bir kızda ilk baktığım şey gözleridir abi.
gözler insanlara o kadar çok şey anlatır ki. az biraz insan sarrafı da olduk, baktım mı ne mal olduğunu anlarım.
AŞKA İHTİYACIM WAR LAM AŞKAAAAAAAAAA:D

kızların gülüşünü ve en çok gamzelerini severim gamzeli kız gördümü dayanamam hemen makas alasım gelir napiim yaw tabiatım böyle :D

köyler gerçekten daha kötü geçenlerde annemin köyüne gittim 15-16 yaşında kızlar evden falan kaçıyorlar inanamadım walla daha neleri war affedersiniz daha azgın oluyor onlar :):) tecrübe etmişliğim war az biraz :):)

Geri