Kız arkadaşınız sizi boynuzlarsa ne yapardınız?

Kız ardakaşınız sizi boynuzlarsa ne yapardınız?

• Kullanılan toplam oy
    193
söver gıcına tekmeyi basarım

Öyle entel dantel konuşupta çekip gitmek bizibozar rocona ters başım döner vururum ölür icabında....

söverim ağzıma geleni esirgemem ters bişey solersede o an gereken neyse onu yaparım..

hemen yenisini bulurum. onu da eskicide bırakırım. artığımla ne yapıyorsa yapsın :))

namus insanlar için en mukaddes meyvadır bunun kıynetini bilmeyep anlamayanı 2 kaşının ortasında vururum af yok merhamet yok ama bazı durumlar hariç nasıl : kadın istememiş ama adam zorla sahip olmuş burda af vardır :adam kadını kandırmıştır ve birlikte olmuştur kadınla konuşacaksın dürüst olursa havale edecen anlatacak sana gerçekleri o zaman af vardır: tövbe eden kadına af vardır.ama zevk için kocasını aldatanı affetmiyeceksinnnnnn.......

Hiç bişi demem hayatından çıkar giderim.Ne kadar çok sevsemde...

bence çok seviyorsan hiç bir şey yapamazsın allaha havale ederim küfürden daha agır bir laf ederim 2 yıl psikolojik tedavi görür.

2sinide vururum:)Şaka şaka kimseye kıyamam.O anda ilişkiyi bitiririm.Göbek bağıylamı bağlıyim ki...

ağzını burnunu kırarımm =)

çok seversen eğer ona hiçbirşey yapamazsın.. ama kalkıp kendi ben boyle yaptım derse aradanda fazla bir zaman geçmemişse inanın ben affederim.. hatta oyle ki bi kız vardı hayatımda benle birlikte olmadan once neler yaşamış(!) bana geldi anlattı hepsini ben boyle biriyim dedi pişmanım dedi affettim alnından bile öptüm sonra ailem istemedi ayrıldık.. şimdi evli bi tane kızı var hala görüşüyoruz mutlu şuan hakkını ödeyemem diyor sağolsun ama hiçbirşey yapmadım ben..

sevmiştim sadece sevdiğim için değer verdim saygı gösterdim.. o bi kağıt parçası değildi buruşturup bi kenara atayım o benim herşeyimdi..

abi naptın sen yaa :-(((((

Döverim Sonra arkama bakmam

o kadar seviyeden mahkumsa kılımı bile kıpırdatmam vala :)

Geri