Kız Bana Yazıyor Mudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

C0L0SSUS

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar ben geçen sene lise 2 deydim sene başında şans eseri bizim liseden bir kızla karşılaştım konuştuk bir hafta fln bu kız orta okulda bizim sınıftaydı ben gittim sinemaya gidelim mi diye sordum oda kibarca reddetti 1 hafta önce yine karşılaştık bana laf attı nasılsın falan az da olsa konuştuk sizce bir şey var mıdır?bide ben onu görüyorum sizce bende onunla konuşmalı mıyın laf atmalı mıyım?lütfen yardım edin arkadaşlarıma anlatmak istemiyorum genel espri yapmaya çalışıyolar.bide bugün arkadaşıyla yürürken arkasını dönüp resmen sana bakıyorum dermiş gibi baktı.napmam lazım?

sadece "nasılsın" diye laf attıysa bence bi şey yoktur :D
yinede bilemem
Usta aynı şehirde değil miyiz biz ya .s hangi okuLdasın ?

Aga bal dök yala gibisinden bir durumun var ..

Ama herşey oyunda olabilir dikkatli ol ;)

:saskin sadece nasilsin dedi diye sana asiliyormu yani kimse selam yok artik :hadiordan

git konuş arkadaşım.kaçırma.sevindim senin adına.

ben yapış derim

kız ilk başta geri çekmiş kendini sonrada istemem yan cebime koy dedim ama artık koy cebime demiş :durdurun

Laf Atmana Gerek Yok Gidip Kızla Kibarca Konuşup Durumu Anlayabilirisin :)

tamamen yazıyo ... hacım eğer kızla niyetin ciddiyse uğraştırısende uğraşacaksın ama değilse zaten bir iki haftadan su koyu veriri .. emininm:D kolay gele

Abi demek istediğim bu selamlaşma kısmından bişey çıkaramayız.

Ama şu yolda sana bakmış ya oradan bi sinyal çakmış olabilir davranışlarını gözden geçir kızın ilk sıcak hareketini bekle.

sewiyosan asla bırakma..
Bıraktığın anda çok geç olabilir....
GİT HEMEN AÇIL YANİ ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri