- Reaction score
- 0
canalıcı59' Alıntı:inşaallah yanılmassın
dostum cok flood yapıyorsun yani ard arda ikikere mesajı cok yapıyorsun yapma
ban yiyebilirsin heran
canalıcı59' Alıntı:inşaallah yanılmassın
konuya gusel yaklasmıssın ama durum vahım benım tanıdıklarım var oyle aile ile alakası olmayan durumları var acıyorum onlara her sene cok cabuk ınanıyolargecce55' Alıntı:Abi kız dediğin İSTANBUL gibi olmalı Fethi zor Fatihi ben olmalıyım ( ayrıca bu işte köylen şehirlen ilgisi yok aile ne verdiyse kızz da erkekte onu alır herşeyin başı aile terbiyesi kööyle yada şehirle ilgisi yokkk )
gecce55' Alıntı:Abi kız dediğin İSTANBUL gibi olmalı Fethi zor Fatihi ben olmalıyım ( ayrıca bu işte köylen şehirlen ilgisi yok aile ne verdiyse kızz da erkekte onu alır herşeyin başı aile terbiyesi kööyle yada şehirle ilgisi yokkk )
Yüz ifadesi Eger güler yüzlüyse Cok ısınırım
valla ben erkek olsaydım kızların hiç bişeyini sevmezdim bende bi bayanım ama öyle kızlar varki onun gibiler yüzünden hafife alınıyoruz.kızların en cok nelerii sevmiyorsun derseniz sevgilisinden dahqa yakısıklı birinii bulunca o ölüp bittikleri uğğruna canını verdikleri aşk yok oluveriyo aptal yaaratıklar hepsi için demiyorum aama bunu yapan kızlar cok..ben ve benim gibiler hariç
asıl ben kız olsam erkeklere bakmazdım ya kıllı fılan neyız biz böle.. kız kıza takılırdım daha ii :durdurun