kızların en çok

canalıcı59' Alıntı:
inşaallah yanılmassın

dostum cok flood yapıyorsun yani ard arda ikikere mesajı cok yapıyorsun yapma

ban yiyebilirsin heran

:eek: Abi kız dediğin İSTANBUL gibi olmalı Fethi zor Fatihi ben olmalıyım ( ayrıca bu işte köylen şehirlen ilgisi yok aile ne verdiyse kızz da erkekte onu alır herşeyin başı aile terbiyesi kööyle yada şehirle ilgisi yokkk )

ben bir kızdan beklediğim
saygılı olması-beni sevmesi''bende onu severim tabiki''-
gözü başkasında olmaması-yalan söylememesi

gecce55' Alıntı:
:eek: Abi kız dediğin İSTANBUL gibi olmalı Fethi zor Fatihi ben olmalıyım ( ayrıca bu işte köylen şehirlen ilgisi yok aile ne verdiyse kızz da erkekte onu alır herşeyin başı aile terbiyesi kööyle yada şehirle ilgisi yokkk )
konuya gusel yaklasmıssın ama durum vahım benım tanıdıklarım var oyle aile ile alakası olmayan durumları var acıyorum onlara her sene cok cabuk ınanıyolar

gecce55' Alıntı:

kısın karakteri bozuksa o masum anne babanın ne sucu var

herturlu terbiyeyi vermelerine ragmen...

hertelden'e taşındı.

yahu kardeslerım kızın kanı bozuksa yapacak bısey yok ama bunu koydekı yada sehırdekı kızları ayırt ederek kazanacak bısey de yok anne babasının sucu yok tabıkı ama saldım cayıra mevlam kayıra yapmamak lazım

Kız dediğin yürek gibi olmalı
Yeri geldi eğlenmeli
Yeri geldi kan ağlamalı
Kız dediğin ana gibi ana olmalı

Dertlerini paylaşmalı
Sana sahip çıkmalı
Gözüne baktı mı dalmalı

Yalan dolan bilmemeli
Sevdiğini inkar etmemeli
Verilen değeri bilmeli

Anne gibi hissetmeli
Havva gibi düşünmeli
Mağdur duruma düşmemeli
Emelini yerine getirmeli
Tam bir kadın, ana gibi ana olmalı

Yüz ifadesi Eger güler yüzlüyse Cok ısınırım

valla ben erkek olsaydım kızların hiç bişeyini sevmezdim bende bi bayanım ama öyle kızlar varki onun gibiler yüzünden hafife alınıyoruz.kızların en cok nelerii sevmiyorsun derseniz sevgilisinden dahqa yakısıklı birinii bulunca o ölüp bittikleri uğğruna canını verdikleri aşk yok oluveriyo aptal yaaratıklar hepsi için demiyorum aama bunu yapan kızlar cok..ben ve benim gibiler hariç

valla ben erkek olsaydım kızların hiç bişeyini sevmezdim bende bi bayanım ama öyle kızlar varki onun gibiler yüzünden hafife alınıyoruz.kızların en cok nelerii sevmiyorsun derseniz sevgilisinden dahqa yakısıklı birinii bulunca o ölüp bittikleri uğğruna canını verdikleri aşk yok oluveriyo aptal yaaratıklar hepsi için demiyorum aama bunu yapan kızlar cok..ben ve benim gibiler hariç

asıl ben kız olsam erkeklere bakmazdım ya kıllı fılan neyız biz böle.. kız kıza takılırdım daha ii :durdurun

sadakati (bilenleri için sölüorum) gerçekten bilen kızlar çok sadık oluolar ve bu benim hoşuma gidio

en uyus olduum yanlarıda bi ilşkiye başlıolar sonra özgür kız ayağına yatmaya çalışıolar deli oluorum...ilişkiye başlıorsan ben kendi mi frenliorum demiş oluorsun zaten...

ilişkiye baslamadan yatan kızlar hakkında ne dusunon sıpa : ))

bu arada sen yasıyomuydun la :D

Geri