Kız arkadaşınız sizi boynuzlarsa ne yapardınız?

Kız ardakaşınız sizi boynuzlarsa ne yapardınız?

• Kullanılan toplam oy
    193
lamagro sende amma duygusalmıssın:) ama bıseye takıldım. bence bırı senı aldatıyosa senı sevmıyodur. sen senı sevmeyen bırını nasıl sevebılırısn. eger oyle bısı basıma gelrse sevsem bıle tum sevgm nefrete doner. ıste ne kadar sevıyosam o kadar buyuk acı cektırrım

konuyu ne çok laf ettiniz :D
ee bende sölim.ömrümün kalanında söverim :D

suratına tükürür ardıma bakmadan çeker giderdim......

usta burda niye hic türkce biseyler yok haberin varmi??

ALLAH'a havale eder hayatımın geri kalan zamanlarını bir şekilde geçirmeye çalışırım çünkü bu dünyanın öbür dünyası da var........ :victory

ben tek eşliliğe inanan bir insanım..
eğer gerçekten seversem ve ciddi düşünürsem
dünya güzeli gelse aldatmam... ondanda bunu beklerim...
fakat yanlış yaparsa hiç acımam İkisinide vururum... çok ciddiyim...

çok seversen eğer ona hiçbirşey yapamazsın.. ama kalkıp kendi ben boyle yaptım derse aradanda fazla bir zaman geçmemişse inanın ben affederim.. hatta oyle ki bi kız vardı hayatımda benle birlikte olmadan once neler yaşamış(!) bana geldi anlattı hepsini ben boyle biriyim dedi pişmanım dedi affettim alnından bile öptüm sonra ailem istemedi ayrıldık.. şimdi evli bi tane kızı var hala görüşüyoruz mutlu şuan hakkını ödeyemem diyor sağolsun ama hiçbirşey yapmadım ben..

sevmiştim sadece sevdiğim için değer verdim saygı gösterdim.. o bi kağıt parçası değildi buruşturup bi kenara atayım o benim herşeyimdi..

çok güzel bi düşünce harikasın, bende yaşadım çok kötü bi duyguydu ama yaşadıklarımı ve bana kazandırdıklarını unutamam....

Çilemin ifadesizliği, ifadesizliğimin çilesi...

ben yaşadım ve hiç bişi yapmadım, ama keşke yapsaydım da demedim, çünkü yaşanılan 3.5 yıla saygı en doğrusuydu....

Çilemin ifadesizliği, ifadesizliğimin çilesi...

Hiçbirşey yapmam demiyorum valla belli olmaz
Allah 'a havale ederim demiyorum o zmn kendi işimi kendim halledirm sadece yardım dilerim
Döverim demem çünkü ben ona el kaldıramam
İkisinide vururum demem sadece çocuğu vururum :D
Küfrederim çeker giderim demiyorum küfür edemem ben ona =(
Affedebilirim hiç demem hiçbir hatayı şuana kadar affetmedim affetmem

kızı ne kadar sevdiğime bağlı çok seviyorsam yaşayacağını sanmıyorum yoksa küfür eder giderim

kızı tokatlarım eğer elemanında haberi varsa bu olayda onuda elimden kimse alamaz

ikisinide topa tutarım oda kalmaz parcalarını toplar kuzu sıs yapar ızgarada pısırır yerım :D

bende onu aldatırım.sonrada ayrılırım.ama kan dökmem.

onu asla affetmem bi dahada yüzüne bakmam

Geri